tsakozzz έγραψε:Δηλαδη μας λες το ποιο απλο πραγμα απλος το λες εκλεκτισμενα! Οτι εχετε συνεννοηθεί ολοι οι πρατηριούχοι να πουλατε οσο ποιο ακριβα μπορείτε για να εχετε ανταγωνισμό υψηλών τιμων για τρελο κερδος για να βγαλετε τα σπασμενα της εγκατάστασης! Φίλε μ ο κλάδος σας ειναι τοσο βρωμικος σαν οχετος κ το ξερεις πολυ καλα! Καθε τοσο σκάει κ μια βομβα λαθρεμπόριου, πειραγμενων αντλιων κτλ! Κ δεν Sas ψαχνουν κ πολυ αμα εψαχναν κιολας θα γινοταν της πουταναρας! Οσο γιατι δεν ανοιγω πρατήριο...... Αμα ειχα εστω κ 20.000 στην άκρη θα ημουν βασιλιάς!
Sent from my XT910 using Tapatalk
1) θα ξαναπώ ότι δεν έχω πρατήριο όποιος θέλει να πιστεύει το αντίθετο ελεύθερος είναι να το κάνει
2) Αν ξέρεις κάτι συγκεκριμμένο για τον κλάδο λαθρεμπόριο κλπ πάρε στο ΣΔΟΕ σαν νομοταγής πολίτης που είσαι όπως έκαναν κάποιοι άλλοι στο φόρουμ με την επιτροπή ανταγωνισμού και κάποιοι το ανακοίνωσαν και δημόσια και κάποιοι άλλοι όχι. Αν δεν έχεις στοιχεία ή δεν ξέρεις μπορείς μόνο να συμπεραίνεις όπως κι εγώ με όση βάση μπορεί να έχουν αυτά τα συμπεράσματα.
Οσο γιατι δεν ανοιγω πρατήριο...... Αμα ειχα εστω κ 20.000 στην άκρη θα ημουν βασιλιάς!
Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου λοιπόν διάβασε αυτό που θα σου πω και σκέψου το, μπορεί και να δεις και τα πράγματα αλλιώς. Εσύ με τα 20.000€ θα ήσουν βασιλιάς. Ο πρατηριούχος και ο κάθε επαγγελματίας κατ'επέκταση για να κάνει ένα πρατήριο μπορεί και να του στοίχισε 200.000 δηλαδή να ήταν 10 φορές βασιλιάς! ή να έβαλε το σπίτι του ενέχυρο για να κάνει την επένδυση με κίνδυνο αύριο το πρωί να το χάσει αν δεν πάνε καλά οι δουλειές του. ΓΙα ποιο λόγο λοιπόν να πουλάει σε εσένα και εμένα φθηνό καύσιμο και να μην κοιτάξει να βγάλει τα περισσότερα που μπορεί με ΝΟΜΙΜΟ και μόνο τρόπο (δεν αναφέρομαι σε παράνομες τακτικές λαθρεμπόριο κλπ, τα ξεκαθαρίσαμε αυτά). Δεν πρέπει να δει απόδοση από την επένδυση του αλλά και να πάρει μεροκάματο αν δουλεύει κιόλας; Αυτός είναι το οικονομικό σύστημα που υπάρχει στην χώρα μας, λειτουργούν οι επιχειρήσεις με σκοπό το κέρδος. Δεν είναι μη κερδοσκοπικές ούτε κρατικές.