Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 21 Δεκ, 2013 19:10

tasoshunter έγραψε:Τελικα εδω ρε παιδια οσο περναει ο καιρος ολο και μεγαλυτερη πλακα εχει...
Ο ενας φιλος μας λεει οτι με 5 ευρω κανει 35χλμ.περιπου. φιλε αν το αυτοκινητο σου καιει 16 λιτρα στα 100 χλμ.
ψαξε τι φταιει....
Ο αλλος φιλος μας μιλαει για τους αγροτες του πηλιου που εκαναν περα τους μεσαζοντες. Οι μεσαζοντες φιλε ειναι εμποροι και κανουν κατι αναλογο με εσενα.Φανταζεσαι αυριο να σε παρακαμπτω εγω και να πηγαινω κατ΄ ευθειαν σε εταιριες?
Ωρες ωρες μπροστα στις υπερβολες μερικων τα λογια του Κυριακου φανταζουν λογικα............

1) Δεν είμαι έμπορός μεσάζοντας
2) Οι αγρότες δεν πουλάνε σε εταιρίες δίνουν στον συνεταιρισμό και ο έμπορος αγοράζει από τον συνεταιρισμό και έχει διαπραγματευτική δύναμη και επειδή "έχτισαν" καλό όνομα μπορούν και πουλάνε με όρους που θέλουνε. Κανένας αγρότης δεν έχει πάρε δώσε με εμπόρους γιατί τους εκμεταλλεύοντουσαν με άθλιους όρους πληρωμής = όποτε θέλει ο έμπορος και φυσικά σε εξευτελιστική τιμή. Κάποια από τα κέρδη τα κρατούσε ο συνεταιρισμός και τα χρησιμοποιούσε για την προώθηση και ανάδειξη του προϊόντος όπως χαρακτηριστικά την συμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις αλλά ήτανε και οι πρωτοι που βάλανε σε σήμα σε μήλο (και νομίζω και σε οπωρολαχανικά γενικά) το γνωστό Ζαγορίν . Τώρα αν σου φαντάζουν υπερβολές αυτά που σου λέω οκ μπορείς να παραπονιέσαι στο φόρουμ για την ακριβή τιμή του υγραερίου γράφωντας στο φόρουμ.
3) Θα σε στεναχωρήσω αλλά ήδη υπάρχουν πολλές εταιρείες που πουλάνε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους (κυρίως) χωρίς μεσάζοντες. Το προσπάθησαν και οι αγρότες μεμονωμένα με τα κινήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά δεν πολυπερπάτησε λόγω έλλειψης κεντρικής οργάνωσης.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 21 Δεκ, 2013 19:39

dancerman έγραψε:
hlias έγραψε:
dancerman έγραψε:λοιπον επειδη και εγω δε βγαινω οικονομικα στην επιχειρηση μου απο δω και περα το φορματ θα το χρεωνω 100ευρω και θα συνενοηθω με ολους στην ελλαδα να κανουμε φορματ 100ευρω, δυστυχως εχουμε να πληρωσουμε υπαλληλους τεβε ενοικια δεη και ασε που εχει ανεβει και το ρευμα ο επεξεργαστης μου εχει κκταναλωση 150βαττ , να μην πω και για την καρτα γραφικων μου που κατανλωνει και εγω δε ξερω ποσο οταν παιζω πασιεντζα, επισης οποιος θα δωσει τιμη 99ευρω θα εκτελειτε και θα κρεμιετε ειναι οι νεοι νομοι της ελευθερης αγορας συμφωνα με τους πρατηριουχους του εγκαταστατες και μερικους ακομα, δεν ειναι καρτελ αλλα δε βγαινω.

Το παραπανω κειμενο προς απαντηση dermen,hlias,gakost

ΥΣ αν θελετε να περασω και πειρατικα windows τοτε θα θελουμε 1000ευρω γιατι αλλο φορματ αλλο περασμα windows.

εγω θα ηθελα το φορματ να το χρεωνεις 5 ευρω και να μην περνας πειρατικα windows γιατι εκεινη την στιγμη εσυ κλεβεις, αλλα ξεχασα για τους αλλους μιλαμε τωρα, ετσι δεν ειναι?

βασικα εκεινη τη στιγμη δεν κλεβω εγω αλλα εσυ που θελεις να σου βαλω πειρατικα windows και δεν εχεις νομιμη αδεια χρησης.

τα υπολοιπα που γραφονται για λαικη βαση κτλ ειναι ουτοπικα για τον πολυ απλο λογο οτι δεν παραγουμε υγραεριο ουτε ειναι λυση να κανεις επενδυση για να εμπορευεσε κατι επειδη δε λειτουργει ο ανταγωνισμος να ειαμστε λιγο λογικοι σε αυτα που λεμε

σε αυτη την παρανομια εχεις πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης εσυ, οπως το θετεις εσυ πληρωνεσε για να διαπραξει ο πελατης σου παρανομη πραξη νομιζεις οτι εισαι αμοιρος ευθυνων?
πες μου παλι για το καρτελ των γκαζαδων τωρα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 21 Δεκ, 2013 19:40

Ωραια τι περιμενετε λοιπον. Ξεκινηστε την ιδρυση συνεταιριστικου πρατηριου καυσιμων να ερχομαι και εγω να βαζω φθηνο αεριο. Φιλε στα λογια ολα ευκολα ειναι στην πραξη ομως?
Ξερεις ποσοι συνεταιρισμοι ανοιξαν και βουλιαξαν σε χρονο μηδεν? Τωρα αν ερθουμε στον δικο σου τομεα των ηλεκτρονικων εκει να δεις τι παρανομια και φοροδιαφυγη γινεται!!! Μην το πολυψαχνουμε φιλε μου.
Συμπερασμα και αποψη δικη μου. το κυκλωμα και τα κερδη στα καυσιμα ειναι τεραστια και θα οι τιμες θα πεσουν
οταν το αποφασισουν αυτοι (λιγο δυσκολο το βλεπω). Οσον αφορα αλλα επαγγελματα ελεγχους και νομιμοτητα θα σου πω οτι στην Ελλαδα τιποτε δεν λειτουργει σωστα η κανω λαθος?
Τελευταία επεξεργασία από tasoshunter και Σάβ 21 Δεκ, 2013 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 21 Δεκ, 2013 20:25

λαθος δεν κανεις Τασο, βρισκουμε και τα κανουμε ολοι μας ή αν οχι ολοι οι περισσοτεροι, το θεμα ειναι οτι πρεπει να κοιταξουμε πρωτα την δικια μας καμπουρα (την οποια δεν βλεπουμε ποτε) και οταν την φτιαξουμε τοτε ας εχουμε την ιδια απαιτηση και απο τους αλλους.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό dancerman » Κυρ 22 Δεκ, 2013 01:51

hlias έγραψε:
dancerman έγραψε:
hlias έγραψε:
dancerman έγραψε:λοιπον επειδη και εγω δε βγαινω οικονομικα στην επιχειρηση μου απο δω και περα το φορματ θα το χρεωνω 100ευρω και θα συνενοηθω με ολους στην ελλαδα να κανουμε φορματ 100ευρω, δυστυχως εχουμε να πληρωσουμε υπαλληλους τεβε ενοικια δεη και ασε που εχει ανεβει και το ρευμα ο επεξεργαστης μου εχει κκταναλωση 150βαττ , να μην πω και για την καρτα γραφικων μου που κατανλωνει και εγω δε ξερω ποσο οταν παιζω πασιεντζα, επισης οποιος θα δωσει τιμη 99ευρω θα εκτελειτε και θα κρεμιετε ειναι οι νεοι νομοι της ελευθερης αγορας συμφωνα με τους πρατηριουχους του εγκαταστατες και μερικους ακομα, δεν ειναι καρτελ αλλα δε βγαινω.

ΥΣ αν θελετε να περασω και πειρατικα windows τοτε θα θελουμε 1000ευρω γιατι αλλο φορματ αλλο περασμα windows.

εγω θα ηθελα το φορματ να το χρεωνεις 5 ευρω και να μην περνας πειρατικα windows γιατι εκεινη την στιγμη εσυ κλεβεις, αλλα ξεχασα για τους αλλους μιλαμε τωρα, ετσι δεν ειναι?

βασικα εκεινη τη στιγμη δεν κλεβω εγω αλλα εσυ που θελεις να σου βαλω πειρατικα windows και δεν εχεις νομιμη αδεια χρησης.

τα υπολοιπα που γραφονται για λαικη βαση κτλ ειναι ουτοπικα για τον πολυ απλο λογο οτι δεν παραγουμε υγραεριο ουτε ειναι λυση να κανεις επενδυση για να εμπορευεσε κατι επειδη δε λειτουργει ο ανταγωνισμος να ειαμστε λιγο λογικοι σε αυτα που λεμε

σε αυτη την παρανομια εχεις πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης εσυ, οπως το θετεις εσυ πληρωνεσε για να διαπραξει ο πελατης σου παρανομη πραξη νομιζεις οτι εισαι αμοιρος ευθυνων?

Ηλια να ασχολθεις με ην πολιτικη με τοσα ζωα ψηφοφορους θα βγεις πρωτος κανοντας το μαυρο ασπρο, αυτα απο μενα, η συζητηση πλεον κατανταει ανουσια γτ πολυ απλα καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν η κανουν πως δε καταλαβενουνε και προσπαθουν να μας πουνε οτι το μαυρο ειναι ασπρο, με λογικη 12χρονων δεν ασχολουμαι αλλο.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 22 Δεκ, 2013 02:26

dancerman έγραψε:
hlias έγραψε:
dancerman έγραψε:
hlias έγραψε:

Ηλια να ασχολθεις με ην πολιτικη με τοσα ζωα ψηφοφορους θα βγεις πρωτος κανοντας το μαυρο ασπρο, αυτα απο μενα, η συζητηση πλεον κατανταει ανουσια γτ πολυ απλα καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν η κανουν πως δε καταλαβενουνε και προσπαθουν να μας πουνε οτι το μαυρο ειναι ασπρο, με λογικη 12χρονων δεν ασχολουμαι αλλο.

δεν κανω για πολιτικος για τους εξης λογους,
1ον δεν ειμαι απο τζακι,
2ον δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου και
3ον και ισως σπουδαιοτερο, τις δικες μου ευθυνες δεν τις φορτωνω σε αλλους για να βγω εγω λαδι και αδικημενος.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 23 Δεκ, 2013 00:06

dancerman έγραψε:Ηλια να ασχολθεις με ην πολιτικη με τοσα ζωα ψηφοφορους θα βγεις πρωτος κανοντας το μαυρο ασπρο, αυτα απο μενα, η συζητηση πλεον κατανταει ανουσια γτ πολυ απλα καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν η κανουν πως δε καταλαβενουνε και προσπαθουν να μας πουνε οτι το μαυρο ειναι ασπρο, με λογικη 12χρονων δεν ασχολουμαι αλλο.

Και μόνο που γίνεται συζήτηση κέρδος έχουμε βρε παιδιά. :thumbup:
Ανταλάσουμε απόψεις μαθαίνουμε κάτι ο ένας από τον άλλο και στο κάτω κάτω κάποια συμπεράσματα θα βγούν. 8-)
Για άλλους θα είναι χρήσιμα για άλλους άχρηστα.Όπως θέλει ο καθένας.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ερίζουμε.Ούτε βέβαια υποχρέωση του καθενός να υιοθετήσει αυτά που λέει καποιος άλλος.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 23 Δεκ, 2013 16:25

πάνω που είχα λίγο ηρεμίσει...τα ίδια πάλι.
το icom γκρινιάζει τα κρύα πρωινά και αρνείται να γυρίσει σε αέριο κάνει μπιιιπ και τέλος σε χαιρετάει. Μόνο μετά απο προσπάθεια ξανανάβει το λαμπακι.
Οταν αυτό συμβαίνει...κάτι τρέχει συνήθως με το προπάνιο....λέω...θα έτυχε 2 πρωινά απανωτά.
Ελα όμως που πάλι βλέπω...τρελλή κατανάλωση...λιγότερη πίεση και λιγότερες μοίρες....!!!!
Συμπέρασμα...πάλι...βουτάνιο σκέτο πουλάνε.
Μονο που τώρα...το πουλάνε...95.9 cents και όχι... 92.9 όπως πριν λίγους μήνες.

Βενζινούλα και πάλι....το έμαθα το μάθημα...καλά αυτή τη φορά... :lol:
μακάρι να το πάνε και 1.50 τώρα...τα λαμόγια.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 24 Δεκ, 2013 09:56

Ελεγα και'γω ο μονος ειμαι που εχω τρελλη καταναλωση?
45% αυξηση σε σχεση με την βενζινη παρακαλω με τα τορινα μιγματα!
Οχι πειτε μου ρε παιδια αξιζει να γ@μαμε τα αυτοκινητα μας με αυτα τα μιγματα και σε αυτη την τιμη το υγραεριο για ουτε καν ενα 10% κερδος πια ?
Ναι βενζινουλα και παλι(κυριως)ετσι κανω και εγω εδω και καιρο!
Εχω και την κυρα να μου τα χωνει και να με ρωταει συνεχεια γιατι πηγα και εχωσα ενα καρο λεφτα το καλοκαιρι αφου ειναι να κυκλοφορουμε παλι με βενζινα(αντε να τις εξηγησεις τωρα!)!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 24 Δεκ, 2013 11:14

Φιλε valsam χρονια πολλα !!!!! :wave:
Αντι για καλαντα πρωι πρωι μας αρχισες παλι με την καταναλωση!!!
Εγω θα σου πω ''καλην εσπερα αρχοντες'' και εφ΄ οσον δεν εισαι ικανοποιημενος απο το αεριο καλα
εκανες και το γυρισες βενζινη!!!
Εμενα απο την αλλη με 10 ευρουλακια αεριο μου εβγαλε 128χλμ. (περιμενα να σφυριξει χθες) και ειμαι
απολυτα ικανοποιημενος. :thumbup: :ymparty:
Ετσι κατεληξα στο συμπερασμα οτι οπως συμφερει τον καθενα ας πραξει!!! 8-)
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες