Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

BRC vs Zavoli

Ξέρουμε ότι σας αρέσουν - τις μαζέψαμε όλες μαζί λοιπόν!

Re: Zavoli ή BRC Sequent 24?

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 29 Μαρ, 2012 18:19

maevius έγραψε:
LPGas έγραψε:Αλήθεια ποιά είναι η γνώμη σας για την blacklist της BRC το γεγονός ότι λέει avoid installation στους twinport κινητήρες; Εσείς πχ βαζετε σε blacklisted κινητήρες; Και αυτοί που τελικά βάζουν αγνοουν τις οδηγιες της BRC ή επιλέγουν ποιες θα εφαρμόσουν αναλόγως το κέρδος; Πάντως για καποιο λογο υπαρχει...........

Από τη στιγμή που κάποιος κινητήρας είναι στην «μαύρη λίστα» ενημερώνουμε τον ιδιοκτήτη 100%. Έχουμε «χάσει» πάρα πολλούς υποψήφιους πελάτες εξαιτίας της ειλικρίνειας μας και της ενημέρωσης που τους κάνουμε. Η τελική απόφαση είναι πάντοτε του πελάτη, όπως και απόφαση του πελάτη είναι να τελικά του ενεργοποιήσουμε τον ψεκασμό βενζίνης για περισσότερο προστασία, όπως και απόφαση του είναι να βάζει πρόσθετα στη βενζίνη για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

BRC vs Zavoli

Δημοσίευσηαπό tripas » Πέμ 26 Μαρ, 2015 22:37

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατι καποιος να επιλέξει zavoli bora απο την στιγμή που η BRC έχει βγάλει το BRC Sequent PJET και το BRC Sequent Alba.
Επιπλέον αφου αυτα τα δύο συστήματα της BRC ειναι μονο για LPG μέχρι 160-170 hp γιατι δεν προωθούνται στην ελληνική αγορα?
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Re: BRC vs Zavoli

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 27 Μαρ, 2015 12:44

Φοραω zavoli καi prins. Μετα απο 90.000 χλμ με υγραεριο θεωρω το zavoli πολυ καλο αξιοπιστο συστημα εχοντας και την εμπειρια του πολυ καλου prins και το δικαιωμα να εχω αποψη αφου τα δουλευω και τα 2.
Δεν ξερω γιατι ανοιξες αυτο το θεμα αλλα κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο μειον του brc (το οποιο απο φιλους που φορανε το θεωρω εξισου αριστο) ειναι οτι το εισαγει και το περναει και ο μπαρμπα μητσος της γειτονιας το zavoli και το prins οχι.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό labros » Παρ 27 Μαρ, 2015 14:44

maevius έγραψε:Φοραω zavoli καi prins. Μετα απο 90.000 χλμ με υγραεριο θεωρω το zavoli πολυ καλο αξιοπιστο συστημα εχοντας και την εμπειρια του πολυ καλου prins και το δικαιωμα να εχω αποψη αφου τα δουλευω και τα 2.
Δεν ξερω γιατι ανοιξες αυτο το θεμα αλλα κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο μειον του brc (το οποιο απο φιλους που φορανε το θεωρω εξισου αριστο) ειναι οτι το εισαγει και το περναει και ο μπαρμπα μητσος της γειτονιας το zavoli και το prins οχι.

To ZAVOLI αν κοιτάξουμε το δίκτυο αντιπροσώπων το περνάνε τόσοι όσοι και οι "μπάρμπα Μήτσοι της γειτονιάς". Αυτό πάντως για μένα είναι πλεονέκτημα για ένα σύστημα γιατί θα βρίσκεις φθηνότερα αναλώσιμα και εξυπηρέτηση όπου και να βρίσκεσαι.
Τώρα για το zavoli σαν σύστημα δεν είχα καλή εικόνα χωρίς να μπορώ να το στηρίξω με ακλόνητα επιχειρήματα. Για να το έχεις όμως δοκιμάσει σε τόσο πολλά χλμ και να είσαι ευχαριστημένος δε μπορώ παρά να σε πιστέψω.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό tripas » Παρ 27 Μαρ, 2015 15:06

Φίλε maevius η BRC και η Zavoli είναι στον ιδιο όμιλο στην http://www.fuelsystemssolutions.com/ .
Ο εγκεφαλος και τα μπεκ του ZAVOLI ΒΟRA και του BRC Sequent PJET είναι ιδια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η BRC ανταγωνίζεται την αδελφικη εταιρεία της.

Επιπλέον επειδή έχουν ακουστει πολλα για τα υπερ των μπεκ τυπου βενζίνας και πρόσφατα διαβασα ότι η peugeot 301 1.6vti 115HP με BRC Sequent Alba πέτυχε καλύτερα αποτελέσματα στην δυναμομέτρηση (μικρότερη πτωση ιπποδύναμης) απο οτι πέτυχε η citroen c-elysee 1.6vti 115HP με BRC Sequent 24 MY11.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 27 Μαρ, 2015 16:53

Γνωριζω την σχεση brc zavoli.
Τα συστηματα λιγο πολυ φορανε παρομοια software και απο εκει και περα παιζει ρολο ποιος το εβαλε και αν το ρυθμισε σωστα. Εγω φιλε labros εφτασα Θεσνικη απο αλλου για να εχω ησυχο το κεφαλι μου και δεν το μετανοιωσα.
Δεν σημαινει οτι οσοι περνανε zavoli ειναι σωστοι αλλα και με το brc εχει παραγινει.
Τεσπα μια χαρα ειναι αν εχει τοποθετηθει σωστα.
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό labros » Παρ 27 Μαρ, 2015 19:04

maevius έγραψε:Γνωριζω την σχεση brc zavoli.
Τα συστηματα λιγο πολυ φορανε παρομοια software και απο εκει και περα παιζει ρολο ποιος το εβαλε και αν το ρυθμισε σωστα. Εγω φιλε labros εφτασα Θεσνικη απο αλλου για να εχω ησυχο το κεφαλι μου και δεν το μετανοιωσα.
Δεν σημαινει οτι οσοι περνανε zavoli ειναι σωστοι αλλα και με το brc εχει παραγινει.

Έκανες επιλογή του εγκαταστάτη που θεωρούσες σωστό και καλά έκανες. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα συστήματα όπως το brc.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 27 Μαρ, 2015 19:25

labros έγραψε:
maevius έγραψε:Γνωριζω την σχεση brc zavoli.

Έκανες επιλογή του εγκαταστάτη που θεωρούσες σωστό και καλά έκανες. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα συστήματα όπως το brc.

Άβαταρ μέλους
maevius

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Συγκρίσεις συστημάτων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες