Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

ΤΟ ΚΙΤ ΣΕ GOLF FSI ?

ΤΟ ΚΙΤ ΣΕ GOLF FSI ?

Δημοσίευσηαπό xaris » Πέμ 25 Αύγ, 2011 16:09

Καλησπερα ..
εχω ενα golf 1.4 fsi και θελω την βοηθεια καποιων μελων του forum για να αποφασισω αν θα βαλω τελικα υγραεριο...
επειδη εχω μπερδευτει πολυ και δεν ξερω τι να κανω ..
λιγο οι φοβοι για την αυξηση της τιμης του υγραεριου ,
λιγο οι φοβοι για την φορολογηση στους ιδιοκτητες υγραεριοκινητων οχηματων,το οποιο ειναι παραλογο,
λιγο οι 'μαστορες' που μου λενε οτι θα βγαλει προβλημα , αλλα κανεις δεν μιλαει συγκεκριμενα ,
(αλλα στην ελλαδα ζουμε και τα εχουμε δει ολα και δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει)
ολα αυτα με αναγκαζουν να συνεχιζω να φουλαρω με 95e , και να μη μπορω να κανω κατι για να αλλαξω αυτην την κατασταση.
στο θεμα μας : κανω περιπου 25000 χλμ το χρονο (ξερω οτι με τις τωρινες τιμες θα κανω γρηγορα αποσβεση) και το αυτοκινητο μου εχει 170.000χλμ .
αν μπορει καποιος να μου πει αν θα βγαλει κανενα προβλημα (γιατι ειναι fsi) και εχει πολλα χιλιομετρα και αν ξερει κανενας τι θα γινει με την φορολογηση και τις τιμες του υγραεριου ...για να δω αν αξιζει να βαλω υγραεριο ....
ευχαριστω προκαταβολικα
xaris

Δημοσιευσεις: 1

Re: ΤΟ ΚΙΤ ΣΕ GOLF FSI ?

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 25 Αύγ, 2011 19:41

Κάνε μια επαφή με τη Kosmocar που συμφώνησε πρόσφατα με τη Vialle για την εγκατάσταση συγκεκριμένου kit στα VW, με εγγύηση κινητήρα 1 χρόνου και δυνατότητα χρηματοδότησης.
Από κει και πέρα, κανείς δεν είναι μέσα στον κινητήρα σου για να ξέρει σε τι κατάσταση είναι. Εφόσον κάνεις τα service κανονικά και δεν έχει παρουσιαστεί ως τώρα κάποιο πρόβλημα, δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην προχωρήσεις. Φυσικά είμαστε στην Ελλάδα και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θα ξημερώσει...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό temeteron1987 » Παρ 26 Αύγ, 2011 14:34

xaris έγραψε:λιγο οι φοβοι για την φορολογηση στους ιδιοκτητες υγραεριοκινητων οχηματων,το οποιο ειναι παραλογο,

πότε το άκουσες αυτο?

για την φορολόγηση του υγραερίου, έγινε ήδη μια αύξηση το καλοκαίρι..
Άβαταρ μέλους
temeteron1987

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό xarlam » Κυρ 28 Αύγ, 2011 09:54

temeteron1987 έγραψε:
xaris έγραψε:λιγο οι φοβοι για την φορολογηση στους ιδιοκτητες υγραεριοκινητων οχηματων,το οποιο ειναι παραλογο,

πότε το άκουσες αυτο?

για την φορολόγηση του υγραερίου, έγινε ήδη μια αύξηση το καλοκαίρι..

Off topic
Ακουστηκε ραδιοαρβυλα για έκτακτη εισφορα σε στυλ 2λιτρα(έχεις δίλιτρο άρα λεφτα υπάρχουν :^o ...έκανες μετατροπη και κερδίζεις απ΄αυτήν άρα και έχεις λεφτά αφου την έκανες αλλά και κερδιζεις...Με την μ....που δέρνει τους κυβερνωντες :^o είναι πολυ λογική μια τέτοια σκεψη :wtf: )
Nissan Qashqai 2.0 ICOM JTG 5ης γενιας
xarlam

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό scorpion4444 » Πέμ 06 Οκτ, 2011 23:54

Έχω εδώ και 5 μήνες υγραέριο στο GOLF μου (1.6 FSI).

Έχω βάλει σύστημα της BRC και είναι πολύ καλό. κανένα πρόβλημα γενικά. Να ξέρεις όμως πως τα TSI k FSI δεν ρυθμίζονται στο 100% επειδή ψεκάζουν με ρυθμό μικρότερου του 1,5 ms.
Γενικά πολύ ευχαριστημένος. Και με τις τελικές ρθυμίσεις που μου κάναν, έβγαλα 650 χλμ με ρεζερβουάρ 45 λίτρα πραγματικά.
scorpion4444

Δημοσιευσεις: 7

Επιστροφή στο Volkswagen

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες