Αν και δεν έχω αδειάσει ακόμα το πρώτο μου γέμισμα ,παρατηρώ και εγώ πως η ένδειξη με τα τέσσερα λεντακια είναι κουκουρουκου.
Δεξαμενή 55 λίτρων σε μόλις 27 χλμ έσβησε το πρώτο led ενώ μετά από 40χλμ έσβησε το δεύτερο. Σε λιγότερο από εκατό έσβησε και το τρίτο και έτσι με λιγότερο από 200χλμ στο σύνολο έχω μολις ένα led αναμμένο.
Με τον τεχνικό που μίλησα μου πρότεινε να μην προβούμε σε νέα ρύθμιση γιατί στο παρελθόν υπήρξαν άλλα προβλήματα σαν αυτό που περιγράφει ο φίλος παρακάτω.
Δεν ξέρω πόσα ακόμα χιλιόμετρα θα κάνω με το led να αναβοσβήνει αλλά δεν με ενθουσιάζει καθόλου η ιδέα να έχω με αυτό τον τρόπο 100-150 χλμ.
Τελικά όσοι είχατε το ίδιο πρόβλημα το λυσατε με νέα ρύθμιση;
famas έγραψε:Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα...
Στο BRC που έχει το φόκους, γεμίζω κανονικά μέχρι τέρμα (80%). Ξεκινάω και μετά από λίγο που πάει να γυρίσει σε αέριο, βλέπω ότι δείχνει πως είναι φουλ γεμισμένο, εν τούτοις τα λαμπάκια ένδειξης ποσότητας αναβοσβύνουν όλα μαζί, αλλά παραμένουν πράσινα. Το γυρίζω σε βενζίνη κινούμενος κανονικά και μετά το γυρίζω πάλι σε αέριο, αλλά τα λαμπάκια συνεχίζουν να αναβοσβύνουν όλα μαζί. Βενζίνη δεν έδειχνε να κατανάλωνε, προφανώς δούλευε με αέριο, πρόβλημα δεν μου εμφάνισε στην κίνηση. Μετά από λίγο(40 χλμ) σταμάτάω 1-2 λεπτά, χωρίς να σβύσω και έφτιαξε, τα λαμπάκι έμειναν αναμένα σταθερά. Το μάνιουαλ δεν λέει τίποτα για αυτό. Ο εγκαταστάτης είναι κλειστός για διακοπές. Ρωτάω για καμιά γνώμη.