Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Διακοπή καπνίσματος

Διακοπή καπνίσματος

Δημοσίευσηαπό george7009 » Δευτ 08 Σεπ, 2014 21:09

Γεια σου pappous συνατμιστή !
:D :D :D :D
ΓΙΩΡΓΟΣ από e-kapnisma .

Eπειδή περιμένω κάτι λεφτουδάκια , εντός των ημερών θα μπω και εγώ στο club των LPGκινητων .
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Re: Να βάλω υγραεριοκίνηση ή όχι ?

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 09 Σεπ, 2014 13:50

Γειά σου Γιώργαρε. :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Εγώ τάκοψα όλα.Και τσιγάρο και ατμό.Άντε και στα δικά σου.
Η μόνη συμβουλή που δίνω σε όποιον θέλει να βάλει υγραέριο.Βρες πρώτα καλό εγκαταστάτη και μετά μαζί θα
βρείτε το κιτ για το αυτοκίνητο.
Προσοχή από τους αλεξιπτωτιστές του χώρου.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 09 Σεπ, 2014 15:10

36 χρονια καπνιστης (απο το δημοτικο ο μ@λακας!)εχω 92 μερες να καπνισω και δεν προκειτε ξανα,ατμιστης και μου αρεσει κι'ολας,ειχα προσπαθησει και παλαιοτερα να το γυρισω στον ατμο αλλα οχι χαλασε η μπαταρια οχι ρουφουσα υγρο οχι ερχοταν γευση καμενου λαστιχου και ξανακατρακυλισα στο τσιγαρο μολις μετα απο 20 μερες,τωρα με μυησε ο αδελφος και μου εδειξε τα κολπα,τι μπαταρια να παρω ,τι ατμοποιητη, και βρηκα και την γευση μου και δεν μου λειπει καθολου μα καθολου το τσιγαρο!

Μονο μην στησουν τιποτα κανα καρτελ και στο ηλεκτρονικο τσιγαρο και ετσι για αντιδραση το ξαναγυρισω στο τσιγαρο :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) !
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 09 Σεπ, 2014 17:22

valsam έγραψε:36 χρονια καπνιστης (απο το δημοτικο ο μ@λακας!)εχω 92 μερες να καπνισω και δεν προκειτε ξανα,ατμιστης και μου αρεσει κι'ολας,ειχα προσπαθησει και παλαιοτερα να το γυρισω στον ατμο αλλα οχι χαλασε η μπαταρια οχι ρουφουσα υγρο οχι ερχοταν γευση καμενου λαστιχου και ξανακατρακυλισα στο τσιγαρο μολις μετα απο 20 μερες,τωρα με μυησε ο αδελφος και μου εδειξε τα κολπα,τι μπαταρια να παρω ,τι ατμοποιητη, και βρηκα και την γευση μου και δεν μου λειπει καθολου μα καθολου το τσιγαρο!

Μονο μην στησουν τιποτα κανα καρτελ και στο ηλεκτρονικο τσιγαρο και ετσι για αντιδραση το ξαναγυρισω στο τσιγαρο :)) :)) !

:thumbup: :thumbup: :thumbup: Για το άτμισμα βέβαια. :lol:
Εγώ 37 χρόνια καπνιστής , με τη βοήθεια του ατμίσματος και του φόρουμ της υπογραφής μου καταφερα εδώ και τρια
χρόνια να απαλαγώ από αυτή την κατάρα.Σχεδόν δύο χρόνια έκοψα και το άτμισμα.
Έτσι τώρα οικονοικά είμαι διπλά κερισμένος.150 ευρώ το μήνα από τσιγάρα και άλλα τόσα περίπου από το lpg είμαι
πασσάς στα Γιάννενα (πατρίδα μου 8-) :) ). 8-)

Μπες στο φόρουμ της υπογραφής μου πολύ καλό για ατμιστές.Εκεί γνώρισα και πολλά καλά παιδιά από
Θεσσαλονίκη.Θα μάθης για τον papoys.Γνωστός για τα of topits του. :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 09 Σεπ, 2014 17:31

Παπου επαθα πλακα που τωρα καταλαβα οτι ειχα χασει για 10ετιες εντελος την οσφριση μου!!!!
Βρε ποσο μ@λακες ειμασταν?
Εγω ξεκινησα με 18ρα νικοτινη για εναν μηνα πηγα στην 15ρα (μιξη 12ρα και 18ρ) και τωρα συνεχιζω με 12ρα,θα το ριξω σε κανα 2μηνο τριμηνο στην 6ρα και μετα λεω να το δοσω δρομο και αυτο,ετσι εκανε και ο αδελφος μου(30 χρονια καπνιστης!) και εχει εναν χρονο δεν καπνιζει τιποτα!
Σορρυ στους υπολοιπους για το εντελος οφ τοπικ!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Κάπνισμα...

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 09 Σεπ, 2014 20:20

μακαρι να το καταφερετε οσοι το προσπαθησετε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 10 Σεπ, 2014 06:54

Μιάς και ο Admin μας άνοιξε νέο θέμα ας πω δυό κουβέντες σαν γνώστης και ωφελημένος από το άτμισμα.

Μεγάλη υπόθεση η διακοπή του καπνίσματος και ειδικά για έναν μακροχρόνιο καπνιστή όπως εγώ (37 χρόνια)
Είχα δοκιμάσει πολλές φορές να το κόψω αλλά το άτιμο δεν κοβόταν.
Μία μέρα σε ένα παζάρι βρήκα μπροστά μου ηλεκτρονικά τσιγάρα και αγόρασα ένα.Το πλήρωσα και ακριβά αλλά δεν
με πειράζει.Με τη βοήθεια και του φόρουμ της υπογραφής μου τα κατάφερα.
Δεν ήταν εύκολο.Θέλει πολύ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΠΕΙΣΜΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.
Δε πα να πει ότι αγοράζω ένα ηλεκτρονικό και κόβω το κανονικό τσιγάρο.Πολλοί το δοκίμασαν,ελάχιστοι το
κατάφεραν.Εγώ μετά από τρία χρόνια και καμιά φορά μου έρχεται η επιθυμία για τσιγάρο.Όπως λέγαμε και
στο φόρουμ."Μία φορά καπνιστής για πάντα καπνιστής"

Κέρδισα όμως τόσα πολλά πέραν του οικονομικού κέρδους το οποίο τη σημερινή εποχή με την κρίση δεν είναι
ευκαταφρόνητο.Πληρώνω τα έξοδα του σπιτιού.Φως,νερό,τηλέφωνα (κινητά και σταθερά) και μπορώ να πω
ότι περισεύουν και χρήματα για τα πιο πολλά καύσιμα (lpg) του αυτοκινήτου.Δεν είναι και λίγο αν κάτσει
και το σκεφτεί κάποιος. :thumbup:
Το κυριότερο όμως κέρδισα την υγεία μου.Έγινα άλλος άνθρωπος και ξανααπέκτησα δυνάμεις και κουράγιο
που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα πλέον.

Όποιος θέλει να το δοκιμάσει αν δεν έχει τα παραπανω που είπα (κουράγιο - πείσμα επιμονή και υπομονή)
ας μην το δοκιμάσει.Θα μπει σε περιτά έξοδα,θα απογοητευτεί γρήγορα και δεν αξίζει τον κόπο.
Επίσης ας διαβάσει το φόρουμ της υπογραφής μου αλλά προσοχή.Μη μπει στο τρυπάκι με ακριβές μόντες
ακριβούς ατσάλινους ατμοποιητές γιατί λεφτά θα χαλάει.Και εκεί όπως παντού στη ζωή μας υπάρχουν οι
επιτήδειοι να το σπρώξουν προς τα κει προκειμένου να βγάλουν κέρδος.
Όταν κάποιος το θέλει μπορεί να το καταφέρει με τις πιό απλές και φτηνές μπαταρίες και τους πιο απλούς
ατμοποιητές.Όπως εγώ. 8-)
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό Aerios » Τετ 10 Σεπ, 2014 11:58

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το άλλοθι του καπνιστή που νομίζει ότι έκοψε το κάπνισμα. Το θεωρώ ακόμη πιο ανόητη συνήθεια απο το κανονικό τσιγάρο. Είμαι 47 κάπνιζα απο τα 18 κατα μέσο όρο 30 τσιγάρα / ημέρα το έκοψα στα 32 μια κι έξω τέλος!. Οι δε τελευταίες έρευνες (σοβαρές) για το ηλεκτρονικό τσιγάρο δείχνουν ότι μόνο αθώο δεν είναι!
Aerios

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό george7009 » Τετ 10 Σεπ, 2014 19:54

Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 10 Σεπ, 2014 21:03

Aerios έγραψε:Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το άλλοθι του καπνιστή που νομίζει ότι έκοψε το κάπνισμα. Το θεωρώ ακόμη πιο ανόητη συνήθεια απο το κανονικό τσιγάρο. Είμαι 47 κάπνιζα απο τα 18 κατα μέσο όρο 30 τσιγάρα / ημέρα το έκοψα στα 32 μια κι έξω τέλος!. Οι δε τελευταίες έρευνες (σοβαρές) για το ηλεκτρονικό τσιγάρο δείχνουν ότι μόνο αθώο δεν είναι!

Ζωντανό παράδειγμα το δικό μου.
37 χρόνια καπνιστής τουλάχιστον 1,5 πακέτου ημερησίως βαριά τσιγάρα.
12 μήνες μόνο ηλεκτρονικό και καθόλου κανονικό
20 μήνες κομένο και το ηλεκτρονικό (από 27-11-2012)

Αλλά είπαμε θέλει πείσμα - κουράγιο - θέληση επιμονή και υπομονή.Όσο για τους κινδύνους.? Δεν νομίζω ότι έχει
τους κινδύνους του κανονικου τσιγάρου.Έχουν γίνει άπειρες έρευνες και καμία δεν έδειξε ότι είναι πιο επικίνδυνο
από το τσιγάρο.
Εάν υπήρχε έστω και μία περίπτωση να ήταν πιο επικίνδυνο οι παγκόσμιες κραταιές βιομηχανίες τσιγάρων με
πληρωμένες και μη διαφημίσεις - ρεπορταζ και λοιπά θα τόχαν κάνει βούκινο γιατί χάνουν πολλά κέρδη.

Καλησπέρα.
Άβαταρ μέλους
papoys

Επόμενο

Επιστροφή στο Συζήτηση γενικού περιεχομένου – Εκφραστείτε ελεύθερα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες