mik έγραψε:DIMITRIS63 έγραψε:dti έγραψε:Έχεις περάσει καμιά ράμπα σε υπόγειο parking μετά την τοποθέτηση του συστήματος; Καμιά απότομη ανηφόρα;
Αν δεν "γλύφει" η δεξαμενή σ' αυτές τις περιπτώσεις, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς ιδιαίτερα, εφόσον βέβαια δεν το πας σε εκτός δρόμου διαδρομές...
Στο ΚΤΕΟ σου είπαν τίποτε;
Για να βρει η δεξαμενη αποκλειεται γιατι αν ανεβω ραμπα πανω απο 20 μοιρες θα βρει πρωτα μπροστα. Περισσοτερο ειναι αισθητικο .Η δεξαμενη ειναι τελειως οριζοντια ,αλφαδιασμενη. Σε χωματοδρομους μπαινω πολυ γιατι ασχολουμαι με κυνηγι . Οσο για το ΚΤΕΟ θα το περασω τις επομενες μερες.
Παντως με τις δεξαμενες δεν καταλαβαινω τι παιζει.Ειδα ιδιο αυτοκινητο με 80 l δεξαμενη ,με πολυ μικρη κλιση και απο πισω δεν φαινοταν σχεδον τιποτα . Ηταν οπως οταν ειχε τη ρεζερβα.Προβληματιζομαι μηπως εκανα μα... με την δεξαμενη και δεν το εψαξα σωστα .
Αμα ενοεις το δικο μου την ισιωσα και εγω γιατι δεν μπορουσα να βγαλω ακρη με την ενδειξη σταθμης(αν και ακομα δεν εβγαλα και μαλλον παω για αλαγη φλοτερ)
Πεσ μου σε παρακαλω κατι αφου και εσυ εβαλες 80 litδεξαμενη. Το νευρο που εχει απο κατω το maverick ,στη μεση εκει που κουμπωνε η ρεζερβα κανει μια επιπλεον κουρμπα προς τα κατω περιπου 8 cm. Αυτη λοιπον την κουρμπα την εκοψες ; Γιατι αυτο που ειδα εγω δεν μπορουσα να καταλαβω τι ειχε κανει .Εκτος αν υπαρχουν δεξαμενες με τρυπα απο την μια μερια η οποια κουμπωσε στη κουρμπα και ταιριαξε απολυτα .Διαφορετικα πως θα μπορουσε η δεξαμενη να κατσει σαν τη ρεζερβα ;
Η κλιση στη δικη σου ηταν οσο της ρεζερβας και δεν εβγαζες ακρη με τη σταθμη ; Ειδα σε φωτογραφια που ειχες βαλει τη δεξαμενη σου οριζοντιακαι μαλιστα δεν φαινεται καν η ραφη της .Εχεις βαλει πηχακι απο κατω ωστε να εχεις μια περασια και να δεις ποσο κατω απο τον προφυλακτηρα ειναι;
Απαντησε μου σε παρακαλω για το αν εχεις κοψει αυτη τη κουρμπα που ελεγα πιο πανω
Αλλαγη φλοτερ γιατι ; ταπαιξε ;
Εγω γεμισα πρωτη φορα με 52l .Στα 150 χλμ μου εσβησε το πρωτο λαμπακι και σημερα στα 190 χλμ. μου εσβησε το δευτερο.Θατην αφησω να αδειασει τελειως για να δω ποσα χλμ. θα κανω με 52 l. και να βγαλω συμπερασμα κατα ποσο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα η ενδειξη της σταθμης .