Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Σύστημα N.I.G.S. Zanardi.

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Πληροφορίες για το NIGS

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 18 Ιαν, 2014 05:39

Εινσι τα γνωστά βαφτίσια οπως το σήμερα νηστεία θα φάμε ψαρονεφρι..

Εδω συτο σας πειράζει ; Με τα αυτιά μου άκουσα σε ενα σύστημα εξ ανατολών να το πουλάνε ως ιταλικό σε Ερώτηση του πελάτη τότε γιατι γράφει made in ... Η άπαντηση ήτταν ολα τα ιταλικά στην εξ ανατολών φτιάχνονται
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Re: Γνώμες για Total Gas Solutions

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 18 Ιαν, 2014 05:53

Τα περισσότερa Ιταλικά είναι κατά βάση ίδια μιας και βασίζονται στον εγκέφαλο της AEB, δεν υπάρχει τέχνογνωσία και πόροι από τις τόσες πολλές μικρές εταιρείες να εξελίξουν δικά τους ηλεκτρονικά. Απλά εξελίσουν σε κάποιο βαθμό ή και καθόλου το λογισμικό με την φίρμα τους βάζουν σε ένα κουτί και τα υπόλοιπα μέρη ενός συστήματος τα οποία μπορεί να εξελίσουν οι ίδιοι ή απλά να τα εμπορεύονται - πνεύμονα, μπεκ, πολυβαλβίδα και σου πουλάνε το κιτ.

Η εταιρία λέει λέει ότι είναι Ιταλικά, ο εγκαταστάτης Βουλγάρικα;
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Re: Πληροφορίες για το NIGS

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Σάβ 18 Ιαν, 2014 10:36

Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις εναν Ιταλό εγκαταστατη για τα συστήματα που λες. Μην απορήσεις αν γελάσει μαζί σου. Στην Ελλάδα οτι δηλώσεις είσαι, το βουλγάρικο που βαπτίστηκε ιταλικό μας πείραξε. Εδώ ο άλλος με τα συστήματα 6-7-8ης γενιάς κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει και δουλειά στο μαγαζί του. Α και κάτι ακόμα, άλλο Ιταλικής κατασκευής και άλλο Ιταλικής Προέλευσης.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Re: Σύστημα N.I.G.S. Zanardi.

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 03 Φεβ, 2014 22:33

Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει σημασία που κατασκευάζονται αλλά ποιός βάζει πάνω τη φίρμα του.

Ο Βούλγαρος είχε τεχνογνωσία και μηχανήματα?? Όχι βέβαια.
Την τεχνογνωσία και τα μηχανήματα στο Βούλγαρο τα πήγε ο Ιταλός όπως πολλοί Έλληνες πάνε και ανοίγουν
επιχειρήσεις στη Βουλγαρία,λόγω εργατικού κόστους και Εφορίας.

Η επιχειρηση όμως αυτή ανάλογα με τον πελάτη που θα της παραγγείλει το εμπόρευμα θα χρησιμοποιήσει και
τα ανάλογα υλικά ,φυσικά με το ανάλογο κόστος.Έτσι γίνεται πλέον παγκοσμίως.

Η Κίνα δεν κατασκευάζει γνήσια προιόντα π.χ. PUMA και μαιμού PUMA ,ανάλογα με τον πελάτη.
Έτσι και η Βουλγάρικη επιχείρηση θα φτιάξει με διαφορετικές προδιαγραφές το κάθε κιτ ανάλογα τον πελάτη.

Το θέμα για μένα είναι να μην πέσης σε απατεώνα εγκαταστάτη που σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 19 Μάιος, 2014 09:55

Θάθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.
Φοράω το συγκεκριμένο σύστημα με το οποίο δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Επειδή πρόσφατα είχα μείνει από αντλία βενζίνης ρώτησα τον εγκαταστάτη αν το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να
ξεκινήσει τον κινητήτρα απευθείας με lpg και μου απάντησε αρνητικά.

Γνωρίζει κάποιος αν όντως είναι έτσι ή μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος εκίνησης του αυτοκινήτου και δεν το γνώριζε.?
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό Apotrip » Δευτ 19 Μάιος, 2014 10:33

papoys έγραψε:Θάθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.
Επειδή πρόσφατα είχα μείνει από αντλία βενζίνης ρώτησα τον εγκαταστάτη αν το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να

Γνωρίζει κάποιος αν όντως είναι έτσι ή μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος εκίνησης του αυτοκινήτου και δεν το γνώριζε.?

Παππού, λογικά στο manual του συστήματος θα το γράφει, όπως επίσης θα γράφει και τον τρόπο που γίνεται η εκκίνηση με υγραέριο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό.
Apotrip

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Δευτ 19 Μάιος, 2014 17:32

papoys έγραψε:Θάθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.

Καλησπέρα papoys, μπορεί αλλά προϋπόθεση να έχει σχετική ζέστη έξω ή να είναι ακόμα χλιαρή-ζεστή η μηχανή. Χωρίς να ανάψεις μηχανή πατάς το κουμπί του LPG συνέχεια. Χωρίς να το αφήσεις αρχίζεις μιζάρισμα. Σε περίπου 25 δεύτερα δίνει σήμα ο εγκέφαλος του LPG να πέσει μίγμα από τα μπεκ. Αν έχει εξαερωθεί κάπως το LPG θα πάρει μπροστά, αν είναι χαμηλές θερμοκρασίες δε θα πάρει. Πέρυσι τον Αύγουστο που μου κάηκε και η δική μου αντλία, έτσι γλύτωσα τη μεταφορά σε συνεργείο, αλλά είχε κάποια σχετική ζέστη αν και το έβαλα μπροστά πρωι κατά τις 8-9 με την έκτακτη εκκίνηση.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 19 Μάιος, 2014 18:27

Κατάλαβα. :thumbup: :thumbup:
Οπότε δεν είναι εκατό τοις εκατό σίγουρο ότι θα βάλης μπροστά με τη συγκεκριμένη μέθοδο.Ειδικά αν είναι χειμώνας και
κρύο το βλέπω χλωμό.
Αλλά καλά είναι να ξέρουμε όλα τα μυστικά.Εγώ τόχα βάλει με κοπάνημα στο κάτω μέρος της δεξαμενής βενζίνης.
Τουλάχιστον νάχουμε και κάποιες εναλακτικές πριν το τηλέφωνο στην οδική. 8-)
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 20 Μάιος, 2014 02:21

Μια χαρά παίρνει και με χαμηλές θερμοκρασίες και δεν μιλάω για παγωνιά απλά μπορεί να μπερδεύει λίγο στην αρχή και θα πρέπει να περιμένεις λίγο στο ρελαντί να ζεσταθούν τα νερά για να ζεσταθούν τα νερά και να μπορεί ο πνεύμονας να κάνει την δουλειά του.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 20 Μάιος, 2014 06:58

Δεν κατάλαβα. ;)

Πως να περιμένης στο ρελαντί να ζεσταθούν τα νερά αν δεν μπορείς να βάλης μπροστά.?? :( :o
Άβαταρ μέλους
papoys

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες