από valsam » Τετ 15 Ιαν, 2014 15:34
gakost φωτια και μαλιστα μεγαλη μου αναψες,μεγαλη μ@λακια μου ακούγετε φιλε αν βγαζει ενδειξη προβλήματος να το σβηνει επίτηδες το συστημα,αλλο να το διορθωνει και άλλο να το σβηνει,υπαρχει περιπτωση να γινετε διορθωση του check engine και οχι απλα delete?
Qgas μολις 18.000 χλμ ειχα κανει από την τελευταια ρυθμιση βαλβιδων και από αυτά τα 10.000 ηταν με υγραεριο ,και τις τελευταιες 3-4000 μου πηγε στα ουρανια η καταναλωση,αρα τι δηλ. θα πρεπει κάθε 6-7 χιλιαδες χλμ να ρυθμιζω βαλβιδες?
Αν είναι ετσι τοτε ουτε χρονο δεν εχω περιθωριο μεχρι να τερματισει ο ρεγουλατορος!
Επισης το ότι επεσε 50 € κατω ο τόνος δεν μου λεει τιποτα γιατι πολύ απλα είμαι σιγουρος ότι δεν προκειτε να πεσει σεντς εδώ στην Θεσ/νικη η τιμη και θα σου πω το γιατι,τωρα που εχει 99 λεπτα το λιτρο παρατηρω ότι τα πρατηρια εδώ δεν εχουν εκεινες τις τρελλες αποκλισεις των 20+ λεπτων το λιτρο που ειχαν με τις άλλες πολεις π.χ όπως με Βολο,Κατερινη,Βεροια κ.τ.λ, τωρα η διαφορα στην τιμη λιτρου στην Θεσ/νικη απο τις λεγομενες φθηνες πολεις εχει πεσει στα 10-11 λεπτα,και αν πεσει λεμε καμια 3-5 σεντς τωρα η τιμη εκει στις λεγομενες φθηνες πολεις εδώ στην Θεσ/νικη θα προσπαθησουν πιστευω οι Ελληναρες να επαναφερουν την παλια καλη διαφορα που απολαμβαναν, με λιγα λογια δεν τους επαιρνε με τις ακριβες δυιληστηριακες τιμες να πηγαινουν για αυτα τα +20 λεπτα στο λιτρο γιατι θα εφτανε να πωλουν σημερα στην Θεσ/νικη 1,09-1,10 το λιτρο και θα εφτανε σε οριακο σημειο για το συμφερει η δεν συμερει η υγραεριοκινηση (για αυτος που εχουν 15-20% αυξηση καταναλωσης λεω δηλ. την πλειοψηφια και οχι για τις περιπτωσεις σαν την δικια μου με το 40%+,εκει απο χερι μεσα για μεσα θα ησουν αν προτιμουσες την υγραεριοκινηση!) και συμβιβαστικαν με ενα +10 σεντς,!