Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβληματα με icom 5hs γενιας

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Προβληματα με icom 5hs γενιας

Δημοσίευσηαπό anikologr » Δευτ 18 Ιούλ, 2011 15:17

rogerius έγραψε:
καλό είναι να στείλεις κάποια στοιχεία σου ή τον αριθμό κυκλοφορίας στους διαχειριστές του forum

...kai oxi se dimosia thea...

Sthn arxh ego nomiza to forum ftiaxtike gia na prostatevei tous xrhstes kai oxi gia na prostatevei tous eggatastates h poleites. Na exoume re paidi mou kai emeis to diko mas cartel, pou leei o logos. Na leme ton pono mas xoris fovo kai opoios mporei na vohthaei.
Na mhn kanoume diafimish para an den plirosame kai eimaste full evxaristimenoi.
Oytos h allos enas xreisths einai" mirmiggi" apenanti ston "eggatastath/polhth" apo apopsh ploutou, leo.H eggatastash tou ftanei kai 2-3 h 4 misthous. O "allos" den exei oikonomika provlimata.Paizei se allh kathgoria.Den palevete evkola.

Exo psiloapogohtevth....
As svistei to post pou, OT outos h allos, ama einai etsi....

σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν πράγματι έχεις περάσει όλα αυτά έχεις δίκιο 100%. Ας περιμένουμε όμως και τον αντίλογο. Μην ξεχνάς ότι και το φόρουμ είναι υπόλογο για όσα λέγονται σε αυτό και πρέπει να μην είναι εκτεθειμένο. Τώρα περιμένουμε την απάντηση από τον καταγγελλόμενο...
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό LPGhostWriter » Δευτ 18 Ιούλ, 2011 16:21

Αν θελετε να συζητησουμε τα περι καταγγελιων και ελευθεριας της εκφρασης υπαρχει αναλογο θεμα στο παρακατω link.
viewtopic.php?f=16&t=462
Περιμενουμε τις αποψεις σας.

Οι κανονες ενος forum ειναι κανονες, και πρεπει ολοι να τους διαβαζουμε και να τους σεβομαστε.
Δεν μπορει ο καθενας ανωνυμα να βριζει και να κατηγορει αδιακριτως.
Οταν κανετε καταγγελια στην αστυνομια ή μια δημοσια υπηρεσια την κανετε ανωνυμα? Παντοτε ζητουν τα στοιχεια σας.

Matheos σε ευχαριστουμε που σεβαστηκες του κανονες, μπορεις να επεξεργαστεις οτι θες στο post σου και να συμπληρωσεις τα ονοματα που λειπουν.
Agelnick, εκρεμμουν ακομη τα στοιχεια σου, οφειλεις να μας τα προσκομισεις ωστε να γνωριζουν οι ενδιαφερομενοι ποιος εισαι.

mod
LPGhostWriter
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό agelnick » Δευτ 18 Ιούλ, 2011 19:53

εβαλα το τηλεφωνο μου....οπως σας ειπα δεν δινω τα στοιχεια μου στο ιντερνετ...και για αυτο τον λογο αποχωρω απο το φορουμ.....να το χαιρεσθε..!!!
agelnick

Δημοσιευσεις: 42

Δημοσίευσηαπό rogerius » Τρί 19 Ιούλ, 2011 08:26

agelnick έγραψε:εβαλα το τηλεφωνο μου....οπως σας ειπα δεν δινω τα στοιχεια μου στο ιντερνετ...και για αυτο τον λογο αποχωρω απο το φορουμ.....να το χαιρεσθε..!!!

Evkola katatheses ta opla!
Ksanaskepsou!
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό Matheos » Τρί 19 Ιούλ, 2011 11:14

LPGhostWriter έγραψε:Αν θελετε να συζητησουμε τα περι καταγγελιων και ελευθεριας της εκφρασης υπαρχει αναλογο θεμα στο παρακατω link.
viewtopic.php?f=16&t=462
Περιμενουμε τις αποψεις σας.

Οι κανονες ενος forum ειναι κανονες, και πρεπει ολοι να τους διαβαζουμε και να τους σεβομαστε.
Δεν μπορει ο καθενας ανωνυμα να βριζει και να κατηγορει αδιακριτως.
Οταν κανετε καταγγελια στην αστυνομια ή μια δημοσια υπηρεσια την κανετε ανωνυμα? Παντοτε ζητουν τα στοιχεια σας.

Matheos σε ευχαριστουμε που σεβαστηκες του κανονες, μπορεις να επεξεργαστεις οτι θες στο post σου και να συμπληρωσεις τα ονοματα που λειπουν.
Agelnick, εκρεμμουν ακομη τα στοιχεια σου, οφειλεις να μας τα προσκομισεις ωστε να γνωριζουν οι ενδιαφερομενοι ποιος εισαι.

mod

ta stixia mu ta edossa mallon den ta idate !

Τα ειδαμε τα στοιχεια σου και σε ευχαριστουμε που ακολουθησες τους κανονες του Forum
Matheos

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό fotisly » Τρί 19 Ιούλ, 2011 20:17

καποια προβληματα σιγαρα εχουν να κανουνε με την εγκατασταση,οπως σπασμενα πλαστικα κ.λ
τα υπολοιπα μηπως εχουνε να κανουνε με το συστημα???
δεν παιρνει ευκολα μπροστα κ εμενα και σε πολλους αλλους με icom 5hs genias.αρα υπαρχει θεμα συστηματος.
μου κανει καποια σκοτσαρισματα κατα την επιταγχυνση οπως και σε αλλους και δεν νομιζω να ειναι θεμα εγκαταστασης.
στο δικο μ συστημα ημουνα παρον κατα την εγκατασταση σχεδον σε ολα τα σταδια αλλα ειδικα στα βασικοτερα και ειμαι ικανοποιημενος απο την εγκατασταση.αρα καποια προβληματα μηπως ειναι στανταρ του συστηματος??
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό rogerius » Τρί 19 Ιούλ, 2011 21:05

exete thn televtea antleia kai ton telefteo rythmisth pieshs?
An nai, exei ginei kalimprarisma ek neou meta thn allagh avton?
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό fotisly » Τρί 19 Ιούλ, 2011 21:46

rogerius έγραψε:exete thn televtea antleia kai ton telefteo rythmisth pieshs?
An nai, exei ginei kalimprarisma ek neou meta thn allagh avton?

νομιζω πως ναι.το συστημα εγω το εβαλα μαιο και μ ειπε οτι εχει τα βελτιωμενα μπεκ που τον ρωτησα!!
δεν υπαρχει απαντηση ουτε λυση για το μιζαρισμα και τα μικροσκορτσαρισματα,απλα ειναι γνωστο οτι υπαρχει ως προβλημα.
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό skorbillys » Τρί 19 Ιούλ, 2011 22:32

Να πω και εγώ λοιπόν την γνώμη μου για το icom. Στην αρχή και μένα δούλευε μια χαρά το αμάξι. Μετά από περίπου 2000 χιλιόμετρα έκανε κομπιάσματα, όταν ήταν κρύος ο κινητήρας ρετάριζε και έσβηνε και μου έκανε κοψίματα περίπου στις 4000 στροφές. Πήγα πολλές φορές στον εγκαταστάτη το κοίταζε το ξανακοίταζε και το πρόβλημα παρέμενε ίδιο. Από την Honda μου έλεγαν ότι φταίει το σύστημα υγραερίου και δεν ασχολιόντουσαν και ιδιαίτερα. Επειδή σκαμπάζω κάποια πράγματα μηχανολογίας μόνος μου διαπίστωσα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον κινητήρα και όχι με το σύστημα της icom.
Ο καιρός πέρναγε και από ταξίδι σε ταξίδι το αμάξι έβγαζε και άλλα πράγματα (λαμπάκια αισθητήρες κλπ, από ότι έδειχνε ο εγκέφαλος στην Honda). Το πήγα για το προγραμματισμένο service και αφού άλλαξαν μπουζί το πρόβλημα παρέμενε. Όταν απέτισα να γίνει ρύθμισμα βαλβίδων (που ήταν στο επόμενο μεγάλο service για να γίνει) όλα δια μαγείας δούλευαν ρολόι. Εξαφανίστηκε το ρετάρισμα σβήσαμε τα λαμπάκια, ο αισθητήρας λ έδειχνε σωστά νούμερα κλπ.)
Θέλω να πω πως καμιά φορά δεν φταίει το σύστημα υγραερίου αλλά και ο κινητήρας. Αν και έχω το icom 5ης γενιάς την εγκατάσταση την έκανα στα Σπάτα σε εγκαταστάτη που συνεργάζεται με τον Μπίρμπο.

Τώρα έχω κάνει κάπου στα 27000 χιλιόμετρα από τον Σεπτέμβρη 2010 και είμαι ευχαριστημένος από το σύστημα.
_
Honda CR-V 2004 - Icom 5g από Σεπτέμβρη 2010 - Χωρίς λαδιέρες - 410.000 km μια χαρά
skorbillys

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό jery » Τετ 10 Αύγ, 2011 14:31

και εγώ έχω πρόβλημα με icom 5ης γενιάς, σαν να μην ξέρουν να διαγνώσουν τη βλάβη .
μία φορά δεν δούλευε ο ένας κίλυνδρος, έχουν αλλαχτεί 2 εγκέφαλοι, μπεκ αλλά και πάλι τα ίδια
ανοιγει το check engine κάνει διακοπές κτλ
jery

Δημοσιευσεις: 25

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες