georgeIII έγραψε:Καλημερα στο φορουμ! Ειναι το πρωτο μήνυμα που γραφω. Εχω ενα golf 3 2.0l 16v με κωδικο κινητηρα ABF. Και επειδη κανω πολλα χιλιομετρα (10.000 τους τελευταιους 4 μηνες) σκεφτομαι να βαλω υγραεριο. Το μοτερ μου εχει πολλα χιλιομετρα 291.000 με σερβις στην ωρα τους εκτος απο τα δυο τελευταια που τα αργησα αρκετα περιπου 3000χλμ. Πιστευετε θα εχω προβλημα να βαλω υγραεριο; Με συμφερει οικονομικα; Εχω ρωτησει μονο σε δυο συνεργεια το ενα ειναι το ΕΜΚΟ και το αλλο το CARGAZ. Το πρωτο μου προτεινε το NIGS με Zavoli εγκεφαλο στα 750Ε περιπου και το αλλο μου προτεινε δυο συστηματα το NIGS με Zavoli εγκεφαλο και το Eyropegaz (νομιζω ετσι λεγεται) στα 850Ε περιπου. Το μονο που ζητησα ειναι να ειναι τελευταιας γενιας για να μπορω να το βαλω σε αλλο αυτοκινητο οταν πουλησω το δικο μου. Εχετε εσεις κατι να προτεινετε;
Qgas έγραψε:Ποτε δε συμφαίρει το βάλε βγάλε στις εγκαταστάσεις υγραεριου , το αμαξι κάνετο άφοβα υγραεριο και δες να εχει το κιτ λιπανση με ψεκασμο βενζινης η λαδιερα ..
drspiros έγραψε:Η μεταφορά ενός συστήματος από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο δεν είναι νόμιμη.
georgeIII έγραψε:drspiros έγραψε:Η μεταφορά ενός συστήματος από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο δεν είναι νόμιμη.
Εισαι σιγουρος για αυτο; Ειναι βασικη ερωτηση μου σε οσα συνεργεια εχω παει και ολοι μου λενε γινεται.
georgeIII έγραψε:Σημερα πηρα μια προσφορα για συστημα AEB στα 1300 ευρω μου φανηκαν αρκετα....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
|
|
|