Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβληματα με icom 5hs γενιας

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Προβληματα με icom 5hs γενιας

Δημοσίευσηαπό agelnick » Παρ 15 Ιούλ, 2011 11:29

απο προβλημα σε προβλημα.....και ο κυριος Μ.....ς μου λεει να βρω μονοσ μου την λυση.....μεγαλος ......ειχα ανοιξει θεμα αλλα μου το διεγραψαν.........
agelnick

Δημοσιευσεις: 42

Re: προσοχη στο icom 5hs γενιας

Δημοσίευσηαπό autogasforumadmin » Παρ 15 Ιούλ, 2011 11:42

agelnick, νομίζω είμασταν σαφείς τόσο στην παρέμβαση που κάναμε όσο και στο pm που σου στείλαμε. Δε μπορούμε να δημοσιεύουμε κατηγορίες (τέτοιου μάλιστα επιπέδου) από μέλη από τη στιγμή που το ίδιο το μέλος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων λέει. Εμείς θέλαμε να δημοσιεύσουμε το πρόβλημα που είχες μαζί με την απάντηση της εταιρίας. Από τη στιγμή που αρνήθηκε να δώσεις στοιχεία για την περίπτωση σου δε μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Μην αφήνεις λοιπόν υπόνοιες για λογοκρισία και ακολούθησε τους κανόνες του forum terms.php.
autogasforumadmin
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό dim63 » Παρ 15 Ιούλ, 2011 13:22

ΠΡΟς agelnick

Αν πραγματικα εχεις προβληματα ο τροπος ειναι ενας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ
ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗς ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ(θα επρεπε νατισ εχεις)
ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔ.ΠΑΡΟΧ. ΥΠΗΡ. πρεπει να αναφερει την διαγνωση του και την διαγνωση/επισκευη του.

αν ολα αυτα τα εχεις και τα αναφερεις τοτε δεν μπορει κανενας να σε Αμφισβήτησει.

αν δεν παραθετεις τα απαραιτητα παντα αποδεικτικα εκολα ο αλλος σε χαρακτηριζει αστροναυτη

φιλικα και ελπιζω σε λυση
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό agelnick » Παρ 15 Ιούλ, 2011 22:59

μα ειναι δυνατον να δωσω στο ιντερνετ τα στοιχεια μου......το φορουμ ειναι για να ενημερονομαστε ο ενας απο τον αλλο για τυχον προβληματα που αντιμετοπιζουμε....εγω εδωσα 2000 ευρω και εχω συνεχως προβληματα.....για να μην την πατησουν και αλλοι εκανα την δημοσιευση...δεν εχω κανενα οφελος να κατηγορησω τον κυριο μ....ο!!!

Οταν εχετε το θαρρος τα καταγγελετε καποιον δημοσια να εχετε το θαρρος να αποκαλυπτεται και την ταυτοτητα σας. Το forum εχει καποιους κανονες και κατα την εγγραφη σας πρεπει να τους διαβαζεται.
Χρειαζομαστε λοιπον
1) Ονοματεπωνυμο
2)Αρ τηλεφωνου σε ισχυη
2)Αρ κυκλοφοριας αυτοκινητου με photo του μπροστινου μερους

Αν δεν τα εχουμε αυτα τα posts θα σβηνονται ή θα επεξεργαζονται.
agelnick

Δημοσίευσηαπό agelnick » Παρ 15 Ιούλ, 2011 23:13

οποιος θελει να τον ενημερωσω για το προβλημα μου 6938306992...
agelnick

Δημοσίευσηαπό agelnick » Παρ 15 Ιούλ, 2011 23:17

και οποιος εχει προβλημα με το ιδιου τυπου συστημα να οργανοθουμε και να τον παρουμε με τις πετρες ολοι μαζι...δεν δωσαμε ουτε ενα ουτε δυο ευρω....2000 ζεστα και μετρητα...απετουμε καλυτερη εξυπυρετηση...
agelnick

Δημοσίευσηαπό dti » Παρ 15 Ιούλ, 2011 23:53

Καταρχή να έχεις εμπιστοσύνη σε όλους εμάς και να ξέρεις οτι δεν είναι ανάγκη να δώσεις δημόσια τα στοιχεία σου.
Νομίζω οτι αρκεί να τα δημοσιοποιήσεις στους διαχειριστές του forum, ώστε να είναι κι εκείνοι καλυμμένοι και να μπορέσουν να πιέσουν όσο μπορούν για να λυθούν τα προβλήματά σου.
Επίσης, προσωπικά θεωρώ οτι είναι αρκετό ακόμη κι αν δεν θες να δώσεις τα στοιχεία σου, να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία με τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σου, μια και αυτή αντιστοιχεί στον ιδιοκτήτη του και τα στοιχεία σου (όπως και ο αριθμός κυκλοφορίας σου) είναι ήδη γνωστά στον αντιπρόσωπο-εγκαταστάτη.
Θα πρότεινα λοιπόν να γράψεις αναλυτικά προς τους διαχειριστές του forum όλα εκείνα που σε οδήγησαν εδώ, αναφέροντας τι ενέργειες έκανες ως τώρα και τι αντιμετώπιση είχες ως τώρα από τον αντιπρόσωπο-εγκαταστάτη.
Γράψε επίσης αν έχεις περάσει ΚΤΕΟ.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό YGRAERIOKINISI » Σάβ 16 Ιούλ, 2011 11:19

agelnick έγραψε:απο προβλημα σε προβλημα.....και ο κυριος Μ.....ς μου λεει να βρω μονοσ μου την λυση.....μεγαλος απατεωνας......ειχα ανοιξει θεμα αλλα μου το διεγραψαν.........

Δεν εχει επικοινωνησει κανενας μαζι μας με και ουτε εχουμε πει ΠΟΤΕ σε κανεναν πελατη να βρει την λυση μονος του.Επισης προσπαθουμε να επικεινωνησουμε μαζι του απο το πρωι χωρις αποτελεσμα...Δεν γνωριζουμε τον συγκεκριμενο κυριο και δεν αποδεχομαστε αυτα που γραφει.
www.Alternativefuels.gr www.Ygraeriokinisi.gr Όταν οι άλλοι αντιγράφουν,εμείς ξεπερνάμε το μέλλον
YGRAERIOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό agelnick » Σάβ 16 Ιούλ, 2011 17:00

απο την στιγμη που εβαλα το κινητο μου με εχουν παρει τηλεφωνο 4 ατομα οπου εχουν και αυτα προβλημα με το συγκεκριμενο συστημα-εγκαταστατη......και μαλιστα αυτοι εχουν περασει πιο πολλα απο εμενα.....δυστυχως δεν βλεπω να λυνονται τα προβληματα...!!!!κλεω τα 2 χιλιαρικακια μου που εδωσα.....!!!
agelnick

Δημοσίευσηαπό agelnick » Σάβ 16 Ιούλ, 2011 17:09

αναφερω τα προβληματα που εχω χωρις να μπορει να μου τα λυσει ο εγκαταστατης,και απο οτι καταλαβα δεν ειναι οτι δεν θελει να μου τα λυσει,απλα δεν ξερει και ο ιδιος...!!!
1] δεν περνει ευκολα μπροστα...το αμαξει μιζαρει παρα πολυ
2] μετα απο παρατεταμενη λειτουργεια οταν το αυτοκινητο σταματαει και μετα παμε να ξαναξεκινησουμε ρεταρει και παει να σβησει..!
3]σε ταξιδι καθε λιγο και λιγακι κανει κοψιματα....!!!
4] μερικες φορες οταν πεφτω σε κινηση κανει βιθυσματα ο κινητηρας...!!!
κατα τα αλλα ειναι φανταστικο το συστημα της icom 5ης γενιας..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agelnick

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 72 επισκέπτες