valsam έγραψε:gakost έγραψε:valsam έγραψε:"Based on this study, we estimate that the bi-fuel LPG
vehicles will experience about 15% more occurrences of
unscheduled repairs (most related to the LPG systems)
than do gasoline vehicles."
Για οσους δεν γνωριζουν Αγγλικα :
"Με βάση τη μελέτη αυτή, εκτιμούμε ότι το LPG bi-fuel
οχήματα θα βιώσουν περίπου 15% περισσότερες εμφανίσεις
απρογραμμάτιστες επισκευές (έχουν σχέση με τα συστήματα LPG)
από ό, τι τα βενζινοκίνητα οχήματα."
15% παραπανω εμφανιση ζημιας παρακαλω !
Κι εσύ που ξέρεις Αγγλικά αυτό κατάλαβες;![]()
Αυτό που λέει είναι ότι υπάρχουν 15% πιο πολλές επισκέψεις στο συνεργείο για επισκευές εκτός των προγραμματισμένων (επισκέψεων = σέρβις)
Οι περισσότερες από αυτές (τις εξτρά 15%) αφορούν το σύστημα LPG. Εσύ τώρα πως κατάλαβες ότι αφορά τις βαλβίδες που λες παρακάτω; Με απλά λόγια σου λέει θα πας στο συνεργείο 15% ΜΟ ποιο πολλές φορές για επισκευές για να επισκευάσεις κυρίως το σύστημα υγραεριοκίνησης.
Για να είμαστε και λίγο εντός θέματος σε εθνική με νορμάλ ταχύτητες εμένα έκαιγε βενζίνη 7/100 και υγραέριο 8,2 /100, έχω δει και κάτω από 8 αλλά συγκρίνω ίδιες ώρες ταξιδιού. Στο δυναμόμετρο δεν το πήγα που με ρώτησες αλλά ξέρω ότι τον Μαρτίνο με το πόδι στο πάτωμα και 4η 110 σταθερά στο κοντέρ είχα και με υγραέριο και με βενζίνη, παραπάνω δεν πήγαινε ούτε με το ένα καύσιμο ούτε με το άλλο. Αυτά είναι τα νούμερα τι να κάνω τώρα δηλαδή να πιστέψω τους Αμερικάνους τι έκαιγε το αυτοκίνητο ή να πιστέψω την τσέπη μου και τις μετρήσεις που έκανα εγώ;
Tην μεταφραση δεν την εκανα εγω(βαριομουν!), αφησα το google να την κανει!
Και μια χαρα την καταλαβες και εκανες εσυ μεχρι το σημειο "υπάρχουν 15% πιο πολλές επισκέψεις στο συνεργείο για επισκευές εκτός των προγραμματισμένων (επισκέψεων = σέρβις)
Οι περισσότερες από αυτές (τις εξτρά 15%) αφορούν το σύστημα LPG",μονο που το αφορουν το σύστημα LPG που μεταφραζεις και παρακατω λες " λέει θα πας στο συνεργείο 15% ΜΟ ποιο πολλές φορές για επισκευές για να επισκευάσεις κυρίως το σύστημα υγραεριοκίνησης" δεν το λεει αυτο μεταφραζετε και λεει φιλε σε "έχουν σχέση(συγγενια για την ακριβια) με τα συστήματα LPG!
Το εχουν σχεση-συγγενια εμενα μου δινει την εντυπωση οτι ενοει οτι προκληθηκαν απο το υγραεριο, εδω εχω ομως μια αμφιβολια για το τι ακριβος ενοει, για να σου δωσω ενα παραδειγμα πως το καταλαβαινω εγω,δηλ. ειναι σαν να με ρωτας εσυ gakost "τι εγινε ρε valsam και εισαι με τα ποδια,το αυτοκινητο που ειναι?" και σου απανταω εγω "ασε ρε gakost επαθα ζημια ,χτυπησε βαλβιδες" και με ρωτας εσυ "εχει καμια σχεση το υγραεριο γιάυτο?" ετσι δηλ. το καταλαβαινω εγω!
Για τις βαλβιδες που λεω σε παρακατω ποστ δεν το λεει το Αμερικανικο υπουργειο πουθενα τις αναφερω τις βαλβιδες σαν παραδειγμα ζημιας που αν ειχα φθηνη τιμη εδω Θεσ/νικη οπως π.χ τιμη Αθηνας η Τρικαλων λεω "και ζημια στις βαλβιδες να μου εβγαζε σε ενα χρονο αποσβεση θα εκανα!"
hlias έγραψε:antonis8via έγραψε:Γιατι χαλας τη ζαχαρενια σου φίλε;
Δε βλέπεις ότι δε βγαινει άκρη;
Θες να σου παραδεχτούν ότι θα καις 35 τα εκατο παραπάνω; Τότε....καταστράφηκαν, πρέπει να αλλάξουν δουλειά.
Εγω μέχρι ένα βαθμο τους δικαιολογώ, ψωμι βγάζουν με ιδρώτα, απλα....πρέπει να λένε περίπου την αλήθεια στο πελάτη, όχι 50τα εκατο οικονομία....εκει τους κακιζω.
Να λένε....απο 30 τα εκατο οικονομία με 70 λεπτά το λίτρο μέχρι 15 τα εκατο οικονομία....το χειμώνα με παλιο μίγμα και ένα ευρω κοντά το LPG.
ασε τα λογια τα μεγαλα, ο Παναγιωτης δεχτηκε τους ορους σου ολους, απο κει και περα ή σκας τα χρηματα που ζηταει και μετα γινεσαι εσυ ή αυτος ρομπα (πιστεψε με εσυ θα γινεις και γιαυτο αποφευγεις) ή σταματα να λες αερολογιες.
vaccent έγραψε:.. Φιλοσ εχει το punto evo 1,4 77hp του 12 lpg εργοστασιακο.Ο πνευμονασ γραφει"LANDIRENZO"Του καιει 6 βενζινη και 7,6 αεριο.Στο 30% η διαφορα του.Τωρα οσοι καινε κατω απο 10% τουσ ζηλευω....Και μου λεει"Αυτοι οι ιταλοι ειναι εντελωσ πανηληθιοι !Θα το ξηλωσω και θα βαλω ενα κιτ εδω στουσ δικουσ μασ!Τι ξερει η FIAT μωρε?Χαζοι μακαροναδεσ!!!!!
antonis8via έγραψε:hlias έγραψε:antonis8via έγραψε:Γιατι χαλας τη ζαχαρενια σου φίλε;
Δε βλέπεις ότι δε βγαινει άκρη;
Θες να σου παραδεχτούν ότι θα καις 35 τα εκατο παραπάνω; Τότε....καταστράφηκαν, πρέπει να αλλάξουν δουλειά.
Εγω μέχρι ένα βαθμο τους δικαιολογώ, ψωμι βγάζουν με ιδρώτα, απλα....πρέπει να λένε περίπου την αλήθεια στο πελάτη, όχι 50τα εκατο οικονομία....εκει τους κακιζω.
Να λένε....απο 30 τα εκατο οικονομία με 70 λεπτά το λίτρο μέχρι 15 τα εκατο οικονομία....το χειμώνα με παλιο μίγμα και ένα ευρω κοντά το LPG.
ασε τα λογια τα μεγαλα, ο Παναγιωτης δεχτηκε τους ορους σου ολους, απο κει και περα ή σκας τα χρηματα που ζηταει και μετα γινεσαι εσυ ή αυτος ρομπα (πιστεψε με εσυ θα γινεις και γιαυτο αποφευγεις) ή σταματα να λες αερολογιες.
Κοιτά Ηλία, αν εσυ νομίζεις ότι οι αναγνώστες έχουν νοητική στέρηση, είσαι λαθος
vaccent έγραψε:Maevius εχω την εντυπωση οτι το 30% πρεπει να αντιστοιχει σε σωστο μιγμα.Δηλαδη στειχειομετρικα σωστο.Πρεπει να ειναι ετσι για την σωστη λειτουργεια του κινητηρα.Ειδικα στο αεριο οσο πιο φτωχο εχουμε τοσο αυξανεται η θερμοκρασια.Στην βενζινη ακριβωσ το αναποδο.Γιαυτο λενε οχι πατηματα τερμα με το αεριο.Αν οι ρυθμισεισ ειναι προσεγμενεσ ουδεν προβλημα αν οχι αστα...Φιλοσ του κουμπαρου μου σε seat leon 20v με πυρομετρο που το συζητησαμε ειπε οτι δεν εχει δει διαφορα στισ ενδειξεισ βενζινη αεριου.
gakost έγραψε:valsam έγραψε:gakost έγραψε:valsam έγραψε:
Είσαι πραγματικά απίστευτός . Άσε τις συγγένειες και τα νομίσματα. Καλή η αυτόματη μετάφραση αλλά το νόημα είναι αυτό που έγραψα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 18 επισκέπτες
|
|
|