Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Golf 1.4 tsi 140ps

Re: Golf 1.4 tsi 140ps

Δημοσίευσηαπό OBSERVER » Τρί 29 Απρ, 2014 11:56

αν σε κερασω ρακι home made θα ξεζαλιστεις? :lol:

εν κατακλειδι....

φοραω προγραμμα στην ecu του BMY ,μπριζωνεις τον παραλληλο της prins μαζι με τα σχετικα,πνευμονια,μπεκ,τα ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ την παραπανω πιεση που σηκωνει τωρα το μοτερ,και ειμαι κομπλε?

δηλ. ξαναρωταω οτι χρειαζεται σε παροχη καυσιμου ο κινητηρας μου,στην συγκεκριμενη περιπτωση συνδυασμο υγραεριο και βενζινη το κανονιζει ο εγκεφαλος της prins,ο οποιος φανταζομαι παιρνει real time δεδομενα απο το την ecu του BMY μοτερ,σωστα?

τελος με τις βαλβιδες τι γινεται (οπου ηδη υπαρχει θεμα στα αμεσου ψεκασμου με επικαθισεις) πως λιπαινονται με το prins συστημα?

μια συντομη περιγραφη απο τα συστηματα που αποτελειται το κιτ μπορεις να μου πεις ? με παροχες σε μπεκ κτλ?στο site δεν βλεπω κατι..

ευχαριστω
OBSERVER

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 29 Απρ, 2014 19:35

OBSERVER έγραψε:αν σε κερασω ρακι home made θα ξεζαλιστεις? :lol:

εν κατακλειδι....

φοραω προγραμμα στην ecu του BMY ,μπριζωνεις τον παραλληλο της prins μαζι με τα σχετικα,πνευμονια,μπεκ,τα ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ την παραπανω πιεση που σηκωνει τωρα το μοτερ,και ειμαι κομπλε?

δηλ. ξαναρωταω οτι χρειαζεται σε παροχη καυσιμου ο κινητηρας μου,στην συγκεκριμενη περιπτωση συνδυασμο υγραεριο και βενζινη το κανονιζει ο εγκεφαλος της prins,ο οποιος φανταζομαι παιρνει real time δεδομενα απο το την ecu του BMY μοτερ,σωστα?

τελος με τις βαλβιδες τι γινεται (οπου ηδη υπαρχει θεμα στα αμεσου ψεκασμου με επικαθισεις) πως λιπαινονται με το prins συστημα?

μια συντομη περιγραφη απο τα συστηματα που αποτελειται το κιτ μπορεις να μου πεις ? με παροχες σε μπεκ κτλ?στο site δεν βλεπω κατι..

ευχαριστω

ποσα αλογα ειναι το αμαξι με το προγραμμα ?
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό OBSERVER » Τρί 29 Απρ, 2014 22:12

200hp και 30kg ροπη με 65000km.

μπουζι,πολλαπλασιαστες καινουρια πριν λιγα χιλιομετρα αλλαχτηκαν.μπεκ,αντλια βενζινης δουλευει ρολοι..

φιλτρο βενιζνης αλλαγη καθε 20,000km,αλλαγη λαδιων καθε 8000km με φιλτρο λαδιου μαζι παντα.
OBSERVER

Re: Απ: Golf 1.4 tsi 140ps

Δημοσίευσηαπό billygr » Τρί 29 Απρ, 2014 22:39

OBSERVER έγραψε:ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

με προγραμμα που φοραω θεωρεις με BRC ή Landirenzo δεν θα εχω προβλημα?

Emmegas εδω εχει γραψει καποιος να φοραει σε turbo μοτερ?

βασικα με ενδιαφερει αν υπαρχει καποιο κιτ το οποιο να συνεργαζετε με tsi που φορανε προγραμμα.εχω vag com φιλου οπουε πεντε πραγματα απο την κατασταση του κινητηρα μου τα ξερω.πχ απο μπεκ,αντλια βενζινης,μπουζι,ρευματα κτλ ειμαι ενταξει.ψαχνω ενα κιτ υγραεριου να συνεργαζετε με τα 200 περιπου αλογα και 30kg ροπη που ειμαι τωρα.

Φιλέ αποσο ξέρω αν έχεις πρόγραμμα δεν μπορείς να δουλέψεις σε landirenzo η σε υγραέριο γενικά γιατί το ζήτησαν για ένα golf 1.4 122hp και ήθελαν και πρόγραμμα και υγραέριο... τώρα όσο αναφορά το κιτ emmegas δεν φαίνεται να είναι στο forum πολύ γνωστό πάντως σε scirocco tsi 160hp και passat fsi 1.6 δουλεύουν πάρα πολύ καλά....

Στάλθηκε από το Xperia Neo V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
billygr

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό OBSERVER » Τρί 29 Απρ, 2014 23:00

emmegas δεν την ξερω την εταιρεια.το scirocco φοραγε προγραμμα?

εχεις καποιο τηλ. ή site να δω γιατην emmegas?

για το landireggo εγραψα πιο πριν οπου ρωτησα και ειδα στο site οτι βγαζει κιτ για εργοστασιακο μοτερ.
OBSERVER

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 29 Απρ, 2014 23:17

OBSERVER έγραψε:emmegas δεν την ξερω την εταιρεια.το scirocco φοραγε προγραμμα?

για το landireggo εγραψα πιο πριν οπου ρωτησα και ειδα στο site οτι βγαζει κιτ για εργοστασιακο μοτερ.

Aeb ειναι και αυτο Α3000 ιδιο με το landi renzo
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 29 Απρ, 2014 23:20

OBSERVER έγραψε:200hp και 30kg ροπη με 65000km.

μπουζι,πολλαπλασιαστες καινουρια πριν λιγα χιλιομετρα αλλαχτηκαν.μπεκ,αντλια βενζινης δουλευει ρολοι..

φιλτρο βενιζνης αλλαγη καθε 20,000km,αλλαγη λαδιων καθε 8000km με φιλτρο λαδιου μαζι παντα.

κανενα θεμα μπουζι θα αλλαξεις συντομα αν βαλεις υγραεριο με LPG με το prins 1600 ευρω κοστος εχει με παραγγελια 3 εβδομαδες ... για πλακα ιδιο κιτ με το Q5 tiguan κτλ δες εδω https://www.facebook.com/qgas.prins
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Re: Απ: Golf 1.4 tsi 140ps

Δημοσίευσηαπό billygr » Τρί 29 Απρ, 2014 23:52

OBSERVER έγραψε:emmegas δεν την ξερω την εταιρεια.το scirocco φοραγε προγραμμα?

Όχι δεν φόραγε προγραμμα το αμάξι....και γενικά κανένα tsi δεν είχε πρόγραμμα και υγραεριο μαζί απο οσα εχω δεο στο συνεργειο π δούλευα και ασχολειται μονο με group vag τωρα αν ήθελε το πρόγραμμα το έβαζε στην βενζίνη μιλάμε για πρόγραμμα revo τώρα...

Το site της emmegas είναι αυτό http://www.emmegas.net/ άπλα στην Αθήνα δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος εγκαταστατης....

Στάλθηκε από το Xperia Neo V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
billygr

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό OBSERVER » Τετ 30 Απρ, 2014 11:57

δηλ. ξαναρωταω οτι χρειαζεται σε παροχη καυσιμου ο κινητηρας μου,στην συγκεκριμενη περιπτωση συνδυασμο υγραεριο και βενζινη το κανονιζει ο εγκεφαλος της prins,ο οποιος φανταζομαι παιρνει real time δεδομενα απο το την ecu του BMY μοτερ,σωστα?(προσαρμοζει ο εγκεφαλος της prins ποσο και αν χρειαζεται παραπανω βενζινη?)Με αντλια βενζινης και μπεκ δεν θα υπαρχει θεμα μελλοντικα φανταζομαι...

μπορει καποιος να μου απαντησει?

ευχαριστω.
OBSERVER

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Volkswagen

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες