maevius έγραψε:Σήμερα που έβαλα στον Φαρμάκη στα Γιάννενα 0,88, ένας πακιστανος που έχει για να φουλάρει τα αυτοκίνητα μου είπε ότι απο εβδομάδα θα πέσει η τιμή και λόγω αλλαγής αναλογιας μιγματων λόγω καιρού. Τώρα πόσο δεν ξέρω.............
sonid έγραψε:Σε ρωτάω ευθέως. Αυτοί οι 3 έχουν φτιάξει καρτέλ ναι ή όχι?
Δεν απάντησες στην ερώτησή μου και με στενοχωρείς....
johnios έγραψε:maevius έγραψε:Σήμερα που έβαλα στον Φαρμάκη στα Γιάννενα 0,88, ένας πακιστανος που έχει για να φουλάρει τα αυτοκίνητα μου είπε ότι απο εβδομάδα θα πέσει η τιμή και λόγω αλλαγής αναλογιας μιγματων λόγω καιρού. Τώρα πόσο δεν ξέρω.............
Έκανα την ίδια ερώτηση στον ίδιο πακιστανό χθες αλλά απάντηση δεν πήρα! Πάντως όταν η τιμή διυλιστηρίου ήταν στα ίδια επίπεδα στις αρχές του χρόνου ο Φαρμάκης το είχε 0,78! Τώρα έχει κολλήσει στο 0,88 κι αυτός...

johnios έγραψε:maevius έγραψε:Σήμερα που έβαλα στον Φαρμάκη στα Γιάννενα 0,88, ένας πακιστανος που έχει για να φουλάρει τα αυτοκίνητα μου είπε ότι απο εβδομάδα θα πέσει η τιμή και λόγω αλλαγής αναλογιας μιγματων λόγω καιρού. Τώρα πόσο δεν ξέρω.............
Έκανα την ίδια ερώτηση στον ίδιο πακιστανό χθες αλλά απάντηση δεν πήρα! Πάντως όταν η τιμή διυλιστηρίου ήταν στα ίδια επίπεδα στις αρχές του χρόνου ο Φαρμάκης το είχε 0,78! Τώρα έχει κολλήσει στο 0,88 κι αυτός...
dathens έγραψε:Σήμερα που έβαλα στη delta gas ψαχνοντουσαν για την τιμη ξέρανε οτι έπεσε η τιμη και τα είχαν με την πετρογκσζ
sonid έγραψε:Δεν σου μιλάω για το ύψος της τιμής γενικά. Άλλωστε πριν βάλω υγραέριο μου λέγανε ότι θα είναι περίποιυ στο μισό της βενζίνης, πράγμα που ισχύει. Για να δημιουργηθεί καρτέλ δεν χρειάζονται να είναι και οι 200 μέσα. Μπορούν να δημιουργηθούν επιμέρους καρτέλ. Πχ στη ΒΑ Αττική η στη ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας που είπε και κάποιος φίλος. Εγώ σου μίλησα για συγκεκριμένα πρατήρια. Αυτά τα 3 βενζινάδικα γνωρίζουν οτι ελέγχουν 5-6 περιοχές, άρα και 1000 αμάξια υγραεριοκίνησης (τυχαίο νούμερο) και αποφασίζουν να έχουν ίδιες τιμές. Αν δεν είναι αυτό καρτέλ τί είναι? Μα ούτε ένα λεπτό διαφορά? Έτσι για το ξεκάρφωμα. Και μάλιστα από διαφορετικές εταιρίες. Εδώ τα GOODY'S που είναι ίδια εταιρία παρουσιάζουν διαφορές μεταξύ τους.
panorano έγραψε:sonid έγραψε:Δεν σου μιλάω για το ύψος της τιμής γενικά. Άλλωστε πριν βάλω υγραέριο μου λέγανε ότι θα είναι περίποιυ στο μισό της βενζίνης, πράγμα που ισχύει. Για να δημιουργηθεί καρτέλ δεν χρειάζονται να είναι και οι 200 μέσα. Μπορούν να δημιουργηθούν επιμέρους καρτέλ. Πχ στη ΒΑ Αττική η στη ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας που είπε και κάποιος φίλος. Εγώ σου μίλησα για συγκεκριμένα πρατήρια. Αυτά τα 3 βενζινάδικα γνωρίζουν οτι ελέγχουν 5-6 περιοχές, άρα και 1000 αμάξια υγραεριοκίνησης (τυχαίο νούμερο) και αποφασίζουν να έχουν ίδιες τιμές. Αν δεν είναι αυτό καρτέλ τί είναι? Μα ούτε ένα λεπτό διαφορά? Έτσι για το ξεκάρφωμα. Και μάλιστα από διαφορετικές εταιρίες. Εδώ τα GOODY'S που είναι ίδια εταιρία παρουσιάζουν διαφορές μεταξύ τους.
δηλαδη αν αγοραζουν το ιδιο πρεπει να πουλανε αλλη τιμη?ξερεις την τιμη αγορας τους?απο οτι βλεπω ειναι ολοι κοραλ+πετρογκαζ δλδ πολυ πιθανο να εχουν το ιδιο τιμολογιο...
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 91 επισκέπτες
|
|
|