Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κομπάσματα και χαμηλή απόδοση - Λύση μυστηρίου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κομπάσματα και χαμηλή απόδοση - Λύση μυστηρίου

Δημοσίευσηαπό poisom » Τετ 22 Φεβ, 2012 15:26

billisd έγραψε:παλικαρι οταν εγω εκανα ερευνα για το που θα περασω αεριο στα αυτο/τα μου και ειχα γυρισει ολη την θεσσαλονικη(και οχι για να βρω τον πιο φθηνο[το audi το περασα με 1600.- και το Bmwμε 2200.-] αλλα καποιον που να κανει οντως καλη δουλεια,γιατι στην τελικη ο πιο φθηνος σου βγαινει ο πιο ακριβος)ειχα βρει 8 εισαγωγεις Lovato.οποτε εσυ για ποιον αποκλειστικο εισαγωγεα μιλας?????

Αυτό που μου είχαν πει στη sime είναι ότι η αγορά έχει παραεισαγωγές Lovato ειδικά στη βόρειο Ελλάδα (φαντάζομαι λόγο απόστασης από τα σύνορα) οπότε η εγγύηση και η καλή λειτουργία είναι μέχρι το μαγαζί του εκάστοτε εγκαταστάτη/εμπόρου. Ενώ παίρνοντας/τοποθετώντας Lovato από το επίσημο δίκτυο της SIME σε καλύπτουν σε όλη την Ελλάδα στο κοντινότερο συνεργείο.

billisd έγραψε:και εκτος αυτου πιστευω οτι η ιδεα του φορουμ ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να μην δωσουμε τα λεφτακια μας σε ασχετους που το παιζουν οι μαστορες ολων των εποχων και μετα την εγκατασταση ειμαστε καθε μερα συνεργειο.Οποτε δεν χρειαζετε να κατηγορουμε μαρκες και να προσπαθει ο καθενας να βγαλει το "δικο του" συστημα το καλυτερο του κοσμου.
αν θες πες ποιος ειναι η προς τα που εχει το μαγαζι του αυτος ο μαστορας "εισαγωγεας" "αποκλειστικος" "μαματος" που δεν μπορει να βαλει ενα κιτ σε mercedes να ξερουν και αυτοι που θελουν να βαλουν σε ποιον να ΜΗΝ πανε.
Δεν θελω να σε βγαλω ψευτη φιλε μου οτι κατι τετοιο δεν εγινε(οτι δεν μπορουσε να φτιαξει το μερσεντες ο ασχετος) ειμαι σιγουρος οτι εγινε , οπως εισαι και εσυ σιγουρος οτι δεν εφταιγε το συστημα.Αλλα δεν ξερω για ποιον λογο κανεις τετοια επιθεση στην εν λογο μαρκα!!!!!

Σε όλα αυτά που γράφεις συμφωνώ 100%
Toyota Corolla 1.6 με Σύστημα Lovato μόλις 1.000 χλμ. και όλα καλά.
Πιστοποιημένος εγκαταστάτης Sime. Site της sime για υγραεριοκινηση και οι μετατροπες υγραεριοκινησης που έχει κάνει.
poisom

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 22 Φεβ, 2012 15:26

Αρκεί να διαβάσει καποιος από την αρχη το ποστ που ξεκινάει από ενα πρόβλημα σε citroen xara picasso με lovato και ενώ η συζήτηση κυλάει ομαλα και προσπαθούν μερικοί να βοηθήσουν με τεχνικές αναλύσεις και γραφήματα (πχ da kancho κλπ) και προσπαθούν να δουν τι λάθος έγινε στην εγκατάσταση ξαφνικά αρχίζουν να πετάγονται σαν τις πορδές καποιοι με κραυγές τύπου ''καλά lovato έβαλες θα τρέχεις στα συνεργεία και εγω έβαλα σε αεροπλανο.... κλπ) και γ.....σαν όπως σε τόσα άλλα ποστ τη συζήτηση και οδήγησαν την κουβέντα στο πόσο μακάκας είναι όποιος δεν έβαλε το δικό τους κιτ.....λές και αυτό ρώτησε και όχι πως θα ρυθμίσει σωστά το ήδη πληρωμένο-εγκατεστημένο κιτ του............και μπας και βγάλει καμμια άκρη ο χριστιανός. Έχει που έχει το προβλημα του έχει και τα παπαγαλάκια να του μαμήσουν την ψυχολογια......... και ξεκίνησαν οι κοκορομαχίες αντι να γραφτεί καμμια χρήσιμη άποψη και καταλήξαμε (για άλλη μια φορά) στο πόσο ωραία πάει η mercendes με το χ σύστημα και όχι με το άλλο.....μπράβο ρε μάγκες που βοηθάτε τον κόσμο και το φόρουμ......

Και η αλήθεια...παρακολουθήστε πως ξεκινάει η συζήτηση και πως μαμιέται......

viewtopic.php?f=3&t=811&start=0
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό kolokas » Τετ 22 Φεβ, 2012 16:11

νομιζω οτι τα εξηγω ολα παραπανω...δν θα καθισβω αλλο να σχοληθω με δευτρολογιεσ. ο καθενασ κανει αυτο που θελει..απο εκει κ περα αναλαμβανει τισ ευθυνεσ του.
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 22 Φεβ, 2012 21:46

tsopirs έγραψε:Τι το ιδιαίτερο εχει δηλαδη το mb βρε φιλε?κομπρεσορα εχει ουτε καν Turbo που ειναι πιο αποτομο..εγω εχω αλλο Ιταλικο και το αμαξι ειναι 2.0t με αρκετα προχωρημενυ τεχνολογια..το δουλευει αψογα παροτι απο της 1500στροφες με πληρη επιταχυνση το αμαξι απο τα 8κιλα ανεβαινει στις 1750στα 29...ο κομπρεσορας στα mb ειναι πολυ πιο ομαλος....στον κινητηρα τα merc δεν ειναι και μπροστά.. επειδη ο μαστορας ειναι γτπ δεν μπορουμε να ακυρωνουμε συστηματα που ειναι χρονια στο κουρμπετι και δουλευουν μια χαρά

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk

O κομπρεσορας είναι turbo, απλα τον λέει αλλιώς η μερσεντες
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 22 Φεβ, 2012 22:34

Δεν νομιζω πως εχει καμια σχεση το Turbo το δικο μου με κάποιον κομπρεσορα εκτος καιναν εννοεις τα νεα μοτερ της mb που φορανε Turbo και νομιζω γραφουν compresor

Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό kolokas » Τετ 22 Φεβ, 2012 22:53

πληροφοριακα ο κομπρεσσορασ ανηει στη κατηγορια τουρμπο.τα νεα μοτερ τησ μερδεντεσ ειναι τουρμπο κ οχι κομπρεσσορασ.
kolokas

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Πέμ 23 Φεβ, 2012 04:53

Το ξέρω ..αλλα ο κομπρεσορας λειτουργει και περνει κινηση απο τον στροφαλο..εχει απολυτως γραμμικη λειτουργία,δεν εχει overboost και λειτουργει σαν ενα πολυ πιο δυνατο μαμα μοτερ..το εγραψα παραπανω για τα νεα μοτερ της με Turbo

Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό billisd » Πέμ 23 Φεβ, 2012 10:22

kolokas έγραψε:πληροφοριακα ο κομπρεσσορασ ανηει στη κατηγορια τουρμπο.τα νεα μοτερ τησ μερδεντεσ ειναι τουρμπο κ οχι κομπρεσσορασ.

το δικο σου μοτερ ομως εχει σιγουρα κομπρεσσορα και οχι τουρμπο.απο 2011 και μετα βγαλανε τα τουρμπο και μονο σε R172
και οσον αφορα το δικο σου υπεραυτοκινητο με την υπερτεχνολογια( που δεν μπορει να δουλεψει κανενα αλλο συστημα περαν του δικου σου)
να ξερεις οτι η VW το φορουσε σε golf 2 89 μοντελο το G60.Ηταν 1.8 16βαλβιδο με κομπρεσσορ.αλλα η μερσεντες το ανακαλυψε 10 χρονια μετα.
Αντε γιατι καποιοι νομιζουν οτι εχουν αυτοκινητα απο αλλλο πλανητη.
billisd

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό kolokas » Παρ 24 Φεβ, 2012 23:16

κλασσικοσ ανθρωποσ που εχει κ audi κ bmvw αλλα απλα δν εχει αστερι. ......τι να κανουμε το αστερι ειναι αλλιωσ...κ θελει μονο prins......
kolokas

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Κυρ 26 Φεβ, 2012 12:53

Επειδη η κουβεντα ξεφυγε θα πω μονο ενα και οποιος θελει ας το πιστεψει!!!
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ CONVERSION ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 61 επισκέπτες