Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό chrisd » Παρ 04 Ιούλ, 2014 01:04

Valsam συνεχεια μεσα στην κλαψα και στην μουρμουρα εισαι ρε φιλε.στο φιναλε αν δεν σου αρεσει το υγραεριο πηγαινε και βγαλτο να ησυχασεις και εσυ και εμεις.
Αλλος διαλεξε συστημα με 500 ευρω και σου λεει ααααα εβαλα υγραεριο αλλα γιατι μου καιει πολυ παραπανω?
Και καποιος αλλος (οπως εγω)εδωσε 1600 ευρω το 2009 με 19% ΦΠΑ για να βαλει υγρο ψεκασμο και η διαφορα ειναι αμελητεα.
Σιγουρα καποια διαφορα εχουνε αυτα τα συστηματα μεταξυ τους και μαλιστα μεγαλη.
Τωρα αν εσενα καιει 30% παραπανω ψαξε να δεις τι φταιει αν και πιστευω σου απαντησα παραπανω.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 04 Ιούλ, 2014 01:07

tasoshunter έγραψε:Ναι φιλε ακου τον valsam τον καθηγητη και πετα το και τα 300 ευρω που κερδιζεις καθε μηνα αστα να πανε στο διαολο σιγα τα λεφτα !!!!!!

Καταλαβε επιτελους τι γραφω και μην παρασυρεσε απο την κακια απενατι μου και γραφεις μπουρδες μονο και μονο για να γραφεις!
Εστειλες σε κανεναν αλλον Θεσσαλονικιο προσωπικο μυνημα που να του πεις απο βαζεις πολυ πιο φθηνα απο ολους τους υπολοιπους εμας μ@λακες η ακομη το κρατας επτασφραγιστο μυστικο?
Οταν το κανεις τοτε θα εχεις δωσει δικαιωμα να σε παιρνει κανεις στα σοβαρα παρτακια κυνηγε!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 04 Ιούλ, 2014 01:22

Εσυ τραβα στη βουλγαρια και μια χαρα εισαι βολτα φαι φθηνο αεριο τι προβλημα εχεις?
Τη συμφωνια που εχω κανει εγω επειδη βαζω αεριο σε 5 αυτοκινητα μπορει να την κανει οποιοσδηποτε που κανει μεγαλες καταναλωσεις.
Εσυ πανε στο βουλγαρο να σου κανει καλυτερες τιμες μιας και πηγαινεις εκει συνεχεια!!!
Παρτακιας ειναι αυτος που κανει συμφωνιες εις βαρος των αλλων και οφελειται αυτος απο το συνολο. Να ξερεις τι λες!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 04 Ιούλ, 2014 01:37

nickp έγραψε:Για μένα στην τελική είναι μια από τις πολλες αποφάσεις που παίρνουμε και μπορεί πολύ απλά να απογοητευτουμε με το αποτέλεσμα.
Παίρνεις ένα ρίσκο που το γνωρίζεις , κανείς δεν εγγυοταν ότι η τιμή θα παραμείνει χαμηλά. Όλοι ελπίζαμε και ελπίζουμε να συνεχίσει να ψιλό συμφέρει και συνεχίζουμε έτσι.

Ας κάτσουν όλοι κ ας σκεφτούν αν τελικά τους συμφερε και στην τελική να μην το προτείνουν σε κανένα.
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το timing που το έβαλα δεν ήταν κ το καλύτερο αλλά τουλάχιστο το κάνα απόσβεση. Βάλε και το πρήξιμο πήγαινε έλα στο συνεργείο τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα προς αρνητικά.

Πολυ καλα τα λες φιλε,οσο για τη τιμη που λες αν θα παρεμεινε χαμηλα εγω προσωπικα επελεξα να βαλω υγραεριο αφου εσκασε η εξτρα φορολογιση του και δεν ηταν αυτο που φοβοντουσαν ολοι,η τιμη που λες ακομη και μετα την εξτρα φορολογιση παραμεινε χαμηλη και συμφερουσα σε σχεση με την βενζινη παντου σχεδον σε ολη την Ελλαδα αλλα οχι στην γ@μημενη την πολη μου και αυτο ειναι που με εξοργιζει!
Μια χαρα τα λες φιλε nickp,ετσι ακριβος ειναι για μας εδω Θεσ/νικη ψιλοσυμφερει (περα απο κατι εξαιρεσεις οπως ο tasoshunter που χοντροσυμφερει μιας και βαζει με ειδικη τιμη λιτρου!)και αυτο ειναι που λεω και σε οποιον με ρωταει "να βαλω υγραεριο?",με νουμερα μιλαω και δεν βαζω ντε και καλα το δικο μου +30% ντεφακτο νουμερο τους λεω γυρω στο 20% αλλα μπορει και 30% οπως εγω(δηλ. δεν ειμαι ο μοναδικος με τετοια αυξηση καταναλωσης!) τους λεω για τις μπλακ λιστ και να δουν αν ειναι το αυτοκινητο τους και τους λεω και για τα κουστουμια του κοστος επισκευης και ολοι μενουν παγωτο λες και τους μιλαω εξωγηινα γιατι ακομη και σημερα αλλιος τους τα εχουν πει οι περισσοτεροι επαγγελματιες του χωρου,απο την αλλη εχουμε συμφορουμιτες που σημερα και εδω και χρονια βαζουν με 10-15 λεπτα φθηνοτερα το λιτρο και σιγα μην συμεριστουν τον δικο μου νταλκα!
Το ξαναλεω μπας και το καταλαβουν επιτελους ορισμενοι,αν και'γω εβαζα σημερα με 78,5-0,80 θα το εξυμνουσα το υγραεριο,δυστηχος μερικα κοπροσκυλα αποφασισαν νταβατζιλικη να με πηδανε και μου εχει μεινει το "ψιλοσυμφερει" και αυτο υπο προυποθεσεις(δηλ. ψιλοσυμφερει αλλα μην τυχον και βγει η ζημια VSR που λεγαμε,αλλιος κλαψτα Χαραλαμπε!).
valsam

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 04 Ιούλ, 2014 01:42

Εσυ δεν βαζεις 0,78-0,80 εσυ βαζεις 0,67 μην τα θελεις ολα δικα σου!!!!
Αντε και καλο βραδυ!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 04 Ιούλ, 2014 01:44

tasoshunter έγραψε:Εσυ τραβα στη βουλγαρια και μια χαρα εισαι βολτα φαι φθηνο αεριο τι προβλημα εχεις?
Τη συμφωνια που εχω κανει εγω επειδη βαζω αεριο σε 5 αυτοκινητα μπορει να την κανει οποιοσδηποτε που κανει μεγαλες καταναλωσεις.
Εσυ πανε στο βουλγαρο να σου κανει καλυτερες τιμες μιας και πηγαινεις εκει συνεχεια!!!
Παρτακιας ειναι αυτος που κανει συμφωνιες εις βαρος των αλλων και οφελειται αυτος απο το συνολο. Να ξερεις τι λες!!!!

Αυτα πες τα αλλου για το οτι οποιοσδηποτε που κανει μεγαλες καταναλωσεις μπορει να πετυχει και καλυτερη τιμη !
Εχω παει σε 5 πρατηριουχους οχι με 5 αλλα με ονοματα και πινακιδες απο 12 αυτοκινητα και εγγυημενα συνολικα για τα 12 πανω απο 1500 ευρω καταναλωση τον μηνα και κανεις τους ουτε σεντ δεν κανει σκοντο!!!!!!!!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 04 Ιούλ, 2014 01:52

tasoshunter έγραψε:Εσυ δεν βαζεις 0,78-0,80 εσυ βαζεις 0,67 μην τα θελεις ολα δικα σου!!!!
Αντε και καλο βραδυ!!!

Βρε μπουμπουνα ποτε θα καταλαβεις επιτελους οτι και με 0,55 να βαλω απο Βουλγαρια η Σκοπια αν υπολογισεις και το παν-ελα το υγραεριο μου βγαινει ακομη και πιο ακριβα απο εδω !
Το κερδος μου ειναι απο το γεμισμα βενζινης και αναγκαζομαι και κινουμαι με αυτην για αντιδραση στα λαμογια και κοπροσκυλα του καρτελ!
valsam

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 04 Ιούλ, 2014 08:48

valsam έγραψε:Βρε μπουμπουνα ποτε θα καταλαβεις επιτελους οτι και με 0,55 να βαλω απο Βουλγαρια η Σκοπια αν υπολογισεις και το παν-ελα το υγραεριο μου βγαινει ακομη και πιο ακριβα απο εδω !
Το κερδος μου ειναι απο το γεμισμα βενζινης και αναγκαζομαι και κινουμαι με αυτην για αντιδραση στα λαμογια και κοπροσκυλα του καρτελ!

Αρα κοιταξου στον καθρεφτη και σκεψου καλυτερα ποιος ειναι ο μπουμπουνας. Keep going to Bulgaria !!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 04 Ιούλ, 2014 08:58

tasoshunter έγραψε:
valsam έγραψε:Βρε μπουμπουνα ποτε θα καταλαβεις επιτελους οτι και με 0,55 να βαλω απο Βουλγαρια η Σκοπια αν υπολογισεις και το παν-ελα το υγραεριο μου βγαινει ακομη και πιο ακριβα απο εδω !

Αρα κοιταξου στον καθρεφτη και σκεψου καλυτερα ποιος ειναι ο μπουμπουνας. Keep going to Bulgaria !!!

Τελικα δεν καταλαβαινεις και πολλα πολλα βλεπω,ασ'το λοιπον καλυτερα!
valsam

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 04 Ιούλ, 2014 09:04

Οσο πιο γρηγορα καταλαβεις οτι ο τροπος αντιδρασης σου ειναι λαθος εαν δεν ειναι υποκινουμενος απο κατι αλλο τοσο πιο κερδισμενος θα βγεις!!!
Και τωρα με συγχωρεις φιλε φευγω για μπανακι στα Νεα Ροδα με κοστος 20 ευρω περιπου .Δεν ειναι και ασχημα? Καλημερα
tasoshunter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 82 επισκέπτες