drspiros έγραψε:E, μπορείς να αρχίσεις να το... τρίβεις!Απίστευτα σκηνικά.
Ήδη φαντάζομαι τρελή σκηνή ζηλιας
-"τι κάνεις μάτια μου εκεί, γιατί τρίβεις αυτό το μαραφέτι και όχι εμένα όταν στο ζητάω;;; Χωρίζουμε!"
-"Βρε ζουζούνι, έχουμε κολλήσει στη μέση του πουθενά, κάνω ότι μπορώ να φύγουμε."
-"Όλο δικαιολογίες, τι πιο ρομαντικό μόνοι στη μέση του πουθενά αχχχ".
απαπαπα, ούτε να το σκέφτομαι!
Όσο για τις ασφαλιστικές, και δωρεάν να λένε κάποιες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το πληρώνεις στη τιμή, όσες το παρέχουν σε περίπτωση βλάβης - τίποτα δεν είναι δωρεάν! Το θέμα δεν είναι να περιμένεις μεταφορά αλλά να μπορείς να κάνεις κάτι επιτόπου να φύγεις. Σαν εναλλακτική υπάρχει σε έκτακτη ανάγκη αλλά διαθέσιμη υπό προϋποθέσεις, πχ στο βουνό χειμώνα 2-3 ώρες πεζόδρομος βόλτα, η μηχανή να έχει παγώσει φυσικά, δεν υπάρχει ψυχή σε ακτίνα χιλιομέτρων, ούτε βραστήρες ούτε πιστολάκια βρίσκουμε και η έκτακτη εκκίνηση δε δουλεύει προφανώς! Αυτό είναι "στη μέση του πουθενά" και ίσως η πιο σοβαρή κατάσταση που θα χρειαζόμασταν την έκτακτη εκκίνηση, άρα τι μπορούμε να κάνουμε σε τέτοια κατάσταση για να πάρει με την έκτακτη γιατί η μεταφορά θα κοστίσει ο κούκος αηδόνι και να περιμένεις μεταφορά μόνος στο βουνό που νυχτώνει δε νομίζω ότι το θέλει κανείς.