Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

CNG - Φυσικό αέριο για αυτοκίνηση

Τι μέλλει γενέσθαι;

Re: CNG - Φυσικό αέριο για αυτοκίνηση

Δημοσίευσηαπό jimptsog » Τρί 21 Οκτ, 2014 09:46

Qgas έγραψε:Οι δεξαμενες φ αεριου εινσι μονο κυλινδρικες δεν αποθηκευεται σε τυπου ρεζερβας ..

Οι type 3 εινσι ατσαλι με αθρακονημα . Οι type 4 μονο ανθρακονημα και εχουν το 1/4 του βαρους των 3 .,

Η prins εχει κιτ για ολα με επιταχυντη καυσης 3,6.9,12,15 μοιρων .. Με τυπου 4 δεξαμενες

LNG υγροποιημενο ΦΑ ΔΕΝ μπορει να μπει σε υγρη μορφη μονο CNG αεριας μορφης .,

Στη Λάρισα φίλε μου υπάρχει κάποιος συνεργάτης σας;; ευχαριστώ για τις απαντήσεις
jimptsog

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 21 Οκτ, 2014 10:26

Δυστυχως δεν υπαρχει ρωτα ομως στην αντιπροσωπεια www.fgas.eu
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό jimptsog » Τρί 21 Οκτ, 2014 14:38

Qgas έγραψε:Δυστυχως δεν υπαρχει ρωτα ομως στην αντιπροσωπεια http://www.fgas.eu

Πηρα τηλεφωνο εκει φιλε μου,,μου δωσαν τηλεφ απο καποιον στην καρδιτσα,,αλλα για φυσικο αεριο δεν εχουν τιποτα ακομη να μου πουν.
Εσενα ποιος σε εστειλε στην ολανδια για εκπαιδευση ?
Για το φυσικο αεριο εκπαιδευεσαι?
Ποιος θα φερει ελλαδα το συστημα που λες με τις δεξαμενες αυτες ,,ποιος θα κανει εισαγωγη ?
jimptsog

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 21 Οκτ, 2014 21:08

Θα δείξει ... Η fgas δεν έχει σχεση με το ΦΑ δεν υπάρχει άλλωστε στα Γιάννενα .. Εμείς φέρνουμε υπό παραγγελία κάποια κιτ.. Εκπαιδευση στην Ολλανδία εμείς με δικά μας έξοδα
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό jimptsog » Τρί 21 Οκτ, 2014 21:45

Qgas έγραψε:Θα δείξει ... Η fgas δεν έχει σχεση με το ΦΑ δεν υπάρχει άλλωστε στα Γιάννενα .. Εμείς φέρνουμε υπό παραγγελία κάποια κιτ.. Εκπαιδευση στην Ολλανδία εμείς με δικά μας έξοδα

Μπράβο σας...
Για το σιβικ τώρα,, με τις διαστάσεις που σου είπα,, 58*80 εκατοστά με 20 εκατοστά βάθος, ποια οι πόσες δεξαμενες παίρνει τύπου type 4 και πόσα κιλά φυσικού αερίου θα παίρνουν;; Θέλω τουλάχιστον 10 κιλά. Ο χώρος που έχει το σιβικ, οι διαστάσεις που σου γράφω, είναι ένας παραλληλογραμος χώρος, με τις πιο πάνω διαστάσεις, δεν είναι κυλινδρικος που χωράει μόνο τη ρεζέρβα
Και πόσο θα βγει το κόστος εγκατάστασης του κιτ μαζί με τις δεξαμενες;;

Α, και πότε θα είστε έτοιμοι σαν κατάστημα να ξεκινήσετε τοποθέτηση;;
jimptsog

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 21 Οκτ, 2014 22:48

Η χαμηλότερη δεξαμενή είναι 24 πόντοι αλλά για 10 κιλά θέλεις και 1 μετρο περιπου κοντα κοντά .. Θα δω αν υπάρχουν μέχρι 80 εκ για δυο .. Η μικρότερες δυστυχώς στο ύψος θα πρέπει να κάνεις θυσίες ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό jimptsog » Τρί 21 Οκτ, 2014 23:21

Qgas έγραψε:Η χαμηλότερη δεξαμενή είναι 24 πόντοι αλλά για 10 κιλά θέλεις και 1 μετρο περιπου κοντα κοντά .. Θα δω αν υπάρχουν μέχρι 80 εκ για δυο .. Η μικρότερες δυστυχώς στο ύψος θα πρέπει να κάνεις θυσίες ..

Κοιταξε το φιλε μου και ενημερωσε με...καθως και για τιμες συνολικα.
Δε πειραζει για το υψος,ας χασω λιγους ποντους.
jimptsog

Δημοσίευσηαπό jimptsog » Παρ 24 Οκτ, 2014 07:57

Qgas έγραψε:Η χαμηλότερη δεξαμενή είναι 24 πόντοι αλλά για 10 κιλά θέλεις και 1 μετρο περιπου κοντα κοντά .. Θα δω αν υπάρχουν μέχρι 80 εκ για δυο .. Η μικρότερες δυστυχώς στο ύψος θα πρέπει να κάνεις θυσίες ..

Καλημέρα φίλε,,, μια μικρή διόρθωση στις διαστάσεις που σου είπα.
86 επί 52 και 22 εκατοστά βάθος.
Εψαξες για φιάλες, βρήκες κάτι;;
jimptsog

Δημοσίευσηαπό anton » Κυρ 15 Φεβ, 2015 21:39

μια και δεν υπάρχει εμπειρια στην Ελλαδα απο φυσικο αεριο και δεν τοποθετουν τα ειδικα τσιπ διορθωσης του αβανς για να μην χασεις τη δυναμη του κινητηρα, σκέφτομαι να βάλω υγραεριο που να εχει τη δυνατοτητα να γινει μετα φυσικο αεριο.
Ειπε σε ένα φίλο μου ο Ecokinisi.gr ότι βαζει το Lantirenco omegas με 1200 ευρω περιπου και ειναι με πνεύμονα με δυνατοτητα μικροψεκασμου βενζίνης για προστασια των βαλβίδων. 8 κυκλοι υγραεριο και 1 κυκλος βενζίνης. Μα καλα εγω ηξερα οτι μικροψεκασμους κάνουν μόνο τα υγρού ψεκασμού, χωρις δηλαδη πνευμονα. Αυτο το συστημα μπορει να γινει φυσικου αεριου αλλαζοντας τις δεξαμενες και τον πνευμονα. Τουλαχιστον να γλιτώσουμε τα νέα τρυπήματα στην εισαγωγη! Μήπως ετσι να ειναι φθηνοτερα απο το να το αγορασεις όλα απο την αρχή
συστημα Vialle LiquidSi χωρις πνευμονα, υγρος ψεκασμος LPG και μικροψεκασμοι βενζινης
Άβαταρ μέλους
anton

Δημοσιευσεις: 150

Δημοσίευσηαπό anton » Κυρ 15 Φεβ, 2015 22:02

Qgas έγραψε:Αφου νομιζεις οτι η λυση ειναι το ΦΑ για σενα υπαρχει κιτ cng στη prins στα 2500 € ..

Με δεξαμενη type 3... 40 κιλων . Με πρωπορια καυσης στις 5 μοιρες ., δεν το απαξιωνουμε εδω η ροδος εδω και το πηδημα .. Τελικες τιμες με φπα

Να δω χωρις επιδοτηση απο τη Δεπα ποτε θα κανεις αποσβεση

σε αυτο το συστημα τοποθετηται και συσκευη διορθωσης του αβανς να μη χαθει η δυναμη του κινητήρα;
συστημα Vialle LiquidSi χωρις πνευμονα, υγρος ψεκασμος LPG και μικροψεκασμοι βενζινης
Άβαταρ μέλους
anton

Δημοσιευσεις: 150

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τι άλλο υπάρχει εκεί έξω;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες