Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 24 Μαρ, 2012 21:17

Σήμερα που έβαλα στον Φαρμάκη στα Γιάννενα 0,88, ένας πακιστανος που έχει για να φουλάρει τα αυτοκίνητα μου είπε ότι απο εβδομάδα θα πέσει η τιμή και λόγω αλλαγής αναλογιας μιγματων λόγω καιρού. Τώρα πόσο δεν ξέρω.............
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό johnios » Σάβ 24 Μαρ, 2012 22:08

maevius έγραψε:Σήμερα που έβαλα στον Φαρμάκη στα Γιάννενα 0,88, ένας πακιστανος που έχει για να φουλάρει τα αυτοκίνητα μου είπε ότι απο εβδομάδα θα πέσει η τιμή και λόγω αλλαγής αναλογιας μιγματων λόγω καιρού. Τώρα πόσο δεν ξέρω.............

Έκανα την ίδια ερώτηση στον ίδιο πακιστανό χθες αλλά απάντηση δεν πήρα! Πάντως όταν η τιμή διυλιστηρίου ήταν στα ίδια επίπεδα στις αρχές του χρόνου ο Φαρμάκης το είχε 0,78! Τώρα έχει κολλήσει στο 0,88 κι αυτός...
johnios

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 24 Μαρ, 2012 22:12

sonid έγραψε:
Σε ρωτάω ευθέως. Αυτοί οι 3 έχουν φτιάξει καρτέλ ναι ή όχι?

Δεν απάντησες στην ερώτησή μου και με στενοχωρείς....

εχω απαντησει αλλα δεν με προσεχεις
για να μιλησουμε για φαινομενα καρτελ πρεπει να εχει συννενοηθει ενα ολοκληρο σταδιο εμποριας της αγορας και οχι 3 πρατηρια στα 200.εξαλου οι τιμες ειναι λογικες.
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 24 Μαρ, 2012 22:13

johnios έγραψε:
maevius έγραψε:Σήμερα που έβαλα στον Φαρμάκη στα Γιάννενα 0,88, ένας πακιστανος που έχει για να φουλάρει τα αυτοκίνητα μου είπε ότι απο εβδομάδα θα πέσει η τιμή και λόγω αλλαγής αναλογιας μιγματων λόγω καιρού. Τώρα πόσο δεν ξέρω.............

Έκανα την ίδια ερώτηση στον ίδιο πακιστανό χθες αλλά απάντηση δεν πήρα! Πάντως όταν η τιμή διυλιστηρίου ήταν στα ίδια επίπεδα στις αρχές του χρόνου ο Φαρμάκης το είχε 0,78! Τώρα έχει κολλήσει στο 0,88 κι αυτός...

Μάλλον θα τον ρωτάνε πολλοι και ρωτησε το αφεντικο τι να απανταει....... :D
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 24 Μαρ, 2012 22:16

johnios έγραψε:

αυτο ισχυει και γινεται ηδη στα διυλιστηρια .ετσι εξηγειται και η πτωση αυτης της εβδομαδας γιατι συμφωνα με τις οικονομικες συγκυριες (ανοδος ευρω εναντι δολλαριου και ανοδος τιμης πετρελαιου)επρεπε να ειχαμε αυξηση..αλλα και αυτος ο φαρμακης ρε παιδι μου με τους πακιστανους...ουτε συμβαση να ειχε με το πακισταν
panorano

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 24 Μαρ, 2012 22:25

Σήμερα που έβαλα στη delta gas ψαχνοντουσαν για την τιμη ξέρανε οτι έπεσε η τιμη και τα είχαν με την πετρογκσζ
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 24 Μαρ, 2012 22:41

dathens έγραψε:Σήμερα που έβαλα στη delta gas ψαχνοντουσαν για την τιμη ξέρανε οτι έπεσε η τιμη και τα είχαν με την πετρογκσζ

ερχεσαι στα λογια μου πετρογκαζ και κοραλ τα εχουν βρει...εκει μιλαμε για καρτελ..
panorano

Δημοσίευσηαπό sonid » Σάβ 24 Μαρ, 2012 22:51

Δεν σου μιλάω για το ύψος της τιμής γενικά. Άλλωστε πριν βάλω υγραέριο μου λέγανε ότι θα είναι περίποιυ στο μισό της βενζίνης, πράγμα που ισχύει. Για να δημιουργηθεί καρτέλ δεν χρειάζονται να είναι και οι 200 μέσα. Μπορούν να δημιουργηθούν επιμέρους καρτέλ. Πχ στη ΒΑ Αττική η στη ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας που είπε και κάποιος φίλος. Εγώ σου μίλησα για συγκεκριμένα πρατήρια. Αυτά τα 3 βενζινάδικα γνωρίζουν οτι ελέγχουν 5-6 περιοχές, άρα και 1000 αμάξια υγραεριοκίνησης (τυχαίο νούμερο) και αποφασίζουν να έχουν ίδιες τιμές. Αν δεν είναι αυτό καρτέλ τί είναι? Μα ούτε ένα λεπτό διαφορά? Έτσι για το ξεκάρφωμα. Και μάλιστα από διαφορετικές εταιρίες. Εδώ τα GOODY'S που είναι ίδια εταιρία παρουσιάζουν διαφορές μεταξύ τους.
sonid

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό panorano » Κυρ 25 Μαρ, 2012 03:36

sonid έγραψε:Δεν σου μιλάω για το ύψος της τιμής γενικά. Άλλωστε πριν βάλω υγραέριο μου λέγανε ότι θα είναι περίποιυ στο μισό της βενζίνης, πράγμα που ισχύει. Για να δημιουργηθεί καρτέλ δεν χρειάζονται να είναι και οι 200 μέσα. Μπορούν να δημιουργηθούν επιμέρους καρτέλ. Πχ στη ΒΑ Αττική η στη ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας που είπε και κάποιος φίλος. Εγώ σου μίλησα για συγκεκριμένα πρατήρια. Αυτά τα 3 βενζινάδικα γνωρίζουν οτι ελέγχουν 5-6 περιοχές, άρα και 1000 αμάξια υγραεριοκίνησης (τυχαίο νούμερο) και αποφασίζουν να έχουν ίδιες τιμές. Αν δεν είναι αυτό καρτέλ τί είναι? Μα ούτε ένα λεπτό διαφορά? Έτσι για το ξεκάρφωμα. Και μάλιστα από διαφορετικές εταιρίες. Εδώ τα GOODY'S που είναι ίδια εταιρία παρουσιάζουν διαφορές μεταξύ τους.

δηλαδη αν αγοραζουν το ιδιο πρεπει να πουλανε αλλη τιμη?ξερεις την τιμη αγορας τους?απο οτι βλεπω ειναι ολοι κοραλ+πετρογκαζ δλδ πολυ πιθανο να εχουν το ιδιο τιμολογιο...
panorano

Δημοσίευσηαπό panorano » Κυρ 25 Μαρ, 2012 03:45

panorano έγραψε:
sonid έγραψε:Δεν σου μιλάω για το ύψος της τιμής γενικά. Άλλωστε πριν βάλω υγραέριο μου λέγανε ότι θα είναι περίποιυ στο μισό της βενζίνης, πράγμα που ισχύει. Για να δημιουργηθεί καρτέλ δεν χρειάζονται να είναι και οι 200 μέσα. Μπορούν να δημιουργηθούν επιμέρους καρτέλ. Πχ στη ΒΑ Αττική η στη ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας που είπε και κάποιος φίλος. Εγώ σου μίλησα για συγκεκριμένα πρατήρια. Αυτά τα 3 βενζινάδικα γνωρίζουν οτι ελέγχουν 5-6 περιοχές, άρα και 1000 αμάξια υγραεριοκίνησης (τυχαίο νούμερο) και αποφασίζουν να έχουν ίδιες τιμές. Αν δεν είναι αυτό καρτέλ τί είναι? Μα ούτε ένα λεπτό διαφορά? Έτσι για το ξεκάρφωμα. Και μάλιστα από διαφορετικές εταιρίες. Εδώ τα GOODY'S που είναι ίδια εταιρία παρουσιάζουν διαφορές μεταξύ τους.

δηλαδη αν αγοραζουν το ιδιο πρεπει να πουλανε αλλη τιμη?ξερεις την τιμη αγορας τους?απο οτι βλεπω ειναι ολοι κοραλ+πετρογκαζ δλδ πολυ πιθανο να εχουν το ιδιο τιμολογιο...

ασε που ο πανικιδης απο οτι βλεπω ,στα δικα του μαγαζια,εχει τρεις διαφορετικες τιμες ...
panorano

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 91 επισκέπτες