Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Σάβ 25 Οκτ, 2014 16:29

Φίλε μήπως έχεις κάψει φλατζα; Τι εννοεί ο επιστήμονας οτι δεν του άρεσαν τα λάδια; Είχαν γίνει μαγιονεζα ;
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Σάβ 25 Οκτ, 2014 16:43

ετσι πεσμου κι αλλα εσυ!!!
ειχαν γινει χαλια λεει,ξερω γω τι να πω.εντωμεταξυ πριν 8.000χλμ ειχα αλλαξει
hamurabi

Δημοσιευσεις: 129

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 25 Οκτ, 2014 17:54

Ο επιστημων εννοει οτι τα λαδια ηταν σαν νερο σε ελεγχο κατα την αρχικη τοποθετηση ελειπαν 2 λιτρα .. και το αμαξι καταναλωνε πριν το υγραεριο ποσο λαδι ανα 1000 χιλ ;

Επισης ειχε και διαρροη νερων .. στην τρομπα ο ελεγχος στη audi θα ηταν παντα ευπροσδεκτος το τι ακριβως ελεγχος εγινε εκτος της μιας διαγνωσης με to vagcom ..

Η εισαγωγη βγηκε πρωτη φορα για να ταπωθει απο τις 5 τρυπες της εγκαταστασης της prins ..

Απο κατω εινσι η τρομπα νερου ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Σάβ 25 Οκτ, 2014 18:59

Καλά δεν το συζητάω η αντιπροσωπία θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Θα πάω με το αμάξι εκεί και θα γίνει ο χαμός. Μου είπαν και εκεί από κοντά και τηλεφωνικώς ότι ελέγξανε τα πάντα στο αυτοκίνητο και όλα ήταν τελια.
Είμαι στο τσακ να μιλήσω με δικηγόρο και ας δικαολογηθουνε στον εισαγγελέα στην τελική.

Κώστα δες τα μηνύματα σου στο Facebook, σου έχω στείλει το τηλέφωνο μου να με παρεις
hamurabi

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Σάβ 25 Οκτ, 2014 19:29

Ετσι όπως το ακούμε εμείς, φαίνεται οτι το αμάξι ήταν κακοσυντηρημενο, έκαιγε λάδια, έχανε νερά κλπ. Τελικα χαλάνε κ τα Audi?
ΥΓ. Audi 80 diesel του πατέρα μου πριν 20 χρονια κ με 1.000.000 χλμ κινήθηκε για 10 χλμ σε εθνική οδό χωρίς ταπα καρτερ. Οχι σαν τα σημερινά που ανάβουν τα λαμπάκια σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 25 Οκτ, 2014 20:05

Οχι δεν ειπαμε οτι ειναι κοκοσυντηρημενο η τρομπα νερου απλα ειχε διαρροη .. Και δεν εχει απο εξω αλλα μεσα ... εξω λιγο εχανε . Το λαδι ειναι γνωστο φαινομενο στα tfsi μεχρι 1 λιτρο τα 1200 χιλ ειναι φυσιολογικο βαση εγχειριδιου του αμαξιου ... λεει το golf gti με cave μοτερ ..
Στα μισα εχουν αλλαξει μοτερ .. Εμας καιει στα 1000 χιλιομετρα 500-600 ml με τις αναβαθμισεις της VW βαλβιδες κτλ .
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 25 Οκτ, 2014 20:10

Qgas έγραψε:Ο επιστημων εννοει οτι τα λαδια ηταν σαν νερο σε ελεγχο κατα την αρχικη τοποθετηση ελειπαν 2 λιτρα .. και το αμαξι καταναλωνε πριν το υγραεριο ποσο λαδι ανα 1000 χιλ ;

Επισης ειχε και διαρροη νερων .. στην τρομπα ο ελεγχος στη audi θα ηταν παντα ευπροσδεκτος το τι ακριβως ελεγχος εγινε εκτος της μιας διαγνωσης με to vagcom ..

Η εισαγωγη βγηκε πρωτη φορα για να ταπωθει απο τις 5 τρυπες της εγκαταστασης της prins ..

Απο κατω εινσι η τρομπα νερου ..

Για την τρομπα νερου συμφωνω, στην αντιπροσωπεια ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν τσεκαραν τιποτα. Ειδικα αν ειναι σε περιεργο σημειο δεν θα το εβλεπαν ακομη και αν εψαχναν.

Αλλα για τα λαδια εχω μια ενσταση. Τι σημαινει νερο? Δεν ειναι τροπος διαγνωσης αυτος, ουτε επειδη εκαψε δυο λιτρα. Πρωτα πρεπει να ερωτηθει ο πελατης, ή αν υπαρχει το βιβλιο σερβις στο ντουλαπακι να διαβαστει και να δουν ποσα χλμ εχουν μεσα τα λαδια. Επειτα το αναφερει ο μαστορας στον πελατη (τα λαδια σου ειναι κοντα στο οριο αλλαγης αν ειναι να τα αλλαξουμε με το ταδε λιπαντικο ταδε προδιαγραφων ταδε τιμης, ή να συμπληρωσουμε γιατι λειπουν τα μισα) και αν συμφωνησει ο πελατης γινεται η αλλαγη ή το συμπληρωμα. Ετσι εγινε?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Σάβ 25 Οκτ, 2014 20:14

Οτι και να έγινε, ο φίλος εχει ένα "προβληματικό" κατα τους μηχανικούς αυτοκίνητο που καίει λάδια εργοστασιακα και γνώμη μου ειναι οτι με το υγραεριο δεν πρόκειται να δουλέψει σωστα. Μακάρι με το σύστημα vialle να το χαρεί επιτέλους.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 25 Οκτ, 2014 20:18

geopapad0p έγραψε:Οτι και να έγινε, ο φίλος εχει ένα "προβληματικό" κατα τους μηχανικούς αυτοκίνητο που καίει λάδια εργοστασιακα και γνώμη μου ειναι οτι με το υγραεριο δεν πρόκειται να δουλέψει σωστα. Μακάρι με το σύστημα vialle να το χαρεί επιτέλους.

Μια χαρα θα δουλεψει, ισα ισα εχει και λιπανση εδρων εκ φυσεως :thumbup:
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Σάβ 25 Οκτ, 2014 23:03

λοιπον παιδια να μπουν τα πραγματα σε μια σειρα.
το αυτοκινητο οχι απλα δεν ειναι κακοσυντηρημενο αλλα κανω τα σερβις παντα και νωριτερα αποτι πρεπει.
Οσον αφορα τα λαδια ναι καιει αλλα και το βιβλιαρακι μεσα της audi γραφει οτι δικαιολογειται μεχρι και 1 λιτρο ανα 1000χλμ που οντως εμενα τοσο καιει.
Αρα αν το γραφει το βιβλιαρακι οτι ειναι νορμαλ,δεν μπορουμε να το χαρακτηρισουμε "προβλημα".
Τελος οπως προανεφερα τα λαδια εχουν 8.000χλμ. τα αραλ 5 30 χρησιμοποιω.
hamurabi

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 18 επισκέπτες