Για εμένα καλό είναι να γνωρίζεις κάποιες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργείας του συστήματος...
referravag έγραψε:Για εμένα καλό είναι να γνωρίζεις κάποιες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργείας του συστήματος...
dimoskats έγραψε:Διάλεξε ενα σύστημα με μικριψεκασμους βενζίνης...αλλά κυρίως διάλεξε εγκαταστατη εμπιστοσύνης! Όσο για ευαίσθητα μοτέρ TOYOTA εγώ έχω κανει σχεδόν 40.000km (κινητήρας 1ZR-FAE) και με αρκετά απο αυτά σε ταχύτητες απο 180km/h και πανω...κ ουτε κιχ.
Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimoskats έγραψε:Διάλεξε ενα σύστημα με μικριψεκασμους βενζίνης...αλλά κυρίως διάλεξε εγκαταστατη εμπιστοσύνης! Όσο για ευαίσθητα μοτέρ TOYOTA εγώ έχω κανει σχεδόν 40.000km (κινητήρας 1ZR-FAE) και με αρκετά απο αυτά σε ταχύτητες απο 180km/h και πανω...κ ουτε κιχ.
,dimoskats έγραψε:Obd δεν έχει...απο το συστημα απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά εχω αλλάξει εγκαταστατη (οι παλιότεροι θα θυμουνται) πλεον αυστηρα κ μονο στον ecokinisi το εμπιστευομαι στην Ηλιούπολη! Σαν συστημα το Landi Renzo είναι απόντα κορυφαία της αγορας κ είναι ένας όμιλος με αρκετές θυγατρικές όπως AEB, LOVATO, MED, LANDI και αρκετές άλλες.
gkazakias έγραψε:Κοιτα να δεις, οτι μαρκα και να βαλεις σιγουρα θα υπαρχει και στον τοπο σου ενας μαστορας που θα σε υποστηριξει και θα ειναι ικανος να αντικαταστησει 2 φιλτρα υγραεριου και να εποπτευσει το κιτ για καποιο οφλαλμοφανες προβλημα, πχ καποια ελλατωματικη φυσα η καποια αντικατασταση φθαρμενου σωληνα.
Το παν ειναι η σωστη αρχικη εγκατασταση και η ΡΥΘΜΙΣΗ η οποια αν γινει απο καποιον γκουρου της brc πχ lpgas, δεν θα αφησεις κανεναν αλλο μαστορα να στην πειραξει.
Πολλοι την πατανε ετσι, πανε σε ενα μαστορα υγραεριοκινησης τους αλλαζει φιλτρα συνδεει και την φυσα και παταει ενα autocalibration στο πεζοδρομιο και πανε στραφη ολες οι σωστες ρυθμισεις που εκανε ο τυχον ψειρας εγκαταστατης σου στο δρομο με δοκιμες.
Επιστροφή στο Συγκρίσεις συστημάτων
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες
|
|
|