Γεια σας,
ειμαι κατοχος ενως polo gti 2011, και εχω εγκαταστησει εδω και 1,5 χρονο περιπου συστημα υγραεριου LOVATO.
Προσφατα παρατηρησα (σε λειτουργια υγραεριου παντα) οτι οταν ειναι σε σταση στο ρελαντι, χωρις να παταω γκαζι, και στριβω το τιμονι μιση στροφη (οχι να το τερματισω δεξια η αριστερα) και το κραταω με το χερι μου εκει, οι στροφες του κινητηρα κανουν ενα βυθισμα και ανεβοκατεβαινουν συνεχεια λες και παει να σβησει το αμαξι και επανερχεται.
Αν αφησω ελευθερο το τιμονι ,χωρις δηλαδη να το κρατω, τοτε σταματαει.
Τα δεδομενα ειναι:
1ον) σε βενζινη δε το κανει
2ον) χρειαζομαι σιγουρα πολλαπλασιαστη - ες, γιατι εχω παρατηρησει κοψιματα κατα την αποτομη επιταχυνση τοσο σε βενζινη οσο και σε υγραεριο και εχει ερθει η ωρα να αλλαξω και μπουζι.
3ον) στο ρελαντι ΔΕΝ παρατηρω αρρυθμιες.
4ον) τα υγρα του τιμονιου ειναι κομπλε.
5ον) η μπαταρια μου ειναι της μανας του οσο και αν σας φαινεται περιεργο, 10 ετων δηλαδη. Να την αλλαξω προληπτικα εστω και αν δε μου κανει θεματα?
ΕΡΩΤΩ:
γι αυτα τα ανεβοκατεβασματα μπορει να φταιει ο πολλαπλασιαστης (που ξερω οτι εχει θεμα) και αν ναι, γιατι δεν το κανει και με βενζινη?
Αλλιως τι μπορει να φταιει?
Φυσικα και θα παω στον εγκαταστατη να το δει αλλα επειδη λειπω μακρια θα ηθελα να εχω μια πρωτη γνωμη.
Ευχαριστω.