φίλε Dathens,
ήδη με το παραπάνω post και το πρώτο remark σου παραδέχεσαι ανοικτά ότι ο Στάθης είναι φοβερός μάστορας (μη πω..τελικά επιστήμονας) λέγοντας εσυ ο ίδιος ότι μόνο αυτός βρίσκει λύσεις να δουλέψουν οι αντλίες.
Και αν ακόμη αληθεύει 100% αυτό που λες... τιμή του και καμάρι του που έχει συνεργασία σε τέτοιο επίπεδο με την Icom ώστε..να επεμβαίνει-βελτιώνει-ενημερώνει το εργοστάσιο και να συμμετέχει ενεργά στη βελτίωση του προιόντος και μακάρι όλοι οι Ελληνες αντιπρόσωποι να ήτανε σε τέτοια θέση αγαπητέ μου.
Σε αντίθεση με κάποιους που περιμένουν το μάνα εξ' ουρανού για να ακολουθήσουν το τυφλο-σούρτη και μετά να το παίζουν επιστήμονες με τους μπούσουλες των ξένων οι οποίοι είπαμε δεν είναι και πάντοτε παντογνώστες.
Το πόσα χλμ έκανε ο Α ή ο Β δε μου λέει τίποτα.
Εγώ για παράδειγμα, έχω κάνει 2000 χλμ, αλλα τα 2000 χλμ τα δικά μου είναι 10.000 χλμ πιθανά σε ένα άλλο νορμάλ αμάξι με οδηγό που το πάει μέχρι 3000 ΣΑΛ και ήρεμα κάνοντας ασκήσεις οικονομίας.
Γιατι;
γιατι το αμάξι μου είναι 100 αλογα πάνω απο την αναγραφόμενη ισχύ στο βιβλιαράκι του κατασκευαστή,
γιατι το πάω γρήγορα όταν οδηγώ μόνος μου και δεν έβαλα υγραέριο για να φοβάμαι να πατήσω, πατάω κάργα μη σου πω και παραπάνω απο ότι πριν ακριβώς επειδή δε με νοιάζει πια να φάω τη πανάκριβη 100αρα και μετά να το έχω παρκαρισμένο.
Το έχω ξαναπει, αν ήτανε να δώσω 1400 ευρώ για να δουλεύω το αμάξι μέχρι 0.5 bar και να τρέμω μη το πιέσω και σπάσει καλύτερα να το πούλαγα και να έπαιρνα ένα micra 1000άρι να κινούμαι γρηγορότερα και πιο ανέμελα και οικονομικότερα στο κάτω κάτω της γραφής.
Μιλάς βλέπω με μεγάλη εκτίμηση για το Φαρμάκη, δε το ξέρω τον άνθρωπο αλλά...ο φαρμάκης...αληθεύει ότι...έχει βοηθηθεί ουκ ολίγες φορές...απο το Στάθη; για ρώτα τον...να δούμε τι θα σου πει.
διάβασα αρκετές δημοσιεύσεις σου (παρόλο που ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος) και απο το όλο profile σου καταλαβαίνω μία εμπάθεια με το Μπίρμπο.
Το γιατι ούτε με νοιάζει ούτε το ξέρω, τι έχει παιχθεί ανάμεσά σας ειλικρινά δε ξέρω και δε με ενδιαφέρει.
Εγώ ξέρω ότι πριν 2 χρόνια που άρχισε να με τρώει το πράγμα με τη βενζίνη ο πρωτος που πήρα ήτανε ο Μπίρμπος.
Συγκεκριμένα ο Στάθης έκατσε το παληκάρι να αφιερώσει σε έναν άγνωστο πάνω απο 15 λεπτά στο τηλέφωνο να απαντάει στις καταιγιστικές ερωτήσεις μου.
Αυτό το πράγμα δε το έκανε ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, το δηλώνω κατηγορηματικά, μόλις έκανα ζόρικες ερωτήσεις...οι απαντήσεις ήτανε γενικόλογες και στο τέλος "έχω δουλειά, έλα απο εδώ να τα πούμε" και κλαπ το τηλέφωνο στα μούτρα.
Δε πρωτοπήγα Μπίρμπο γιατι θεώρησα το ποσό υπερβολικό, όταν όμως βρέθηκα σε αδιέξοδο, κατέληξα εκεί με το αμάξι, γνωριστήκαμε, και τότε αφιέρωσε καμιά ώρα να κάτσει να καταλάβει τι χαζομάρες είχε προσπαθήσει να κάνει ο άλλος μπας και το σουλούπωνε.
Το ξαναλέω...αφιέρωσε 1 τουλάχιστον ώρα με ένα βοηθό να βγάλουν κάποια άκρη, και στο τέλος μου λέει αν ξεμπλέξεις, εγώ μπορώ να στο φτιάξω να το ευχαριστιέσαι και όχι να σιχτιρίζεις.
Οπως καταλαβαίνεις, απο το τρόπο που μου έχουν φερθεί όλη η οικογένεια, το ξαναλέω, τους είμαι ένας ξένος, περαστικός άγνωστος μέχρι να γίνω πελάτης τους, εγώ ΜΟΝΟ καλά λόγια έχω να πω.
Αντίθετα, έχω πολλά ράμματα για τις γούνες 2 εγκαταστατών που καταταλαιπώρησαν εμένα και 2 άτομα γνωστά μου.
απο εκει και περα, δε θέλω να αναμειχθώ σε περαιτέρω αντιπαραθέσεις, ούτε και έχω κάποιο όφελος να συγχίζομαι και να μου λες και να σου λέω .
Σεβασμό στο Στάθη, δε ξέρω πολλούς υγραεριατζήδες να μπορούν να κοιτάνε ηλεκτρονικά σχέδια, να κολλάνε και να ξεκολλάνε IC να είναι γενικά σε θέση να κοιτάνε μία πλακέτα και με βάση ένα σχέδιο να αντιλαμβάνονται το κάθε εξάρτημα της, να έχουν τεχνικό υπόβαθρο να κατανοούν τις ενδεχόμενες αδυναμίες ενός συστήματος και να προτείνουν αποτελεσματικές λύσεις σε συνεργασία με Ιταλούς- Αυστραλούς συναδέλφους τους και να αντιμετωπίζονται ως τεχνικοί όταν πάνε στο κατασκευαστή.
και στο ξαναλέω με νόημα:
ουδείς αγνωμονεστερος του ευεργετηθέντος... μεγάλη αλήθεια δυστυχώς.
Αυτά και καλημέρα!