Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό psir10115 » Τρί 31 Ιαν, 2012 00:19

Παίδες απο Υπουργείο μεριά καμιά απάντηση για τις αυξήσεις των τιμών υπάρχει[/color]Όσο και να γκρινιάζουμε αν δεν ακούσουν εκεί δεν θα γίνει τίποτα....τι να κάνω δεν ξέρω!!!

Ο Κορίνθιος έχει και άποψη για το αν θα ανέβουν οι τιμές; Εχει πληροφόρηση η πουλάει μαγκιές επειδή δεν υπάρχει άλλος στην περιοχή?

ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
psir10115

Δημοσιευσεις: 53

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 31 Ιαν, 2012 01:01

axis έγραψε:ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 30-1 2012 0.83ΕΥΡΩ.(καποιοι πινανε και νερο στο ονομα του καποτε).

Δηλαδη ποσο επρεπε να το'χε ? Να το βαζε οσο θα συμφερνε εμας ανεξαρτητως τιμης βαρελιου πετρελαιου ? Να λεμε τα πραγματα με τ'ονομα τους. Εγω καμια σχεση δεν εχω με τον ανθρωπο, για να προλαβω τα γνωστα σχολια.
Εγω παντα ελεγα καλα λογια γιατι (σχεση με αλλους) φερεται σωστα σαν επαγγελματιας του χωρου απ΄οσο ξερω και βλεπω. Ο κυριος αυτος ηταν ο λογος που πηρα αποφαση και εβαλα υγραεριο στ'αμαξι γιατι ηταν ο πρωτος που ανοιξε πρατηριο στην περιοχη μου. Εμενα προσωπικα δεν με χαλασε καθολου που τοσο καιρο ειχε φοβερες τιμες στο καυσιμο ενω αλλοι ειχαν διαφορα πολλες φορες μεχρι και 15+ λεπτα το λιτρο... Ακομα και τωρα εχει ανταγωνιστική τιμη. Και ναι, λεφτα θελει να βγαλει κι αυτος, δεν ειναι Ίδρυμα να δινει ελεημοσυνη- επιχειρηματιας ειναι και αναμενει αντιστοιχα οφελη(λογικα ακομα κατ'εμε).
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό dathens » Τρί 31 Ιαν, 2012 01:08

Αυτο που δεν μας λένε είναι ποσο πουλάνε οι άλλοι στα Γιάννενα

Πάντως ο τιμές δεν λένε να πέσουν http://oil.gge.gov.gr/?p=1037

Χάριζω κινεζικά κυαλια στους άλλους πρατηριουχους στα Γιάννενα να κοιτάνε τις ουρές στο Φαρμάκη !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό valtasa » Τρί 31 Ιαν, 2012 06:34

[quote="dathens"]Αυτο που δεν μας λένε είναι ποσο πουλάνε οι άλλοι στα Γιάννενα

petrogas o.86 ευρω.
valtasa

Δημοσιευσεις: 44

Δημοσίευσηαπό valtasa » Τρί 31 Ιαν, 2012 06:41

astragjtg έγραψε:
axis έγραψε:ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 30-1 2012 0.83ΕΥΡΩ.(καποιοι πινανε και νερο στο ονομα του καποτε).

Δηλαδη ποσο επρεπε να το'χε ? Να το βαζε οσο θα συμφερνε εμας ανεξαρτητως τιμης βαρελιου πετρελαιου ? Να λεμε τα πραγματα με τ'ονομα τους. Εγω καμια σχεση δεν εχω με τον ανθρωπο, για να προλαβω τα γνωστα σχολια.
Εγω παντα ελεγα καλα λογια γιατι (σχεση με αλλους) φερεται σωστα σαν επαγγελματιας του χωρου απ΄οσο ξερω και βλεπω. Ο κυριος αυτος ηταν ο λογος που πηρα αποφαση και εβαλα υγραεριο στ'αμαξι γιατι ηταν ο πρωτος που ανοιξε πρατηριο στην περιοχη μου. Εμενα προσωπικα δεν με χαλασε καθολου που τοσο καιρο ειχε φοβερες τιμες στο καυσιμο ενω αλλοι ειχαν διαφορα πολλες φορες μεχρι και 15+ λεπτα το λιτρο... Ακομα και τωρα εχει ανταγωνιστική τιμη. Και ναι, λεφτα θελει να βγαλει κι αυτος, δεν ειναι Ίδρυμα να δινει ελεημοσυνη- επιχειρηματιας ειναι και αναμενει αντιστοιχα οφελη(λογικα ακομα κατ'εμε).

Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι από 0.75 πριν δύο εβδομάδες και 0.83 τώρα είναι "φυσιολογικό"? Πάντως εδώ στα γιάννενα οι υπόλοιποι δεν το αυξήσανε 8 λεπτά σε δύο εβδομάδες.
valtasa

Δημοσιευσεις: 44

Δημοσίευσηαπό anikologr » Τρί 31 Ιαν, 2012 10:57

valtasa έγραψε:
astragjtg έγραψε:

Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι από 0.75 πριν δύο εβδομάδες και 0.83 τώρα είναι "φυσιολογικό"? Πάντως εδώ στα γιάννενα οι υπόλοιποι δεν το αυξήσανε 8 λεπτά σε δύο εβδομάδες.

Ναι αλλά το είχαν ήδη πολύ ακριβότερα... 8-)
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 31 Ιαν, 2012 14:00

valtasa έγραψε: Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι από 0.75 πριν δύο εβδομάδες και 0.83 τώρα είναι "φυσιολογικό"? Πάντως εδώ στα γιάννενα οι υπόλοιποι δεν το αυξήσανε 8 λεπτά σε δύο εβδομάδες.

Φυσιολογικο σε σχεση με τις απανωτες αυξησεις στο αεριο απο τα διηλιστηρια τον τελευταιο μηνα αλλα οχι κατ'αναγκη σε απολυτη αντιστοιχια με το ποσοστο αυξησης στη μανικα. Ειπαμε, επιχείρηση ειναι.

Και οπως λεει και ο φιλος anikologr, το ειχαν ηδη εδω και πολυ καιρο-πολυ ποιο ακριβα. Απλα τωρα δεν το αυξησαν παλι σε αντιστοιχια με πριν γιατι επρεπε να το πανε κοντα στο 1 ευρω και οπως καταλαβαινεις κανενας δεν θα πατουσε..(οχι οτι τωρα πατανε και πολλοι.. :lol: ).

Η αληθεια ειναι οτι ειχαμε καλομαθει και τωρα μας κακοφαινεται...Και μενα με ενοχλει αλλα δεν ειναι αυτος κατα βαση ο υπαιτιος. Αν ερθει η ωρα που θα το εξησωσει με τους υπολοιπους, θα ερθει και το κραξημο...

Τελος να πω οτι εδω και αρκετο καιρο ΔΕΝ βαζω στον Φαρμακη (αντε οταν ειμαι περαστικος απο κει) λογο νεου πρατηριου στην περιοχη μου και αυτο λογο αποστασης. Η τιμη που βαζω ειναι 0,90... Γι'αυτο και λεω οτι δεν θα με χαλαγε να ειμαι κοντα σε πρατηριο του Φαρμακη και να βαζω (εστω και λιγο) φθηνοτερα.
Τελευταία επεξεργασία από astragjtg και Τρί 31 Ιαν, 2012 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 31 Ιαν, 2012 14:05

valtasa έγραψε:
dathens έγραψε:Αυτο που δεν μας λένε είναι ποσο πουλάνε οι άλλοι στα Γιάννενα

petrogas o.86 ευρω.

Για ξαναπερνα και πες μας τιμη?

Sent from my Carl using Tapatalk
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό pzala » Τρί 31 Ιαν, 2012 17:54

εβαλα στη καρδιτσα εχτες με 0,87.επεστρεψα αθηνα και εβαλα με 0,899 στο ρεντη.πως ειναι δυνατον αφου στην επαρχια ειναι και τα μεταφορικα?????γαμω την ελλαδα μου γαμω..
pzala

Δημοσιευσεις: 31

Δημοσίευσηαπό sonid » Τρί 31 Ιαν, 2012 19:08

εβαλα στη καρδιτσα εχτες με 0,87.επεστρεψα αθηνα και εβαλα με 0,899 στο ρεντη.πως ειναι δυνατον αφου στην επαρχια ειναι και τα μεταφορικα?????γαμω την ελλαδα μου γαμω..

Πού έχει στην Καρδίτσα? Μήως εννοείς στην ΕΤΕΚΑ έξω από τα Τρίκαλα?
sonid

Δημοσιευσεις: 58

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες