Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αεριος ή Υγρος ψεκασμος?

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Αεριος ή Υγρος ψεκασμος?

Δημοσίευσηαπό crv » Τετ 15 Ιουν, 2011 19:41

και εγω αυτο το δηλιμα εχω υγρος η αεριος ψεκασμος, ??[CRV2005] για να πω την αληθεια μου φενεται καλητερο συστημα του υγρου ψ, αλλα με ολα αυτα που εχω ακουσει απο τους εγκαταστατες εχω μπερδευτει !!!!! ααα και ξεχασα ειναι ολοι τους αυθεντειες [με ελαχιστες εξαιρεσεις] και μονο το δικο τους συστημα δουλευει αθανατα ελληνικα ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
crv

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό grigorhss » Σάβ 18 Ιουν, 2011 10:46

σωστοσ gakost.απλα καποιοσ που εχει ηδη βαλει ειναι πιο σωστη επιλογη!μεσω pm βεβαια.
grigorhss

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό PANAGIOTIS73 » Παρ 01 Ιούλ, 2011 14:25

Γεια σας φιλοι,
εχω ενα NISSAN QASHQAI 1600cc 115hp του 2008, μπορει καποιος να με ενημερωσει ποια κατευθυνση να ακολουθησω? 4ης ή 5ης και γιατι?
Ευχαριστω!
PANAGIOTIS73

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό odys2008 » Παρ 01 Ιούλ, 2011 14:54

Επειδή έχουμε και qashqai και το ψάχνω καιρό να βάλω και σε αυτό, από ότι είδα στο qashqai club με 4ρτης γενιάς μετράμε πλέον θυματα κινητήρες. Προς το παρόν με icom όσοι βάλανε δεν έχουν κανενα πρόβλημα
odys2008

Δημοσιευσεις: 125

Δημοσίευσηαπό motorhome » Κυρ 10 Ιούλ, 2011 14:23

crv έγραψε:και εγω αυτο το δηλιμα εχω υγρος η αεριος ψεκασμος, ??[CRV2005] για να πω την αληθεια μου φενεται καλητερο συστημα του υγρου ψ, αλλα με ολα αυτα που εχω ακουσει απο τους εγκαταστατες εχω μπερδευτει !!!!! ααα και ξεχασα ειναι ολοι τους αυθεντειες [με ελαχιστες εξαιρεσεις] και μονο το δικο τους συστημα δουλευει αθανατα ελληνικα ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

τα honda crv εχουν τις πιο μαλακες εδρες ειναι απο τα χειροτερα για μετατροπη σε αεριο, με συστημα παντως σε υγρη μορφη εχει διαπιστωθει οτι σε 20000χλμ η βαλβιδες εξαγωγης ειναι σχεδον 5μμ ενω θα πρεπει να ειναι 0,25μμ (το διακενο τισ βαλβιδας) βεβαια και η χοντα δινει καθε 30000χλμ να γινεται ρυθμιση στης βαλβιδες με βενζινη ετσι οποτε καταλαβαινεις τη θα γινει με αεριο θα κλεινουν συνεχεια εγω σου προτεινω να βαλεις υγρο ψεκασμο βλεπε icom η vialle.Τους αλεξιπτωτιστες αστους να λενε. Συμβουλη! επιλεγεται εγκαταστατες που ειναι χρονια στον χωρο και αυτη με τη σειρα τους ισως σας προτεινουν καποιον που εχουν εκπαιδευση και ειναι κοντα στην περιοχη σας για να εξυπηρετηστε αμεσσα και για να μην τους ψαχνεται σε κανα χρονο
motorhome

Δημοσιευσεις: 24

ΤΕΛΙΚΑ ΥΓΡΟΥ Η ΑΕΡΙΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ?

Δημοσίευσηαπό sipl56 » Σάβ 19 Νοέμ, 2011 21:59

ποιο από τα δυο συστήματα τελικά είναι καλύτερο για τις βαλβίδες και γιατί ?
μπαίνουν σε όλα τα αυτοκίνητα και τα δυο?
είμαι καινούργιος στο forum και έχω μπερδευτεί.
οποίος ξέρει ας με φωτίσει :?:
έχω ένα HYUNDAI GETZ 1600 του 2004 115HP και προσπαθώ να βγάλω άκρη.
:think:
sipl56

Re: ΤΕΛΙΚΑ ΥΓΡΟΥ Η ΑΕΡΙΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ?

Δημοσίευσηαπό dim63 » Σάβ 19 Νοέμ, 2011 22:57

αΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙς,

Και τα δυο δουλευουν καλα οταν ειναι σωστα βαλμενα/ρυθμισμενα
αυτο τουλαχιστον θα καταλαβης αν διαβα σεις λιγο εδω μεσα.

σωστα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ειναι πολλα αυτοκινητα εδω μεσα ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΡΟΥ

ΚΑΙ βεβαια αρκετα με μικρο/μεγαλο προβληματα και απο τα δυο συστηματα :evil: :evil: :evil: :evil:

καλο βολι
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Σάβ 19 Νοέμ, 2011 23:11

Υπαρχει αντιστοιχο θεμα εδω viewtopic.php?f=14&t=9&hilit=%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%AE+%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%82 .
Και μια τελευταία κουβεντα επι αυτου εδω απο τον χρηστη KostasVatsos που ειναι εγκαταστατης http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... start=8055 .

Προσωπικα και μετα απο 1,5+ χρονο με υγραεριο(με καλες και με κακες στιγμες απο εμενα και απο αλλους) ακομα ψηφιζω υγρο ψεκασμο. Αν διαθετεις τα λεφτα αξιζει. Αν οχι αναγκαστικα πας σε αεριο ψεκασμο που υπαρχουν αρκετα αξιολογα συστηματα.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό christoi » Σάβ 19 Νοέμ, 2011 23:46

Κι εγώ είμαι υπέρ του υγρού ψεκασμού, ακόμα και αν (δυστυχώς που δεν υγρού, ευτυχώς που υγραέριο) έχω αέριου ψεκασμού. Δεν έχεις πνεύμονα, γυρνάει σχεδόν αμέσως (αν όχι ξεκινάει με) υγραέριο, λαδιεροξυδιέρες δεν πρόκειται να σου πει κανείς ότι χρειάζονται γιατί μπλα μπλα μπλα και άλλα καλούδια.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό sipl56 » Κυρ 20 Νοέμ, 2011 00:03

motorhome έγραψε:
crv έγραψε:και εγω αυτο το δηλιμα εχω υγρος η αεριος ψεκασμος, ??[CRV2005] για να πω την αληθεια μου φενεται καλητερο συστημα του υγρου ψ, αλλα με ολα αυτα που εχω ακουσει απο τους εγκαταστατες εχω μπερδευτει !!!!! ααα και ξεχασα ειναι ολοι τους αυθεντειες [με ελαχιστες εξαιρεσεις] και μονο το δικο τους συστημα δουλευει αθανατα ελληνικα ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

τα honda crv εχουν τις πιο μαλακες εδρες ειναι απο τα χειροτερα για μετατροπη σε αεριο, με συστημα παντως σε υγρη μορφη εχει διαπιστωθει οτι σε 20000χλμ η βαλβιδες εξαγωγης ειναι σχεδον 5μμ ενω θα πρεπει να ειναι 0,25μμ (το διακενο τισ βαλβιδας) βεβαια και η χοντα δινει καθε 30000χλμ να γινεται ρυθμιση στης βαλβιδες με βενζινη ετσι οποτε καταλαβαινεις τη θα γινει με αεριο θα κλεινουν συνεχεια εγω σου προτεινω να βαλεις υγρο ψεκασμο βλεπε icom η vialle.Τους αλεξιπτωτιστες αστους να λενε. Συμβουλη! επιλεγεται εγκαταστατες που ειναι χρονια στον χωρο και αυτη με τη σειρα τους ισως σας προτεινουν καποιον που εχουν εκπαιδευση και ειναι κοντα στην περιοχη σας για να εξυπηρετηστε αμεσσα και για να μην τους ψαχνεται σε κανα χρονο

και γιατι κλεινουν οι βαλβιδες?
αυτο δεν συμβαινει και στα αλα αυτοκινητα?
sipl56

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες