,τον γενικο υπευθηνο,αλλα και 4ωρης παρατηρησης για ποιον απο τους 4 μαστορους θα διαλεγα Παρελαβα το αμαξι χτες υστερα απο 2 πρωινα 2ωρης παρακολουθησης και ισως και να τους εσπασα λιγο τα νευρα...αλλα....ειμαι ψειρας τι να κανω,την οικογενεια μου βαζω μεσα χωρις εμενα(ειναι της γυναικας μου το αμαξι το καθημερινο για ολα τα δρομολογια. Το εκδρομικο ειναι αλλο.Και ξερετε της γυναικες τωρα...αχ αυτο αχ το αλλο....γιατι το ενα γιατι το αλλο.....
Εντυπωσεις......
Ο ουκρανος μαστορας που διαλεξα επονομαζοματι....Βλαδημηρος (ουκρανος) τοποθετει 10 χρονια το ιδιο συστημα, ο βοηθος του (πανε ανα 2 group στο συγκεκρημενο συνεργειο τοποθετησης) λιγο οξηθυμος αλλα συνχωρηται απο το νεαρο της ηλικιας του, γατονι και αυτος......(τωρα στην ουκρανια χρησημοποιουν υγραεριο πριν τον 2 παγκοσμιο αρα τον εμπιστευτικα στα περι ασφαλειας και τα σχετικα κολπακια που μου ειπε).
2-3 σημεια ειδα "την μαγκια και την εμπειρια της τοποθετησης" που λεω και εγω σαν κατασκευαστης σε αλλο κλαδο...αλλα ο καθε μαστορας εχει τα μυστικα που προερχονται απο την πολυχρονη απασχοληση του πανω στο θεμα.
Το συστημα...emme-gas ιταλικο 4ης γενιας με μπουκαλα step 52λιτρα με πρωτο γεμισμα στα 45....τι ελα να το ξαναρυθμησουμε και ιστοριες που ακουγα?????????
120 πρωτα χλμ....2 φορες την πατησα...νομιζα οτι ηταν σβηστο το αμαξι και εριξα μιζα...με τον χαρατηριστικο ηχο της μιζας να μου λεει....τι κανεις ρε....μακακα???? Αυτο για να πω...τα περι χτυπανε τα μπεκ σαν πετρελαιου.
Καταναλωση...θα δειξει αλλα και ιδια και 1λιτρο παραπανω στα 100 ναναι μονο που ειναι στα μισα αυτα που βγαινουν απο την τζεπη μου για καυσιμα χαλαλι το ποσο που εδωσα για την ολη δουλεια, κοινως δεν με ενδιαφερει η αποσβεση...αλλα το να μην μου φευγουν κιαλλα υπερ πιστεως του κρατους.
Χωρος ρεζερβας ανεβηκε κατα 2cm που γυρω γυρω τοποθετηθηκε DOWN 5ποντο ομορφα και νοικοκηρεμενα μπηκαν και 2 μπουκαλακια φαστ με ενα κομπρεσερακι των 10 ευρω(στης εξορμησεις μου με το τροχοσπιτο απο πισω θα εχω προμυθευτει μικρο ρεζερβακι)...και ολα τα τσερτσελεδια που ειχε εκει η γυναικα μου...και δεν φενετε τιποτα και δεν ακουγετε και τιποτα.
Δουλεια αψογη...δεν ξερω να βαζω φωτο...και δεν θα ασχοληθω να μαθω
(αλλωστε τι να σας δειξω? εναν πνευμονα ενα φιλτρο μια μπεκιερα εναν cpu και μια μπουκαλα σε ρεζερβα???? αφου τιποτα αλλο δεν φενετε
και αν δεν τα ξερεις και αυτα τα εξαρτηματα θα τα περναγες κομματια του εργοστασιου απο παραγωγης. Ξεχωριζουν μονο επειδη ειναι καινουργια
)Αν θελετε και επιτραπει μπορω να πω που τοποθετηθηκε μην θεωρηθει σαν διαφημηση.
Η επιλογη του συνγεκριμενου συνεργειου εγινε κατοπιν ψαξιματος ..εχοντας δει προηγουμενη δουλειες τους και εχοντας γνωστους εκει που το τροφοδοτουν καυσιμα .
Κοινως οι ανθρωποι ειναι 100% επαγγελματιες γιαυτο και αντεξαν στον χωρο τοσα χρονια.
ΑΑΑ...ξεχασα να αναφερω...εχουν προσωπικο μονιμο απασχολουμενο ηλεκτρολογο για της συνδεσεις.
κοινως ο καθε ενας στο ποστο του,αυτο ειναι σωστο γιατι...δεν μπορει ενας για ολες της δουλειες.
Οδηγηση...ακριβως τα ιδια με βεζινη..μην πω και καπως καλυτερα.
30 μοιρες ανηφορα απο σταση πανω της και 50 μετρων (μενω μεσα σε ρεματια) με την βεζινη εκανε ενα βουτηγμα...με το υγραεριο....αερας πανω.....
Προερετικο check(οχι ρυθμιση... μονο αν θελω πιο οικονομικη ρυθμιση)σε 1500χλμ...κοινως σε 1 μηνα. Δεν χρειαζετε κατα την γνωμη μου αλλα αφου ειναι στο κουστουμακι μεσα γιατι οχι να μην γινει ενα...check???????
Ο ευχαριστημενος πελατης...ειναι η καλυτερη διαφημηση.