valtasa έγραψε: Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι από 0.75 πριν δύο εβδομάδες και 0.83 τώρα είναι "φυσιολογικό"? Πάντως εδώ στα γιάννενα οι υπόλοιποι δεν το αυξήσανε 8 λεπτά σε δύο εβδομάδες.
Φυσιολογικο σε σχεση με τις απανωτες αυξησεις στο αεριο απο τα διηλιστηρια τον τελευταιο μηνα αλλα οχι κατ'αναγκη σε απολυτη αντιστοιχια με το ποσοστο αυξησης στη μανικα. Ειπαμε, επιχείρηση ειναι.
Και οπως λεει και ο φιλος anikologr, το ειχαν ηδη εδω και πολυ καιρο-πολυ ποιο ακριβα. Απλα τωρα δεν το αυξησαν παλι σε αντιστοιχια με πριν γιατι επρεπε να το πανε κοντα στο 1 ευρω και οπως καταλαβαινεις κανενας δεν θα πατουσε..(οχι οτι τωρα πατανε και πολλοι..

).
Η αληθεια ειναι οτι ειχαμε καλομαθει και τωρα μας κακοφαινεται...Και μενα με ενοχλει αλλα δεν ειναι αυτος κατα βαση ο υπαιτιος. Αν ερθει η ωρα που θα το εξησωσει με τους υπολοιπους, θα ερθει και το κραξημο...
Τελος να πω οτι εδω και αρκετο καιρο ΔΕΝ βαζω στον Φαρμακη (αντε οταν ειμαι περαστικος απο κει) λογο νεου πρατηριου στην περιοχη μου και αυτο λογο αποστασης. Η τιμη που βαζω ειναι 0,90... Γι'αυτο και λεω οτι δεν θα με χαλαγε να ειμαι κοντα σε πρατηριο του Φαρμακη και να βαζω (εστω και λιγο) φθηνοτερα.
Τελευταία επεξεργασία από
astragjtg και Τρί 31 Ιαν, 2012 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά