pieros έγραψε:Καλημέρα επείδη έχω το ίδιο μοντέλο και άρχισα να το ψάχνω για εγκατάσταση αερίου, αν μπορεις και ξέρεις βέβαια απάντησε μου σε δύο ερωτήματα.
Έχω ακούσει για υπερθερμάνσεις κινητήρωνλόγο του αερίου και δη σε τουρμπατα μοτέρ ισχύει κατι τέτοιο ή σου είπαν απο το συνεργείο να προσεχεις ή κατι συναφές;.
Και δέυτερον έπισης εχω ακούσει για ¨λαδιέρες¨των βαλβίδων ή κατι τέτοιο, σου βάλαν ;δεν χρειάζεται;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη ανα σε κούρασα
Καλησπέρα
Γενικώς φυσικά και θα κάνεις την δική σου έρευνα αλλά σου παραθέτω και την δική μου άποψη που απέκτησα όσο καιρό έψαχνα πριν κάνω την εγκατάσταση. Για αρχή σίγουρα θα ακούσεις πολλές γνώμες. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! Και το κακό είναι ότι ορισμένοι σε αποπροσανατολίζουν εντελώς. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως τα περισσότερα συστήματα δουλεύουν μια χαρά! Πάντα μιλάμε για αξιόπιστα κίτ, Landirezno, Viale, Tartarini, OMVL κτλ. Άρα το βάρος πέφτει στον εγκαταστάτη, εκεί θα πρέπει να προσέξεις στην επιλογή σου. Τώρα ποιο ειδικά σε αυτά που ρωτάς στο δικό μας αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να μπει λαδιέρα, και για υπερθέρμανση ούτε λόγος. Στο δικό μου φορτωμένος 5 άτομα, σταμάτα / ξεκίνα σε μποτιλιάρισμα επί 45 λεπτά σε ζεστή μέρα, και δεν έκανε ούτε τσικ. Φυσικά και ο δείκτης θερμοκρασίας δεν κινήθηκε.
Εγώ κατέλειξα στο συγκεκριμένο κιτ (Landirezno omegas) γιατί 1ον αυτό βάζει και η FIAT στους εργοστασιακούς κινητήρες LPG και 2ον γιατί η εγκατάσταση γίνεται σε αντιπροσωπία FIAT που αυτό σε γλιτώνει από τυχόν προβλήματα και διαφωνίες στο μέλλον ( παρατηρείται το φαινόμενο να γίνεσαι μπαλάκι ανάμεσα σε εγκαταστάτη / συνεργείο εάν πάει κάτι στραβά ).
Πάντως μην το φοβάσαι, βρες έναν αξιόπιστο εγκαταστάτη, εγώ δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό βέβαια είμαι στην αρχή ακόμα αλλά όλα μια χαρά!