Qgas έγραψε:Εγω στο ειπα φερτο να το μετρήσουμε άδειο 10 € καύσιμο άδειο .. Άστο να σβήσει σε βενζινη και έλα με γκάζι .. Το ιδιο θα κάνουμε και με το γκάζι .. Σου ειπα επισης οτι τα LPG μπουζι brisk που φοράς δεν βοηθούν την κατάσταση.. Αλλα θεωρείς οτι επειδή γράφουν LPG εινσι και ολας ..
Για να σου αποδείξω οτι δεν εινσι απο το αμαξι έφυγες την πρωτη φορα με μείγματα λίγο πιο πλούσια και είχες τη καταναλωση που γράφεις ήρθες και στου τα έκοψα στο όριο και εχεις την ιδια καταναλωση .. καμια διαφορα κατι μη φυσιολογικό ... Ακόμα και την πιεση που σου έφτιαξα θα επρεπε να δεις διαφορα .... Οποίος γνωρίζει καταλαβαίνει το γιατι ..
Θα σας πω και κατι άλλο . Εγω είδα διαφορα σε κατσναλωση κατα 10 %. Στην ιδια διαδρομη έγραψα πριν για 28 λιτρα τα 220 χιλ και αύξηση καταναλωσης βάση trip comp 17 %
σήμερα λοιπον τα 250 χιλ χρειάστηκαν σε γέμισμα σπο την επαρχία 40 κατι λιτρα για 250 χιλ ..
Αύξηση κατσναλωσης στο 30 % σε σχεση με το trip computer . Τι νομίζετε οτι φτσιει η ρύθμιση ; Το κιτ ; Η το καύσιμο ;
Γεμισα Φαωνος την μερα που εφυγα απο το μαγαζί σου και προχθες μου τέλειωσε εντελως έχοντας κανει 546 χλμ ακριβως. Γεμιζω στο Καλοχωρι παιρνει ακριβως 58 λτ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΚΑΙ με μιγμα Φαωνος (μη Επαρχιωτικο) η μεση καταναλωση ξεπερασε τα 10λ/100 χλμ .Για την ακριβεια : 58λ/546 χλμ =
10,6 λ/100χλμ. την ιδια στιγμη που το trip "εδειχνε" :
7,8 λ/100 χλμ ήτοι αυξηση της ταξης του (10,6-7,8)/7.8=
35,8%Κατα σενα το αμαξι θα επρεπε να ειχε μεση καταναλωση σε βενζινη τουλαχιστον :10,6/1,2=
8,83λ/100 χλμ σε αυτες τις συνθηκες. Δηλαδη, το trip com "κλεβει" τουλάχιστον 8.8 - 7,8 =
1 λ/100 χλμ
Α, και σημερα το αμαξι , εχοντας διανυσει μολις 76 χλμ με γεματη δεξαμενη,με 7-8 C θερμ/σια περ/ντος σε καθε γεμισμα των στροφων >4.000 στρ/λ με "πεταγε" / γυριζε στη βενζινη. Και πιστεψτε με το δοκιμασα 4-5 φορές παντα με τα ιδια αποτελεσματα - γυρισμα σε βενζινη με τον χαρακτηριστικο ηχο "μπιιιιπ - μπιιιπ"-.
Αλλά ξερω και την απαντηση των εγκαταστατων : "Φταιει το μιγμα αεριου, φταιει ο καιρος, φταιει η τυχη, φταιει ΣΙΓΟΥΡΑ το ατιμο το χαλασμενο- ασυντηρητο αμαξι σου" το οποιο, συμπληρωνα ΕΓΩ εχει 122 ΗP ατμοσφαιρικα ψοφια. ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΔΥΝΑΜΗ

που δικαιολογει την μη επαρκεια ακομα και των τρομερων HANA μπεκ για τα οποια εχουν γραφει διθυρραμβοι εδω μεσα .............