Citroen C3 1.4 2005 με σύστημα υγραεριοκίνησης Landirenzo Evo. H Δεξαμενή είναι μάρκας Attiker χωρητικότητας (αν θυμαμε καλα) 35 - 36 λιτρων.
Το σύστημα εγκαταστάθηκε στα 77500 χιλιόμετρα.Ο εγκεφαλος στις φωτογραφιες δεν φαινεται γιατι τοποθετηθηκε μεσα στο προστατευτικό κάλυμα της μπαταριας.
Δεν μπορω να πω πολλα ακομα μιας και εγκαταστάθηκε χτες το σύστημα.Εχω κανει μονο 50 χιλιομετρα ηδη αλλα μπορω να πω οτι ολα δουλευουν ρολοι!Καμια απώλεια στο κινητήρα και αυτο που μου εκανε εντύπωση είναι οτι ο κινητήρας πλεον δουλευει πιο ησυχα.Σε σχέση με άλλες εγκαταστάσεις που εχω δει μπορω να πω οτι ο ανθρωπος μου εκανε πολυ καλη δουλεια.Δεν εβαλα λαδιερα μιας και μου ειπαν στο συνεργειο οτι δεν υπαρχει λογος,μονο καθε 10,000 χιλιομετρα περιπου να τους το πηγαινω να μου βαζουν ενα ειδικο σπρει.Μολις γινει η τελικη ρυθμιση θα γραψω και καταναλωση διοτι ακομα νταξι δεν μπορω να το κρινω γιατι φανταζομαι το 1ο γεμισμα με το 2ο και το 3ο δεν θα ειναι το ιδιο ! (Παντα με οικονομικη οδηγηση)

) (εννοειται οτι εγινε ολο εν γνωση μου και μου ειχε ξεκαθαρισει απο την αρχη ο ανθρωπος οτι το αυτοκινητο εχει προβλημα)