billisd έγραψε:παλικαρι οταν εγω εκανα ερευνα για το που θα περασω αεριο στα αυτο/τα μου και ειχα γυρισει ολη την θεσσαλονικη(και οχι για να βρω τον πιο φθηνο[το audi το περασα με 1600.- και το Bmwμε 2200.-] αλλα καποιον που να κανει οντως καλη δουλεια,γιατι στην τελικη ο πιο φθηνος σου βγαινει ο πιο ακριβος)ειχα βρει 8 εισαγωγεις Lovato.οποτε εσυ για ποιον αποκλειστικο εισαγωγεα μιλας?????
Αυτό που μου είχαν πει στη sime είναι ότι η αγορά έχει παραεισαγωγές Lovato ειδικά στη βόρειο Ελλάδα (φαντάζομαι λόγο απόστασης από τα σύνορα) οπότε η εγγύηση και η καλή λειτουργία είναι μέχρι το μαγαζί του εκάστοτε εγκαταστάτη/εμπόρου. Ενώ παίρνοντας/τοποθετώντας Lovato από το επίσημο δίκτυο της SIME σε καλύπτουν σε όλη την Ελλάδα στο κοντινότερο συνεργείο.
billisd έγραψε:και εκτος αυτου πιστευω οτι η ιδεα του φορουμ ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να μην δωσουμε τα λεφτακια μας σε ασχετους που το παιζουν οι μαστορες ολων των εποχων και μετα την εγκατασταση ειμαστε καθε μερα συνεργειο.Οποτε δεν χρειαζετε να κατηγορουμε μαρκες και να προσπαθει ο καθενας να βγαλει το "δικο του" συστημα το καλυτερο του κοσμου.
αν θες πες ποιος ειναι η προς τα που εχει το μαγαζι του αυτος ο μαστορας "εισαγωγεας" "αποκλειστικος" "μαματος" που δεν μπορει να βαλει ενα κιτ σε mercedes να ξερουν και αυτοι που θελουν να βαλουν σε ποιον να ΜΗΝ πανε.
Δεν θελω να σε βγαλω ψευτη φιλε μου οτι κατι τετοιο δεν εγινε(οτι δεν μπορουσε να φτιαξει το μερσεντες ο ασχετος) ειμαι σιγουρος οτι εγινε , οπως εισαι και εσυ σιγουρος οτι δεν εφταιγε το συστημα.Αλλα δεν ξερω για ποιον λογο κανεις τετοια επιθεση στην εν λογο μαρκα!!!!!
Σε όλα αυτά που γράφεις συμφωνώ 100%