Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Citroen C3 1.4 2005 - Landirenzo Evo

Δείξτε μας την εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκίνητο σας!

Citroen C3 1.4 2005 - Landirenzo Evo

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Τετ 07 Μάιος, 2014 11:03

Citroen C3 1.4 2005 με σύστημα υγραεριοκίνησης Landirenzo Evo. H Δεξαμενή είναι μάρκας Attiker χωρητικότητας (αν θυμαμε καλα) 35 - 36 λιτρων.
Το σύστημα εγκαταστάθηκε στα 77500 χιλιόμετρα.Ο εγκεφαλος στις φωτογραφιες δεν φαινεται γιατι τοποθετηθηκε μεσα στο προστατευτικό κάλυμα της μπαταριας.
Δεν μπορω να πω πολλα ακομα μιας και εγκαταστάθηκε χτες το σύστημα.Εχω κανει μονο 50 χιλιομετρα ηδη αλλα μπορω να πω οτι ολα δουλευουν ρολοι!Καμια απώλεια στο κινητήρα και αυτο που μου εκανε εντύπωση είναι οτι ο κινητήρας πλεον δουλευει πιο ησυχα.Σε σχέση με άλλες εγκαταστάσεις που εχω δει μπορω να πω οτι ο ανθρωπος μου εκανε πολυ καλη δουλεια.Δεν εβαλα λαδιερα μιας και μου ειπαν στο συνεργειο οτι δεν υπαρχει λογος,μονο καθε 10,000 χιλιομετρα περιπου να τους το πηγαινω να μου βαζουν ενα ειδικο σπρει.Μολις γινει η τελικη ρυθμιση θα γραψω και καταναλωση διοτι ακομα νταξι δεν μπορω να το κρινω γιατι φανταζομαι το 1ο γεμισμα με το 2ο και το 3ο δεν θα ειναι το ιδιο ! (Παντα με οικονομικη οδηγηση)
4.JPG
Τα Μπεκ
4.JPG (108.1 KiB) 15586 προβολές

5.JPG
Ο Πνεύμονας
5.JPG (126.95 KiB) 15584 προβολές

3.JPG
ανεφοδιασμός
3.JPG (87.55 KiB) 15584 προβολές

2.JPG
Δεξαμενή
2.JPG (121.61 KiB) 15584 προβολές
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Re: Citroen C3 1.4 2005 - Landirenzo Evo

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Κυρ 27 Ιούλ, 2014 19:58

Λοιπον εφοσον εχω κανει πλεον περιπου 7000 χιλιομετρα με το υγραεριο ας επανελθω να πω τις εντυπωσεις μου !
Ως τωρα απροβληματιστα ! ολα λειτουργουν τελεια και το αυτοκινητο αποδιδει πολυ καλυτερα σε σχεση με πριν. Η μονη φορα που πηγα στον εγκαταστατη ηταν για το τελικο ρυθμισμα :)

Τωρα οσον αφορα την καταναλωση θα βαλω ενα μικρο ερωτηματικο διοτι το αυτοκινητο ακομα εχει καποια προβληματα και του εχω αλλαξει τα μισα ηλεκτρικα που εχει...
Ως τωρα η καταναλωση που βλεπω ειναι 9,5λ/100 στο υγραεριο, που μπορω να πω ακομα και με τα προβληματα που εχει ειναι αρκετα καλη και πιστευω μπορει να πεσει κιαλλο :)

Απλα επειδη οι αισθητηρες λ μετραγαν εντελως λαθος ρυθμιστικε και λαθος στο υγραεριο το αυτοκινητο και μου ειπε ο εγκαταστατης οταν φτιαχτει να το ξαναπαω για ρυθμισμα. (Βεβαια ελπιζω να πεσει η καταναλωση εκει και οχι να αυξηθει :D ) (εννοειται οτι εγινε ολο εν γνωση μου και μου ειχε ξεκαθαρισει απο την αρχη ο ανθρωπος οτι το αυτοκινητο εχει προβλημα)

Κατα τ'αλλα παντως ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος !

νταξι το μονο μειον ειναι το κλασικο προβλημα με τα γαλλικα αυτοκινητα με τον δεικτη της βενζινης. το εχω λυσει μεχρι ενος σημειου βεβαια με το να εχω το μισο ντεποζιτο γεματο και απλα να βαζω που και που ενα 5ευρω και ετσι να κανει ρεσετ και να εμφανιζει ποσο πραγματικα εχει μεσα.
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Επιστροφή στο Showroom

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες