referravag έγραψε:LouCi4er έγραψε:Ναι,οταν ερθει η ωρα για να περασω κτεο το αυτοκινητο(Σεπτεμβριο του '17 περναει) θα παρανομησει για να μου το περασει,πες μου οτι που επεσες απο τα συννεφα και οτι πρωτη φορα ακους κατι τετοιο.Απλα θα μου το περασει κτεο,δεν θα το νομιμοποιησει.Αν με σταματησουν και με ελεγξουν,την τρωω.Δεν σε ειρωνευομαι και χιλια συγγνωμη αν φανηκε ετσι.Ουτε για πλακα δεν ειναι αυτη η προθεση μου.Επρεπε να δεις την φατσα του αδερφου μου οταν του ειπα οτι σκοπευω να περασω αεριο μονος μου χωρις πιστοποιηση και οτι θα μου το περασει κτεο ετσι,στην ζουλα.Λες και του ειπα οτι σκοπευω να σκοτωσω την μανα μας αντεδρασε.Τεσπα,απ' οτι μου ειπε αυτος το να μου το περασει κτεο ειναι το μονο ευκολο.Αυτος μου ειπε κατι για κλιμακιο(της Τροχαιας μαλλον?,δεν πολυκαταλαβα) και αμα με σταματησουν,θα την φαω ασχημα και εγω και το κτεο.Τεσπα,να μην τα πολυλογω η κοινωνια που ζω ειναι απιστευτα μικρη,σχεδον ολοι γνωριζουμε τον διπλα μας.Καμια σχεση με το χαος των μεγαλων πολεων.Τα εμποδια που αναφερετε δεν ειναι πραγματικα προβληματα για εμας εδω στην επαρχια.Προβλημα πχ για εμας ειναι να βρεις ενα καλο μαστορα,κατι που στις μεγαλες πολεις το βρισκεις ευκολα.Εννοειτε θα ενημερωσω αν τελικα κανω την μετατροπη μονος μου(πιο πολυ κολλαω στο οτι δεν εχω χρονο αρκετο) και θα ανεβασω και φωτο.Σας ευχαριστω πολυ παιδια ολους για τις γνωμες σας,να ειστε καλα.
Ώπα ώπα αδερφέ στάσου... Ανοίγεις μεγάλα μέτωπα με αυτά που γράφεις πιο πάνω και το θέμα μπορεί να ξεφύγει... Θέλω να πιστεύω ότι μας κάνεις πλάκα με αυτά που γράφεις στα κόκκινα και ότι δεν μιλάς σοβαρά... Το να γράφει κάποιος τους Νόμους εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να κάνει ότι γουστάρει και να μας λέει ως επιχείρημα "ωχ μωρέ δεν είναι αυτό το πρόβλημα, δεν θα με καρφώσει κανείς" συγνώμη κιόλας αλλά τι σκεπτικό είναι αυτό; Προφανώς και δεν σε απασχολεί η ασφάλεια της όλης εγκατάστασης ούτε και των γύρω σου. Επειδή είμαστε όλοι χρήστες του ίδιου οδικού δικτύου και όπως και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι έχουμε βάλει υγραέριο με τον νόμιμο και πιστοποιημένο τρόπο που υποδεικνύεται από το αρμόδιο υπουργείο και που εξασφαλίζει την ασφάλεια την δική μου αλλά και των υπόλοιπων χρηστών του οδικού δικτύου που βρίσκονται γύρω μου, με τον ίδιο τρόπο πρέπει να σεβαστείς και εσύ τους υπόλοιπους που προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε... Αν ότι έχω υπογραμμίσει με κόκκινο πιο πάνω το εννοείς στα σοβαρά, λυπάμαι πολύ αλλά τέτοιες αντιλήψεις δεν συμβαδίζουν με την έννοια του σεβασμού των συμπολιτών μας και μόνο δημοκρατικές δεν είναι. Είμαι κάθετος σε τέτοιες νοοτροπίες και θα παρακαλούσα και κάποιον διαχειριστή να βάλει μια τάξη στα πράγματα... Υποτίθεται ότι μιλάμε πάνω σε μια κοινή βάση όλοι την οποία σεβόμαστε και έχουμε αποδεχτεί όλοι. Αν ο καθένας θέλει να κάνει του κεφαλιού του χαριτολογώντας μάλιστα ότι "θα την βγάλει λάδι" ενώ θα είναι παράνομος πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... Είναι πραγματικά λυπηρό να υπάρχουν ακόμη τέτοιες αντιλήψεις...
Δεν ξερω αν πραγματικα εννοεις εσυ ολα αυτα που γραφεις.Που εγραψα εγω οτι γραφω τους νομους εκει που δεν πιανει μελανι και που ειπα οτι θα την βγαλω λαδι?Πως τον να κανω οτι θελω στο αυτοκινητο μου και στην περιουσια μου,με κανει να μην σεβομαι στους συμπολιτες μου?Πως εσυ κρινεις οτι το συστημα που σου εχει περασει ο ταδε πιστοποιημενος εγκαταστατης ειναι απολυτα ασφαλες και αυτο που θα περασω εγω θα ειναι "βγηκε ο χαρος παγανια" ενα πραμα?Σε ενοχλησε τοσο πολυ που ειπα οτι στις μικρες κοινωνιες ειναι πιο ελαστικα τα πραγματα?Δυστηχως ετσι ειναι.Πιστευεις οτι αν με σταματησεις η τροχαια,επειδη ξερω πχ εναν-δυο απο εκει μεσα,θα μου τα "κλασουν" ενα πραμα?Θα με σκισουν κανονικα.Αυτο ειναι ενα ρισκο που προτιθεμαι να παρω.Εγω εγραψα οτι απλα ο αδερφος μου θα κανει τα στραβα ματια και "δεν θα δει" το υγραεριο στο αμαξι οταν θα το περναει κτεο.Αυτο το κανει νομιμο?Οχι.Αυτο ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα του αιωνα(οπως το παρουσιαζεις),δεν νομιζω.Χαριτολογοντας περιεγραωα το ποσο ενοχληθηκε που θα τον αναγκασω να παρανομησει.Ξερεις ποσους τετοιους περναει καθε μερα?Τους περναει γιατι ετσι του λενε,οχι επειδη γουσταρει.Εσυ νομιζεις οτι τα εκατονταδες αυτοκινητα με διαλυμενα ακρομπαρα,με τακακια φαγωμενα,με λαστιχα 10ετιας,ανασφαλιστα κτλ,κτλ, που κυκλοφορουνε,ειναι ασφαλεστερα?Αυτοι σεβονται τους συμπολιτες τους?Μην στοχοποιεις κοσμο,ειδικα καποιον που δεν εχεις γνωρισει ποτε σου.Φιλικα παντα και τερμα απο εμενα.Αν καποιος διαχειρηστης πιστευει οτι εχω προσβαλει με τα ποστ,παρακαλω ας τα σβησει.

Απλα θα μου το περασει κτεο,δεν θα το νομιμοποιησει.Αν με σταματησουν και με ελεγξουν,την τρωω.Δεν σε ειρωνευομαι και χιλια συγγνωμη αν φανηκε ετσι.Ουτε για πλακα δεν ειναι αυτη η προθεση μου.