NickSt έγραψε:hlias έγραψε:taxtsom έγραψε:Aυτα τα (500)χλμ ειναι σε ταξίδι Χαλκιδα - Ναυπακτο- Χαλκίδα -επαρχιακό δικτυο οπως γνωριζετε- με ταχυτητες 80 - 120 km/h δηλ εντελώς "χαλαρα". Στο ιδιο ταξιδι προ 20 ημερων πα΄λι με τις ιδιες συνθηκες με βενζινη ειχα μεση καταναλωση 7.5 lt/100 km μετρημενη στην αντλία και την ίδια τιμή ειχα και στο trip!!!!!
Aρα δεν εχω λογο να μην εμπιστευομαι το τριπ com του οχηματος μου και να αρχισω να ξανακαιω βενζινη για να επαληθευσω το τριπ. Μαλλον η αντλια του LPG πρεπει να ελεγθει ή επειδη ειναι μολις το δευτερο γεμισμα της μπουκαλας μου με LPG ίσως ειναι νωρις ακομα και μπορει να θελει και επαναρυθμιση απο τον QGAS μετα τα πρωτα 1500 km.
αρκετα πρατηρια lpg εχουν συστημα εισροων-εκροων, αυτα ειναι τα πιο αξιοπιστα για να μετρησεις την καταναλωση σου.
Λίγο off topic...
Ηλία καλησπέρα . Πως αναγνωρίζουμε αυτά τα πρατήρια φίλε ??? . Μάλλον έχω χάσει "επεισόδιο" , έτσι ????
Ευχαριστώ προκαταβολικά .
η αποδειξη βγαινει αυτοματα με το που σταματισει η αντλια και γραφει εκτος απο την τιμη και τα λιτρα που μπηκαν, νομιζω οτι ολα τα πρατηρια της shell που ανηκουν στην μαμα εταιρια (αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι γραφουν μυρινα στην αποδειξη) εχουν το συστημα ειροων-εκροων.