Έβαλα πρόσφατα μπουζί NGK LPG1 σε ΤΟΥΟΤΑ και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά στις επιδόσεις πλήν στις υψηλές που έχει καλύτερη απόκριση,αλλά ούτως ή άλλως σκοπός των συγκεκριμένων μπουζί δεν είναι αυτός.Σκοπός είναι η ανθεκτικότητά τους στην συμπεριφορά και ιδιότητες καύσης που έχουμε με το υγραέριο ειδικά αν σκεφτούμε και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που έχουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και ειδικότερα στο "σταμάτα-ξεκίνα".
Άποψη του εγκαταστάτη του συστήματος είναι πως κακό δεν κάνει αλλά και εάν δεν τα βάλω το ίδιο κάνει.
Προσωπικά τα αγόρασα από το EBAY και το έκανα γιατί ούτως ή άλλως ήταν η ώρα να τα αλλάξω , οπότε έδωσα 70 € αλλά και θα τα αλλάξω και στα 2πλάσια χλμ οπότε πιστεύω ότι συμφέρει η τοποθέτηση τους ειδικότερα αν σκεφτούμε ότι το κάτι τις το προσφέρει και στην καλύτερη απόδοση και λειτουργία του κινητήρα.Και στην τελική δεν νομίζω πως η NGK δεν ξέρει και ξέρουμε τα "ξεφτέρια" οι Έλληνες..
Εάν το κάνετε πάντως ΜΗΝ τα αγοράσετε από τους "εξυπνάκηδες" εδώ στην Ελλάδα καθώς πωλούν το ένα προς 26!!!€
Μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω EBAY στην παρακάτω σελίδα με 60€...
http://search.eim.ebay.gr/?kw=lpg1&el=77&ect=&eb=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7
Επίσης να αναφέρω πως φίλος που τα τοποθέτησε σε RENAULT KANGOO και είναι πολύ ευχαριστημένος από το ICOM JTG που έχω και εγώ, δεν αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι που είχε στις υψηλές θερμοκρασίες και κίνηση στην Αθήνα με ψιλορεταρίσματα.