JohnPit έγραψε:Καλησπερα στο φορουμ.Καταρχας συγχαρητηρια για την δημιουργια του.Σο θεμα μου τωρα.Ειμαι ιδιοκτητης μια Alfa Romeo GT 2006 mod 2.000cc JTS.Ο κινητηρας ειναι αμμεσου ψεκασμου και μεχρι στιγμης δεν εχω βγαλει καμμια ακρη.Το μονο που κατφερα ειναι να γινω δυσπιστος ενω δεν ημουνα.Παρακαλω παρα πολυ για τα φωτα σας.Εχω ακουσει διαφορα οπως "Τα 5 γενιας ραγιζουνε κεφαλες.Τα 4 γενιας για αμμεσο ψεκασμο σπανε μπεκ μετα τα 60.000.Μεχρι 1000 στροφες καταναλωνει βενζινη μετα και μεχρι τις 4.000 υγραεριο και μετα παλι βενζινη.Ολοκληρωμενο και αξιοπιστο συστημα ΔΕΝ υπαρχει.Ελεος.Τι να πιστεψω?Μιλαμε για επωνυμα συστηματα παντα.Βοηθεια.....![]()
![]()
xouniko έγραψε:ελεος μην παραπληροφωρειτε τον κοσμο αν δεν γνωριζετε μην απαντατε παιδι μου ...
..μονο ο υγρος ψεκασμος και τιποτα αλλο ο αεριος δεν γινεται δδεν υπαρχει...

xouniko έγραψε:...αν υποθεσουμε οτι μιλαει για αεριο δεν αποδιδει φιλε μου στα αμεσου ψεκασμου κ για του λογου το αληθες στο τελος της σελιδας αναφερει οτι θα χρησιμοποιειτε μια μικρη ποσοτητα βενζινης δεν αναρωτηθηκες ποτε για πολο χρησιμοποιουν κ βενζινη???
[/coloastragjtg έγραψε:xouniko έγραψε:...αν υποθεσουμε οτι μιλαει για αεριο δεν αποδιδει φιλε μου στα αμεσου ψεκασμου κ για του λογου το αληθες στο τελος της σελιδας αναφερει οτι θα χρησιμοποιειτε μια μικρη ποσοτητα βενζινης δεν αναρωτηθηκες ποτε για πολο χρησιμοποιουν κ βενζινη???
Οντως αεριου ψεκασμου ειναι και τα παρελκομενα ειναι στα αριστερα της σελιδα.
Παντως, αλλο το ''δεν αποδιδει'' και αλλο το ''δεν υπαρχει'' οπως ανεφερες παραπανω, και πανω σ'αυτο σχολιασα. Το οτι καιει και βενζινη το ξερω αλλα αυτο ειναι ασχετο με το αν μπορει να μπει ή οχι. Οποιος το επιλεξει, παει να πει οτι αποδεχεται να ριχνει και λιγο(ή αρκετη)βενζινη.
Και εγω συμφωνω με τα υπολοιπα που λες και γι'αυτο εχω βαλει υγρο ψεκασμο εδω και καιρο.
Δε νομιζω να σε προσβαλα και δεν ειχα αυτο σκοπο.Μιας ειμαι και γω φιλος της αληθειας, θα ηθελα να ξερω το σωστο.

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες
|
|
|