antonis8via έγραψε:jonjon έγραψε:Το άκουσα γενικά σε συζήτηση, άλλωστε όπως φαίνεται στην υπογραφή μου, το σύστημα που έχω υποστηρίζει μικτό ψεκασμό.
Φίλε πράγματι είναι ότι χειρότερο ο μικτος ψεκασμός διότι τρελαίνει τον εγκέφαλο τον εργοστασιακο και αν μη τι άλλο....πειράζει μόνιμα τα long term fuel trims οπότε....ούτως η άλλως επηρεάζει προς τα πάνω τη κατανΆλωση βενζίνης και την ακολουθεί προσαυξημένη ο παράλληλος!
Και φυσικά......με λιγουλακι βενζινα ουσιαστικά πάλι δε προστατευεις τίποτα.....απλα καθυστερεις λίγο το προβλημα.
Αλλα νταλα της Παρασκευης το Γαλα...
Με 3 γραμμές δηλαδή και υποστηρίζοντας απλά ότι ο Μεικτός ψεκασμός τρελαίνει τον εγκέφαλο, ακυρώνεις εργοστάσια όπως η BRC, η Vialle, η AEB.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει νόημα να μπούμε καν στην προσπάθεια να αντικρούσουμε οποιοδήποτε επιχείρημα σου.





