valsam έγραψε:Ενοειτε gakost αν κανει δουλεια θα ειναι μονοδρομος για ολα τα συστηματα ,αλλα να μην μας ζητησουν και να πουλησουμε το νεφρο μας για να το αποκτησουμε,κανονικα δεν θα πρεπει να ειναι ακριβο γιατι οπως ειπα αν ενας ολοκληρος εγκεφαλος εχει 100-150 ευρω που εχει και το eg dynamic ενσωματωμενο μεσα ποσο να κανει σκετο ενα eg dymnamic?
Λεω κανονικα δεν θα πρεπει να ειναι ακριβο γιατι αν κανει αυτα που υποσχετε πολυ φοβαμαι οτι η τιμη του θα ειναι τσιμπιμενη,για τους λογους που αναφερεις gakost,σου λεει ο αλλος γλυτωνεις κανα 50ρικο απο την λαδιερα η τα τουναπια και καθε τοσο και λιγακι τα 20ρια-30ρια να βαζεις τα υγρα αυτα ,γλυτωνεις τους ψεκασμους βενζινης,και εχεις και το κεφαλι σου υσηχο μην σου βαρεσουν οι βαλβιδες και σταξεις και κανα χιλιαρικο,δηλ. φοβαμαι μην ακολουθηθει η νοοτροπια οπως με την εγκατασταση ενος κιτ, αυτη του βαλτο και σε 2 χρονια θα κανεις αποσβεση,σου λεει ο αλλος 50+50 τα ψυκτελαια σου+100 για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο σταξε 200 ευρω για να στο βαλουμε,οχι φιλε δεν τα δινω για κατι που αυτονοητα θα επρεπε να κανουν τα συστηματα υγραεριου,δηλ. να δουλευει καλα το αυτοκινητο και να μην κινδυνευω να παρω το μοτερ στο χερι!
Μου πουλησαν παπα οτι με το flashlube δεν θα εχω κανενα προβλημα(και τελικα ηταν κλειστες οι βαλβιδες εξαγωγης σε μολις 10.000 χλμ)πουλανε παπα για ψεκασμους βενζινης,πουλανε παπα για τουναπια και μπουζι των 90 ευρω(λεγοντας παπα ενοω οτι με χειροπιαστα παραδειγματα δεν εχει αποδειχθει οτι κανουν την δουλεια που υποσχονται!),Ο.Κ οταν βαλαμε τα συστηματα μας πολλοι απο εμας διαλεξαμε η τον εναν η τον αλλον τροπο εξτρα προστασιας για τα αυτοκινητα μας γνωριζοντα το εξτρας κοστος που θα εβγαινε τον χρονο,εμενα π.χ την λαδιερα δωρεαν μου την εδωσαν και υπολογιζα 40-50 ευρω τον χρονο για ψυκτελαιο,αντι να βαζω ψυκτελαιο θελω με αυτα τα 40-50 αντε 80 να βαλω ενα eg dynamic και οχι να μου πουν δωσε 200 και σε 4-5 χρονια θα το αποσβεσης απ΄τα λεφτα που θα εδινες για ψυκτελαιο,αν γινετε καλος αν δεν γινετε παλι καλος ,να τα εχετε στα ραφια και να τα χαιρεστε!
εγω φιλε μου με 50.000 χλμ και πηγαίνοντας αλύπητα το αμάξι χτυπώντας κόφτες στις 7200....δεν είχα ποτέ πρόβλημα βαλβίδων χωρίς μαγικά ζουμιά και κλπ παπατζες πάντως.
Απλα...είχα το LPG υγρό να αεριοποιείται...παγώνωντας...τα πάντα...και προστατεύοντάς τα τελικά..όπως φαίνεται.
θα μου πεις...εσκασες αλλα 700 σε σχέση με ένα κιτ των 1200 ευρώ για τουρμπάτο...θα σου πω...οκ...αλλα..σε 20.0000 χλμ είχα ήδη βγάλει τα λεφτά καίγοντας...5 λίτρα βενζίνα...στα ξεκινήματα της μηχανης μόνο....για...μήνες....ολοκληρους!!!
εσυ με 10.000 χλμ...φρεζαρες βαλβίδες; μάλλον...οι θερμοκρασίες στο θάλαμο καύσης...αγγίζανε τους 1000 βαθμούς!!