Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Δημοσίευσηαπό tripas » Δευτ 02 Μαρ, 2015 01:03

Qgas έγραψε:Φυσικα και μπαινει αεριος , [b]αλλα μην συγκρινεις την ολλανδια αλλο καυσιμο αλλες καιρικες συνθηκες .. 7-8 μπαρ πιεση υγραερου[/b] πολυ προπανιο ..

H prins εχει R115 συστημα για αυτο το μοτερ της Α - Β class απο τα 150 - 200 μην με ρωτατε τι ειναι το R115 . Dedicated με ετοιμο λογισμικο ... Πιστοποιημενο εγχειριδιο τοποθετησης απο τη mercedes κτλ ..

Φίλε Qgas και να πεθάνω θα διαφωνουμε και για να ξέρουν οι συμφορουμήτες δεν έχω καποια κακη εμπειρια απο τον συγκεκριμένο εγκαταστατη.
Για να τα καταλάβει το δικο μου το κεφάλι θέλω να ακουω τα πράγματα απλα
1) Αν εγω που έχω εγκατασταση BRC στο όχημα μου μπορώ να το πάρω και να πάω ένα ταξίδι στην ολλάνδια? ΘΑ έχω κάποιο πρόβλημα?
2) To R115 Regulation που αναφέρεις αλλάζει ανα χώρα ευρωπαικής ένωσης?
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό vgeo51 » Δευτ 02 Μαρ, 2015 01:25

hlias έγραψε:
vgeo51 έγραψε:
Qgas έγραψε:
vgeo51 έγραψε:Αργά ή γρήγορα όλα τα αυτοκίνητα θα παρουσιάσουν βλάβη στις βαλβίδες.Οταν μία μηχανή εσωτερικής καύσης έχει σχεδιαστεί να καίει βενζίνη και τη μετατρέπεις αλλάζουν πολλά πράγματα.Εξάλλου μετά τη βλάβη βάζεις ενισχυμένες βαλβίδες και έδρες για lpg και ξεμπερδεύεις μία και καλή.

Δεν ισχυει οτι ολα τα αυτικινητα θα παρουσιασουν κατι κανεις ΛΑΘΟΣ υπαρχουν σε εμας παραδειγματα με αμαξια με 150.000 + χιλιομετρα μα υγραεριο χωρις κανενα προβλημα .. Κα μαλιστα απο τα προβληματικα οπως mercedes A150 κλτ

Αυτό τουλάχιστον λένε οι περισσότεροι μηχανικοί αυτοκινήτων. Το αργά ή γρήγορα δεν σημαίνει 150.000 χλμ. ή 200.000 χλμ. Αυτό εξαρτάται από την τοποθέτηση (σωστή ρύθμιση κλπ) αλλά και από το πόσο καταπονημένος είναι ο κινητήρας και τον τρόπο οδήγησης. Πιθανόν με σωστή ρύθμιση και λίπανση το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (Mercedes Α150) να έβγαλε τόσα χιλιόμετρα. Εξάλλου στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο μόνο υγρού ψεκασμού συστήματα μπαίνουν, όσοι έβαλαν αερίου τελικά τα ξήλωσαν μετά από πολύ ταλαιπωρία. Τώρα για το μοτέρ που ρωτάει το παλικάρι (z18xer) είναι σε όλες τις black list οπότε κανείς δεν μπορεί να τον διαβεβαίωσει πότε θα του χτυπήσει την πόρτα ο μάστορας έστω και μετά από τέλεια τοποθέτηση (τουλάχιστον εγώ έτσι πιστεύω).

ποια ειναι η διαφορα τους που αποτρεπει τις ζημιες?

Δεν είπα ότι υπάρχει διαφορά στη φθορά λόγω υγρού ψεκασμού.Απλά για το Mercedes A150 οι περισσότεροι έμπειροι εγκαταστάτες τοποθετούν υγρού ψεκασμού.
vgeo51

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό tripas » Δευτ 02 Μαρ, 2015 01:40

Φίλε vgeo51 ως χρήστης LPG ένα πράγμα θα σου πω απο την προσωπικη αναζήτηση.
Να ασχολείσαι μόνο με τους σωστούς επαγγελματιες του έμπειρους άστους αν πας στο καφενειο θα βρεις και άλλους .
Καλο βραδυ έχουμε πρωινο ξυπνημα
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσίευσηαπό vgeo51 » Δευτ 02 Μαρ, 2015 10:26

tripas έγραψε:Φίλε vgeo51 ως χρήστης LPG ένα πράγμα θα σου πω απο την προσωπικη αναζήτηση.
Να ασχολείσαι μόνο με τους σωστούς επαγγελματιες του έμπειρους άστους αν πας στο καφενειο θα βρεις και άλλους .
Καλο βραδυ έχουμε πρωινο ξυπνημα

Τους έμπειρους τους κρίνει ο καθένας μας. Όλοι σε αυτή τη ζωή κρίνονται, καλοί και κακοί.
Συνήθως ο σωστός επαγγελματίας είναι και ο έμπειρος.
vgeo51

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό labros » Δευτ 02 Μαρ, 2015 16:34

Μια ερώτηση σε όσους ξέρουν καλύτερα. Ας πούμε ότι θέλω να αναβαθμίσω το σύστημά μου σε κάποιο που να έχει OBD (έχω το seq24).

1) Πρέπει να γίνει μόνο με εγκέφαλο του plug and drive ή μπορεί να τοποθετηθεί εγκέφαλος άλοου συστήματος:
2) Μπορούν να διατηρηθούν οι υπάρχουσα ηλεκτροβαλβίδα, πνεύμονας και μπέκ(είναι τύπου βενζίνης)΄. Λογικά θα πρέπει να αλλάξει και η πλεξούδα.
3) Τι περίπου κόστος έχει αυτό για να δω αν αξίζει.
Ευχαριστώ
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό erimitis » Δευτ 02 Μαρ, 2015 17:44

Lambro πολυ καλη ερωτηση.Για ελατε μαγκες τι λετε
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό tripas » Δευτ 02 Μαρ, 2015 17:59

Αν έχεις ISO-9141-2 που μάλλον αυτο έχεις . Μέχρι πριν ένα χρόνο τουλάχιστον η BRC Plug&Drive δεν είχε OBD για αυτο το προτώκολο. Ρώτα τον lpgas για πιο σιγουρα αν το υποστηρίζει κανενα νέο κιτ τηs BRC.
Αν ισχύει ακόμα καταλαβες ποιο είναι το κόστος. Aν έχεις το ISO-9141 slow είσαι ΟΚ
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσίευσηαπό erimitis » Δευτ 02 Μαρ, 2015 19:35

Tripas καντα ποιο λιανα φιλε να καταλαβουμε
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό tripas » Δευτ 02 Μαρ, 2015 20:12

Θα στο πω αλλιως αν το laptop σου έχει MONO VGA output την πιο σύνχρονη τηλεώραση να πάρεις αν δεν έχει η τηλεώραση VGA input εικόνα δεν θα δεις.
Φίλε lambros τώρα είδα ότι είσαι απο θεσσαλονικη εσύ πήγαινε στην http://www.autostratagas.gr/ και πάρε τιμή για ΟMVL ΜP48 ODB με τον διπλό πνεύμονα με 10% βενζίνα όσοι φίλοι το έβαλαν σε γιαπωνέζικο αυτοκίνητο με ISO-9141-2 μείναν ικανοποιημένοι .Αν φυσικά έχεις αυτο το OBD.
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσίευσηαπό labros » Δευτ 02 Μαρ, 2015 22:14

Δεν θέλω να αλλάξω όλο μου το σύστημα. Θέλω να κρατήσω πνεύμονα, μπέκ, ηλεκτροβαλβίδα δεξαμενή, σωληνώσεις και φίλτρα. Ρωτάω αν γίνεται να μπεί άλλος εγκέφαλος είτε BRC είτε άλλης εταιρίας με oBD αλλάζοντας φυσικά πλεξούδα και ηλεκρικές συνδέσεις και αν αυτό αξίζει τον κόπο (να μην πληρώσω δηλαδή ένα σύστημα από την αρχή.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες