Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Turbo κινητήρες και LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Turbo κινητηρες και LPG

Δημοσίευσηαπό theomech » Τετ 22 Φεβ, 2012 18:58

Μάγκες έχω πιά σοβαρές επιφυλάξεις για το αν θα προχωρήσω στην εγκτατάσταση.Όταν τους παίρνω τηλέφωνο μου λένε σίγουρα ότι γίνεται η μετατροπή και όταν πάω απο εκεί και βλέπουν μοτέρ και άδεια αρχίζουν τα άμα και ίσως και βγάζουμε φωτογραφίες στην αντλία να τις στείλουνε στο εργοστάσιο και περιμένουμε απάντηση και άλλα τέτοα.Εν τω μεταξύ μπαίνοντας εγώ στις λίστες prins και vialle δεν υπάρχει πουθενά το αυτοκίνητό μου ενώ στην icom στέλνουμε τις φωτογραφίες που σας έλεγα.
Συν αυτώ οι τιμές που μου λένε είναι υπερβολικές για την εποχή μας πιστεύω αλλά και για την ίδια την τσέπη μου.
Γνώμη μου είναι ότι αυτή τη στιγμή πάνω από 2000€ τοποθέτηση συνιστά αισχροκέρδεια εκτός πια και αν τους
κοστίζει τόσο ακριβά που δεν νομίζω.
theomech

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 22 Φεβ, 2012 22:26

antonis8via έγραψε:
vaxalis έγραψε:εαν ειναι δυνατον με τετοια κριση και με τετοια τιμη πλεον το lpg να ζηταει 2500 ευρω...ελεος.... :wtf: @-)

Καμμία σχέση το οποιδήποτε πνευμονάκι με τα μπεκ-ηλεκτροβαλβιδάκια που στοιχίζει σαν αξία το πολύ 500-600 ευρώ (και βγάζουν 700-1000 ευρώ αέρα κέρδος) με το Icom που σαν υλικά κοστίζει υπερδιπλάσιο κόστος!

Και ειδικά για tfsi έχει άλλη φιλοσοφία διότι περνάει το ΥΓΡΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ μέσα απο τα εργοστασιακά Μπεκ απο όσο ξέρω!!!

Μη συγκρίνεις με τα δικά σου δεδομένα.

Πνεύμονακι ο 8 mm turbo reduser της prins των 400 hp ? αγαπητέ μου είσαι ή κακώς πληροφορημένος ή δεν έχεις ιδέα περι tsi !! Το dedicated της prins έχει κόστος πάνω απο 1500 ευρω και έρχεται παραγγελία απο την Ολλανδία κλειδωμενο , την τιμη τη ξέρω γιατι ένας φίλος παρήγγειλε για tiguan και αυτην ήταν η προκαταβολή !!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 22 Φεβ, 2012 22:30

theomech έγραψε:Μάγκες έχω πιά σοβαρές επιφυλάξεις για το αν θα προχωρήσω στην εγκτατάσταση.Όταν τους παίρνω τηλέφωνο μου λένε σίγουρα ότι γίνεται η μετατροπή και όταν πάω απο εκεί και βλέπουν μοτέρ και άδεια αρχίζουν τα άμα και ίσως και βγάζουμε φωτογραφίες στην αντλία να τις στείλουνε στο εργοστάσιο και περιμένουμε απάντηση και άλλα τέτοα.Εν τω μεταξύ μπαίνοντας εγώ στις λίστες prins και vialle δεν υπάρχει πουθενά το αυτοκίνητό μου ενώ στην icom στέλνουμε τις φωτογραφίες που σας έλεγα.
Συν αυτώ οι τιμές που μου λένε είναι υπερβολικές για την εποχή μας πιστεύω αλλά και για την ίδια την τσέπη μου.
Γνώμη μου είναι ότι αυτή τη στιγμή πάνω από 2000€ τοποθέτηση συνιστά αισχροκέρδεια εκτός πια και αν τους
κοστίζει τόσο ακριβά που δεν νομίζω.

Νομίζω οτι η prins όπως λες στα 2100 είναι οκ ο φίλος μου πλήρωσε στο Φαρμάκη 2200 για τιγκουαν
dathens

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 22 Φεβ, 2012 22:41

tsopirs έγραψε:Δηλαδη στα 4ης βγαζουν λιγοτερα περισσότερα απο της 5ης...εγω δεν πιστευω πως το παραπάνω σύστημα κοζτιζει πανω απο 1100τελικη με ΦΠΑ..στο κατω κατω εχει και λιγοτερα εξαρτήματα..

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk

Σε τιμοκατσλογο γερμανικού EShop LPG, τα Di της prins είναι πολυ πιο ακριβά απο τα Iicom ακόμα το Ιcom είναι πιο φθηνο και απο τα νέα prins vsi 2.0 δεν κατηγορούμε κανένα σύστημα Αντώνη είσαι πολυ τυχερός , γιατι τις παιδικές ασθενείς τις πλήρωσαν άλλοι πολυ ακριβά , και τουλάχιστον σε εμένα δεν μου αρέσουν οι ελληνικές πατεντες στις αντλίες μέχρι να βρεθεί η λυση στο να δουλεύει σωστα !!
dathens

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Πέμ 23 Φεβ, 2012 01:39

φίλε μου Dathens,

μου ξεγλιστράς σα το χέλι... :lol:
Σε ρώτησα που το ξέρεις ότι χαλάνε οι αντλίες και τα εγκεφαλάκια που είπες καθημερινά....και δεν απάντησες.
Μετά το γύρισες στο κόστος.
Τώρα μου λες για ελληνικές πατέντες.
Μετά μου λές για το κόστος του Prins.
Μετά μου λες ότι ο φίλος σου πήγε στο Φαρμακη.

Να σε ρωτήσω κάτι; Μήπως σε λένε Αποστόλη παρεπιπτόντως ; :?
Μήπως ξέρεις ότι σπάσανε 2 αμάξια σε δοκιμές με prins αέριου ψεκασμού; κάνα σπασμένο opel insignia μήπως σου κάνει κλικ;

@ κάτοχο octavia 5rs

Το σίγουρο είναι ότι δε μπορώ να σου πω αν αξίζει ή όχι το 2500 σαν ποσο.
Αν κάνεις χλμ αξίζει, αν κάνεις 5000-7000 χλμ το χρόνο μπορεί να μην αξίζει.
αν θα δουλέψεις δε μπορώ να στο υπογράψω, αλλα ξέρω αμάξια με το δικό σου μοτερ να σπάνε και εντελώς απείραχτα επειδή έχετε διάφορα θέματα με τα μοτεράκια σας (κάτι έκκεντρα φαγωμένα στην αντλία κλπ)

Αλλα μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος ότι ο Στάθης για εμένα ξέρει Κ-Α-Λ-Α τη δουλειά του, την έχει μάθει ήδη, τη διδάσκει σε σεμινάρια ως εκπαιδευτής και δε θα σε κάνει πειραματόζωο.
ΕΠίσης...πολλοί έχουν βοηθηθεί απο το Στάθη αλλα ουδείς αγνωμονεστερος του ευεργετηθέντος...
και το ευχαριστώ είναι ότι μετά απο κάποια χρόνια... 10 η αλεπου...100 το αλεπουδάκι..

το έχω ξαναδει το έργο σε πολλούς τομείς και δε με εκπλήσει πια...!!!

μου έχει συμβει και εμένα άλλωστε προσωπικά.
Εμένα προσωπικά, μου είχε πει "δε θα δουλέψεις με πνεύμονα!"
τον πίεσα να μου βάλει omvl και μου λέει "Οχι! Προτιμώ να σε χάσω απο πελάτη, δε θα δουλέψει σωστά"
τελικά...γύρισα πίσω παρακαλετός μετά τη φόλα που έφαγα... απο εκει και περα τι να λέω λοιπόν.

Η απόφαση δική σου, μόνο θα σου δώσω την εξής συμβουλη: όπου πας να ξεκαθαρίσεις ότι θα το πάρεις, θα το δοκιμάσεις ένα ΣΚ και αν δε σου αρέσει πίσω και ξύλωμα, αν σου αρέσει τοτε πληρώνεις.
να δούμε...πόσοι αλήθεια ειδήμονες...θα ανταποκριθούν σε αυτό το προαπαιτούμενο... ;;) ;)
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 23 Φεβ, 2012 02:53

antonis8via έγραψε:φίλε μου Dathens,

μου ξεγλιστράς σα το χέλι... :lol:
Σε ρώτησα που το ξέρεις ότι χαλάνε οι αντλίες και τα εγκεφαλάκια που είπες καθημερινά....και δεν απάντησες.
Διάβασε εδω μέσα στην αναζητηση για icom και μπιρμπο μόλις πριν απο μερικές μέρες έγραψε ο άστρα για καμένο εγκέφαλο
Μετά το γύρισες στο κόστος. Κόστος ναι δες τις τιμες icom στη Γερμανία
Τώρα μου λες για ελληνικές πατέντες. Ναι μόνο ο μπιρμπος παντενταρει τις αντλίες για να δουλεύουν σωστά και αυτός έχει δωσει λύσεις σε προβληματα του συστήματος ...
Μετά μου λές για το κόστος του Prins.
Μετά μου λες ότι ο φίλος σου πήγε στο Φαρμακη. Πήγε απο τη Φλώρινα στο Φαρμάκη έχει 7 μήνες με τιγκουαν και 40000 χιλ χωρίς πρόβλημα κάθε μέρα κοζάνη Φλώρινα !!

Να σε ρωτήσω κάτι; Μήπως σε λένε Αποστόλη παρεπιπτόντως ; :? ΟΧΙ
Μήπως ξέρεις ότι σπάσανε 2 αμάξια σε δοκιμές με prins αέριου ψεκασμού; κάνα σπασμένο opel insignia μήπως σου κάνει κλικ; Όχι ξέρεις κάτι που δεν ξέρω αν ναι να αναφέρεις τα δεδομένα !! Γιατι θα το είχε ακούσει και κάποιος ρε παιδί μου άλλος στην Ευρώπη τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα σύστημα με δοκιμή 12 μηνών και 100000 χιλ δεν σπάει ....
Όχι φήμες ή το άκουσες πιος το αμάξι ονομα και ποιος στο είπε αν είναι απο μπιρμπο μεριά δεν μπορει να είναι παρα μα...κιες.. διότι εδω μέσα ο άλλος απατεώνες που έλεγε οτι ήταν της prins αντιπρόσωπος έλεγε ότι ο μπιρμπος είχε κάψει πάνω απο 20 αμάξια με κορυφαίο ένα ml του δημοσιογραφου θεωδορσκη και αλλα πολλα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΈΝΑ οπότε δώσε στοιχεία

@ κάτοχο octavia 5rs

Το σίγουρο είναι ότι δε μπορώ να σου πω αν αξίζει ή όχι το 2500 σαν ποσο.
Αν κάνεις χλμ αξίζει, αν κάνεις 5000-7000 χλμ το χρόνο μπορεί να μην αξίζει.
αν θα δουλέψεις δε μπορώ να στο υπογράψω, αλλα ξέρω αμάξια με το δικό σου μοτερ να σπάνε και εντελώς απείραχτα επειδή έχετε διάφορα θέματα με τα μοτεράκια σας (κάτι έκκεντρα φαγωμένα στην αντλία κλπ)

Αλλα μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος ότι ο Στάθης για εμένα ξέρει Κ-Α-Λ-Α τη δουλειά του, την έχει μάθει ήδη, τη διδάσκει σε σεμινάρια ως εκπαιδευτής και δε θα σε κάνει πειραματόζωο.

Αυτα που κάνει στη πιξυδα ΚΕΚ είναι για χαβαλέ ένας μόνο να διαβάσει εδω μέσα καλύτερος είναι !! έχεις παει τι κάνει εκεί προσπαθεί να βρει dialed επαρχίας για το σύστημα της icom

ΕΠίσης...πολλοί έχουν βοηθηθεί απο το Στάθη αλλα ουδείς αγνωμονεστερος του ευεργετηθέντος...
και το ευχαριστώ είναι ότι μετά απο κάποια χρόνια... 10 η αλεπου...100 το αλεπουδάκι..

το έχω ξαναδει το έργο σε πολλούς τομείς και δε με εκπλήσει πια...!!!

μου έχει συμβει και εμένα άλλωστε προσωπικά.
Εμένα προσωπικά, μου είχε πει "δε θα δουλέψεις με πνεύμονα!"
τον πίεσα να μου βάλει omvl και μου λέει "Οχι! Προτιμώ να σε χάσω απο πελάτη, δε θα δουλέψει σωστά"
τελικά...γύρισα πίσω παρακαλετός μετά τη φόλα που έφαγα... απο εκει και περα τι να λέω λοιπόν.

Η απόφαση δική σου, μόνο θα σου δώσω την εξής συμβουλη: όπου πας να ξεκαθαρίσεις ότι θα το πάρεις, θα το δοκιμάσεις ένα ΣΚ και αν δε σου αρέσει πίσω και ξύλωμα, αν σου αρέσει τοτε πληρώνεις.
να δούμε...πόσοι αλήθεια ειδήμονες...θα ανταποκριθούν σε αυτό το προαπαιτούμενο... ;;) ;)

Ρε συ Αντώνη οτσν έγινε το φόρουμ στα αρχικά ποστ εδω και στους 4 τροχούς μέχρι και ο μπιρμπος μπήκε να δικαιολογήσει τα σφάλματα του συστήματος και των εγκαταστσσεων , οποίοι θυμούνται το φαντάσματακι και έφαγε ξύλο λόγω προβλημάτων καμένων αντλιων εγκεφάλων καπάκιων κτλ μακάρι ο άνθρωπος να έλυσε τα πρόβληματα που είχε και να δουλεύει το σύστημα τέλεια !!'
dathens

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Πέμ 23 Φεβ, 2012 09:44

φίλε Dathens,

ήδη με το παραπάνω post και το πρώτο remark σου παραδέχεσαι ανοικτά ότι ο Στάθης είναι φοβερός μάστορας (μη πω..τελικά επιστήμονας) λέγοντας εσυ ο ίδιος ότι μόνο αυτός βρίσκει λύσεις να δουλέψουν οι αντλίες.

Και αν ακόμη αληθεύει 100% αυτό που λες... τιμή του και καμάρι του που έχει συνεργασία σε τέτοιο επίπεδο με την Icom ώστε..να επεμβαίνει-βελτιώνει-ενημερώνει το εργοστάσιο και να συμμετέχει ενεργά στη βελτίωση του προιόντος και μακάρι όλοι οι Ελληνες αντιπρόσωποι να ήτανε σε τέτοια θέση αγαπητέ μου.

Σε αντίθεση με κάποιους που περιμένουν το μάνα εξ' ουρανού για να ακολουθήσουν το τυφλο-σούρτη και μετά να το παίζουν επιστήμονες με τους μπούσουλες των ξένων οι οποίοι είπαμε δεν είναι και πάντοτε παντογνώστες.

Το πόσα χλμ έκανε ο Α ή ο Β δε μου λέει τίποτα.
Εγώ για παράδειγμα, έχω κάνει 2000 χλμ, αλλα τα 2000 χλμ τα δικά μου είναι 10.000 χλμ πιθανά σε ένα άλλο νορμάλ αμάξι με οδηγό που το πάει μέχρι 3000 ΣΑΛ και ήρεμα κάνοντας ασκήσεις οικονομίας.
Γιατι;
γιατι το αμάξι μου είναι 100 αλογα πάνω απο την αναγραφόμενη ισχύ στο βιβλιαράκι του κατασκευαστή,
γιατι το πάω γρήγορα όταν οδηγώ μόνος μου και δεν έβαλα υγραέριο για να φοβάμαι να πατήσω, πατάω κάργα μη σου πω και παραπάνω απο ότι πριν ακριβώς επειδή δε με νοιάζει πια να φάω τη πανάκριβη 100αρα και μετά να το έχω παρκαρισμένο.

Το έχω ξαναπει, αν ήτανε να δώσω 1400 ευρώ για να δουλεύω το αμάξι μέχρι 0.5 bar και να τρέμω μη το πιέσω και σπάσει καλύτερα να το πούλαγα και να έπαιρνα ένα micra 1000άρι να κινούμαι γρηγορότερα και πιο ανέμελα και οικονομικότερα στο κάτω κάτω της γραφής.

Μιλάς βλέπω με μεγάλη εκτίμηση για το Φαρμάκη, δε το ξέρω τον άνθρωπο αλλά...ο φαρμάκης...αληθεύει ότι...έχει βοηθηθεί ουκ ολίγες φορές...απο το Στάθη; για ρώτα τον...να δούμε τι θα σου πει. ;)

διάβασα αρκετές δημοσιεύσεις σου (παρόλο που ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος) και απο το όλο profile σου καταλαβαίνω μία εμπάθεια με το Μπίρμπο.
Το γιατι ούτε με νοιάζει ούτε το ξέρω, τι έχει παιχθεί ανάμεσά σας ειλικρινά δε ξέρω και δε με ενδιαφέρει.
Εγώ ξέρω ότι πριν 2 χρόνια που άρχισε να με τρώει το πράγμα με τη βενζίνη ο πρωτος που πήρα ήτανε ο Μπίρμπος.

Συγκεκριμένα ο Στάθης έκατσε το παληκάρι να αφιερώσει σε έναν άγνωστο πάνω απο 15 λεπτά στο τηλέφωνο να απαντάει στις καταιγιστικές ερωτήσεις μου.
Αυτό το πράγμα δε το έκανε ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, το δηλώνω κατηγορηματικά, μόλις έκανα ζόρικες ερωτήσεις...οι απαντήσεις ήτανε γενικόλογες και στο τέλος "έχω δουλειά, έλα απο εδώ να τα πούμε" και κλαπ το τηλέφωνο στα μούτρα.

Δε πρωτοπήγα Μπίρμπο γιατι θεώρησα το ποσό υπερβολικό, όταν όμως βρέθηκα σε αδιέξοδο, κατέληξα εκεί με το αμάξι, γνωριστήκαμε, και τότε αφιέρωσε καμιά ώρα να κάτσει να καταλάβει τι χαζομάρες είχε προσπαθήσει να κάνει ο άλλος μπας και το σουλούπωνε.
Το ξαναλέω...αφιέρωσε 1 τουλάχιστον ώρα με ένα βοηθό να βγάλουν κάποια άκρη, και στο τέλος μου λέει αν ξεμπλέξεις, εγώ μπορώ να στο φτιάξω να το ευχαριστιέσαι και όχι να σιχτιρίζεις.

Οπως καταλαβαίνεις, απο το τρόπο που μου έχουν φερθεί όλη η οικογένεια, το ξαναλέω, τους είμαι ένας ξένος, περαστικός άγνωστος μέχρι να γίνω πελάτης τους, εγώ ΜΟΝΟ καλά λόγια έχω να πω.
Αντίθετα, έχω πολλά ράμματα για τις γούνες 2 εγκαταστατών που καταταλαιπώρησαν εμένα και 2 άτομα γνωστά μου.

απο εκει και περα, δε θέλω να αναμειχθώ σε περαιτέρω αντιπαραθέσεις, ούτε και έχω κάποιο όφελος να συγχίζομαι και να μου λες και να σου λέω .
Σεβασμό στο Στάθη, δε ξέρω πολλούς υγραεριατζήδες να μπορούν να κοιτάνε ηλεκτρονικά σχέδια, να κολλάνε και να ξεκολλάνε IC να είναι γενικά σε θέση να κοιτάνε μία πλακέτα και με βάση ένα σχέδιο να αντιλαμβάνονται το κάθε εξάρτημα της, να έχουν τεχνικό υπόβαθρο να κατανοούν τις ενδεχόμενες αδυναμίες ενός συστήματος και να προτείνουν αποτελεσματικές λύσεις σε συνεργασία με Ιταλούς- Αυστραλούς συναδέλφους τους και να αντιμετωπίζονται ως τεχνικοί όταν πάνε στο κατασκευαστή.

και στο ξαναλέω με νόημα:
ουδείς αγνωμονεστερος του ευεργετηθέντος... μεγάλη αλήθεια δυστυχώς.
Αυτά και καλημέρα!
antonis8via

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 23 Φεβ, 2012 10:48

Καλημέρα , δεν έχω κανένα πρόβλημα με το μπιρμπο ρε συ κάτσε καλα ούτε με το Στάθη που δεν τον ξέρω ούτε με το Χρήστο πάω και γεμίζω τακτικά , τώρα διαφωνω σε αυτα που λένε στο κόσμο όπως και σε μένα για το ml μου λέγανε ότι μόνο με το. Υγρό θα δουλέψει με τον αερίου θα καεί !! Έχει σήμερα κοντά 40.000 χιλ με γκαζι χωρίς ένα πρόβλημα ούτε ρύθμιση ένα φίλτρο άλλαξα στις 25000 .... Τώρα με τόσες εγκαταστάσεις νόμιμες και μη 20 χρόνια τώρα δεν θα έπρεπε να έχει ένα καλύτερο συνεργείο να μην Θυμίζει σουβλατσιδικο εθνικής οδού να έχει ένα χώρο να κάτσει ο πελάτης να μην τον τρώει η βροχή και η μυρωδιά απο το κρασί που πίνουν να μην φτιάχνει τα αμάξια στο ύπαιθρο ; Να μπαίνεις στο δωμάτιο αναμονής έτοιμος να πέσεις κάτω απο τη μπόχα ; Λέω !!
dathens

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Πέμ 23 Φεβ, 2012 11:12

dathens έγραψε:Καλημέρα , δεν έχω κανένα πρόβλημα με το μπιρμπο ρε συ κάτσε καλα ούτε με το Στάθη που δεν τον ξέρω ούτε με το Χρήστο πάω και γεμίζω τακτικά , τώρα διαφωνω σε αυτα που λένε στο κόσμο όπως και σε μένα για το ml μου λέγανε ότι μόνο με το. Υγρό θα δουλέψει με τον αερίου θα καεί !! Έχει σήμερα κοντά 40.000 χιλ με γκαζι χωρίς ένα πρόβλημα ούτε ρύθμιση ένα φίλτρο άλλαξα στις 25000 .... Τώρα με τόσες εγκαταστάσεις νόμιμες και μη 20 χρόνια τώρα δεν θα έπρεπε να έχει ένα καλύτερο συνεργείο να μην Θυμίζει σουβλατσιδικο εθνικής οδού να έχει ένα χώρο να κάτσει ο πελάτης να μην τον τρώει η βροχή και η μυρωδιά απο το κρασί που πίνουν να μην φτιάχνει τα αμάξια στο ύπαιθρο ; Να μπαίνεις στο δωμάτιο αναμονής έτοιμος να πέσεις κάτω απο τη μπόχα ; Λέω !!

υγραεριατζής είναι φίλε, και έχει στο "σουβλατζίδικο" παρεπιπτόντως ένα βενζινάδικο και αντλίες υγραερίου (που δεν έχουν άλλοι με τα σαλονάκια που "μοσχοβολάνε"), έχει και 2 ράμπες (που επίσης δεν έχουν άλλοι αλλα σου πουλάνε το κιτ και πάνε σε συνεργαζόμενο συνεργείο να στο περάσουν) έχει και διάφορους πανάκριβους εξοπλισμούς (που άλλοι επένδυσαν στα σαλονάκια και στις καφετιέρες.

Ετσι είναι φίλε μου, τα καλά συνεργεία έχουν τεχνογνωσία και πολλές φορές άσχημους χώρους,
το ίδιο συμβαίνει σε πολλά ξακουστά συνεργεία όπως Χλέτσος Synergy (μια που αναφέθηκες στο Παύλο πριν λίγα ποστ) τα ίδια λένε και για το Χλέτσο αλλα καλώς ή κακώς ο Χλέτσος είναι ο best of the best ακόμη και απο τους άσχετους της βιαμαρ με τα λουξ σαλόνια και τους άψογους χώρους υποδοχής.

Αλλα κάθε φορά μου ξεγλιστράς φίλε...για άλλα λέμε, αλλού το πας.
Τέλος πάντων,

αρκετά ασχολήθηκα.
antonis8via

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 23 Φεβ, 2012 22:01

antonis8via έγραψε:Μήπως ξέρεις ότι σπάσανε 2 αμάξια σε δοκιμές με prins αέριου ψεκασμού; κάνα σπασμένο opel insignia μήπως σου κάνει κλικ;

Το σπασμένο insignia 1,6Τ είναι από Πρέβεζα έβαλε όντως εδω Γιάννενα περισυ, το έψαξα όταν μου το είπαν στην opel για ευνοήτους λόγους........(βλέπε υπογραφη μου) και μάλιστα πήγα και το είδα σε συνεργείο των Ιωαννίνων που είναι αφημένο (σαν έκθεμα πιο πολύ) γιατί όποιος με έβλεπε με το υγραέριο μου έλεγε ''έμαθες για ένα insignia που έπαθε ζημιά από το αέριο;;;;;;'' και όντως διαπίστωσα χτύπησε ο κινητήρας. όποιος αμβισβητεί τα λεγόμενα μου εδω είμαι να πάμε μαζί να του το δείξω................
Το θέμα έχει αναφερθεί και σε άλλα φόρουμ (πχ opel-club insignia club εδώ και ένα χρόνο). Παρακάτω σχετικη ερώτηση στο opel-club

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21-05-11, 15:22 #63
opcastras
Moderator

Περιοχή: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Φύλλο: Άνδρας / Male
Αυτοκίνητο: Astra OPC
φιλε hadjopgr ερωτηση στον ......... το εβαλες;
ολα καλα μεχρι τωρα;
καπου εμαθα στην πρεβεζα οτι ενα insignia επαθε καλη ζημια γνωριζεις κατι;
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους