Για να σε γυρναει απο αεριο σε βενζινη τοτε κατι συμβαινει στο συστημα του υγραεριοθ, μπεκ πιεση καυσινου, εγκεφαλος κτλ
www.ecokinisi.gr
stefanos76 έγραψε:Έχω ένα golf 4, στο οποίο έχω φορέσει το σύστημα vialle. Έχω κάνει 80000χλμ. με υγραέριο (210000 τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου) Στο προτελευταίο σερβις (που δεν έγινε στην αντιπροσωπεία-εγκαταστάτη του συστήματος), άλλαξα μπουζί. Εκτοτε έχω αλλάξει 2 πολλαπλασιαστές, ενω εμφανίστηκε για πρώτη φορά το φαινόμενο να ανάβει λαμπάκι κινητήρα. Όταν πήγα το αυτοκίνητο συνεργείο μου ανέφεραν καταγεγραμένη βλάβη στον αισθητήρα λ. Σβήσαμε την ένδειξη με σκοπό να επειληφθούμε στο επόμενο service. Σημειώνω οτι όλα τα παραπάνω (λαμπάκι κινητήρα-πολλαπλασιαστές) εμφανίστηκαν με τη λειτουργία του υγραερίου. Εκτοτε το λαμπάκι κινητήρα ξανα-άναψε σε πορεία με το υγραέριο σε λειτουργία. Βγάζοντας οφ (manually) το υγραέριο και μετά απο κάποια χιλιόμετρα ήρεμης οδήγησης, το λαμπάκι κινητήρα έσβησε μόνο του! Πήγα το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία όπου έκανα την εγκατάσταση και μου ανέφεραν οτι στον εγκέφαλο του συστήματος υγραεριοκίνησης δεν καταγράφηκε βλάβη! Σήμερα το πρωί, ξεκινώντας σε κάποιο φανάρι, ξαναάναψε το λαμπάκι κινητήρα ενώ αυτόματα πέρασε το σύστημα απο το υγραέριο στη βενζίνη! Εαν ήταν θέμα καυσίμου, λογικά το φαινόμενο δεν θα εμφανιζόταν μετα απο 80000 χιλιόμετρα! Θα ήθελα την άποψη σας. Σημειώστε οτι απο την όλη ιστορία, θεωρώ εαυτόν κερδισμένο καθώς η απόσβεση του συστήματος έχει γίνει προ πολλού. Εκείνο που θα ήθελα, είναι μια έντιμη απάντηση. Μπορώ να συνεχίσω να κινούμαι με υγραέριο ή το αυτοκίνητο (που δουλεύει κανονικότατα με βενζίνη) έχει εξαντλήσει τα όποια όρια και θα πρέπει να κινείται στο εξής αποκλειστικά με βενζίνη; Επίσης που υποψιάζεστε οτι θα πρέπει κανείς να ξεκινήσει το ψάξιμο; Eυχαριστώ εκ των προτέρων...
soundcheck έγραψε:Το κυκλοφορώ μονο βενζίνη και μου κανει παλι τα ίδια,αλλα χωρίς να ανάβει λαμπάκι.μου κανει κομπιασματα κυρίως στο ρελαντί.Εντωμεταξυ φοβάμαι μηπως πάθει κάτι μεγαλύτερο που το κυκλοφορώ ετσι.εχει κανένας να μου προτείνει κανέναν μάστορα για θεσσαλονικη?
Θα διαβάσω κ τις γνώμες για εγκαταστατες μηπως βρω καμία καλη κριτική.
Qgas έγραψε:Όχι μια χαρα τιμη ειναι για την διάγνωση που σου εκανε και την φλαντζα .. Λογικα ομως θα όροι να πας στον αρχικό και να διεκδικήσεις το ποσο ..
soundcheck έγραψε:Qgas έγραψε:Όχι μια χαρα τιμη ειναι για την διάγνωση που σου εκανε και την φλαντζα .. Λογικα ομως θα όροι να πας στον αρχικό και να διεκδικήσεις το ποσο ..
και εγω το σκεφτηκα,γιατι εχω δωσει πολλα λεφτα.και στην αντιπροσωπεια και στον αλλον που μου αλλαξε τα χιλιαδυο.αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μου πουν να μου κανουν δωρεαν service και τετοια χαζα,εγω δεν θελω να ξανακανω εκει τιποτα.Απο τον αλλον μηχανικο δεν ειχα και πολλες απαιτησεις,γιατι ενας 50αρης ηταν...αλλα απο την ΟPEL ειχα.Επιτρεπεται ενα μικρο συνεργειο στις Συκιες να εχει πιο συγχρονο εξοπλισμο απο μια επισημη αντιπροσωπεια??Και πιο γρηγορη και πιο ακριβης ηταν η διαγνωση.
hlias έγραψε:soundcheck έγραψε:Qgas έγραψε:Όχι μια χαρα τιμη ειναι για την διάγνωση που σου εκανε και την φλαντζα .. Λογικα ομως θα όροι να πας στον αρχικό και να διεκδικήσεις το ποσο ..
και εγω το σκεφτηκα,γιατι εχω δωσει πολλα λεφτα.και στην αντιπροσωπεια και στον αλλον που μου αλλαξε τα χιλιαδυο.αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μου πουν να μου κανουν δωρεαν service και τετοια χαζα,εγω δεν θελω να ξανακανω εκει τιποτα.Απο τον αλλον μηχανικο δεν ειχα και πολλες απαιτησεις,γιατι ενας 50αρης ηταν...αλλα απο την ΟPEL ειχα.Επιτρεπεται ενα μικρο συνεργειο στις Συκιες να εχει πιο συγχρονο εξοπλισμο απο μια επισημη αντιπροσωπεια??Και πιο γρηγορη και πιο ακριβης ηταν η διαγνωση.
πολλες φορες συμβαινει αυτο σε ανθρωπους που σεβονται τον εαυτο και το επαγγελμα τους.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες
|
|
|