Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Παρ 29 Νοέμ, 2013 23:06

Δυστυχώς τινω να συμφωνήσω με αυτούς που γεμίζουν έξω...όσον αφορά τους ξένους εδώ συνήθως παίζει η μικρά πρατήρια-οικογενειακά η ξένοι..είναι ελάχιστοι οι Έλληνες εργαζόμενοι..και κυρίως έχω να πω ότι Ο Έλληνας δεν σώζεται..χθεσινό παράδειγμα ..πάει φίλος να σε μαγαζάτορα σχετικά γνωστό να πάρει τιμές για μονοση οροφής με τα τουβλάκια...αφού ρωτάει και αρχίζει ο έλληνας την παπατζα έρχονται στην τιμή..του λέει καλή κίνηση κανείς...μήπως εισαι μέσω Του ΕΣΠΑ;;;λέω και ο φίλος ναι..λοιπόν η τιμή μόλις έμαθε για ΕΣΠΑ είναι 2000€...πάει σε άλλους δύο..και το παίζει ο δικός μου κλαμμενος...400&500 ευρα η τιμές..αυτά και Αλλα μικρά και μεγάλα παραδείγματα στην Ελλάδα της κρίσης..Αν δεν θέλουν αυτοί να σωθούν και σε βλέπουν σαν σάκο με χρήματα εγώ θα τους σώσω;;μάλλον εγώ δυστυχώς τους σωζω γιατι δεν θελω να τα ακουμπάω έξω και γιατι μου την δίνει που θελω να δώσω 120 ευρα για να βγάλω διαβατήριο την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι έλληνες μπαινοβγαίνουνβμε μια απλή ταυτότητα

Sent from my HTC One X using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 29 Νοέμ, 2013 23:22

anj890 έγραψε:
hlias έγραψε:
anj890 έγραψε:
tasoshunter έγραψε:Ναι φταινε φιλε μου αυτοι που πανε Σκοπια και Βουλγαρια γιατι πρωτον βγαινει ελληνικο χρημα εξω και δευτερον στηριζουμε ξενους επαγγελματιες και οχι Ελληνες.
Και δευτερον δεν μιλαω μονο για πρατηρια καυσιμων μιλαω γενικα παιδια!!!

Φίλε μου, ωραία είναι αυτά που λες, αλλά εδώ που φτάσαμε ο καθένας κοιτάει τη τσέπη του. Όταν λοιπόν φεύγω από Γέρακα σήμερα το πρωί, όπου το υγραέριο είχε 93,8, φτάνω Ελληνικό και το βρίσκω 94,5 (μέχρι χθες το απόγευμα 93,8 είχε και εκεί) και γυρνάω Γέρακα το απόγευμα και το βρίσκω 95,8, ε μετά λές άντε και...
Όχι λοιπόν μόνο στα Σκόπια θα πήγαινα αν μπορούσα, αλλά και στην ....Τουρκία αν με συνέφερε.

οταν σε λιγο καιρο το αντε και..... το πουνε για σενα, γιατι θα ερθει και η δικια σου η σειρα καποια στιγμη, τοτε τραβα να ζητησεις βοηθεια απο τα Σκοπια γιατι εμεις οι υπολοιποι θα κοιταμε την τσεπη μας.
ποσο μικρη λογικη και νοοτροπια εχει μια μεγαλη μεριδα των Ελληνων ειναι απιστευτο.
την δικια σου τσεπη ελαφρωνεις πρωτα απο απολα με αυτες τις πραξεις.

1) Ωραία λογική φίλε Ηλία. Να αισχροκερδούνε κάποιοι εις βάρος σου και εσύ να τους προτιμάς επειδή είναι Έλληνες.
2) Εγώ στη θέση σου θα μουν πιο προσεκτικός σε αυτά που λέω. Σαν εγκαταστάτης που είσαι, μην ξεχνάς ότι απευθύνεσαι σε εν δυνάμει πελάτες.

αν θα αλλαζα τα πιστευω μου για μερικες εγκαταστασεις που μπορει να κερδιζα απο καποιους πελατες που θα ειχαν παρομοια πιστευω με μενα τοτε θα ενιωθα σαν φτηνη πορνη.
αν το κριτηριο σου για να διαλεξεις εναν τεχνικο που θα συνεργαστεις μαζι του ειναι αυτο, τοτε καποια στιγμη θα στεναχωρηθεις πολυ.
δεν ειμαι μελος σε αυτο το φορουμ και σε καποια αλλα για να μαζεψω πελατες, δεν θα βρεις σε κανενα φορουμ διαφημηση μου και φωτογραφιες της δουλειας μου, βοηθιεμαι και βοηθαω αυτος ειναι ο λογος υπαρξης μου στα φορουμ σαν μελος.
μην κοιτας μονο το τυρι, κοιταξε τριγυρω σου καλα και θα βρεις και την φακα, αν φερθεις εξυπνα δεν θα πιαστεις σε αυτην.
με την δικια σου λογικη ο Τασος (παλληκαρι μου στεναχωρηθηκα τωρα, τα καλυτερα σου ευχομαι απο δω και περα) δεν προκειτε να ξαναβρει δουλεια στην Ελλαδα, αυριο στην θεση του μπορει να εισαι εσυ, εγω και πολλοι αλλοι, θα παμε στα Σκοπια ή στα καθε Σκοπια για δουλεια?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 08:02

anj890 έγραψε:Φίλε μου, ωραία είναι αυτά που λες, αλλά εδώ που φτάσαμε ο καθένας κοιτάει τη τσέπη του. Όταν λοιπόν φεύγω από Γέρακα σήμερα το πρωί, όπου το υγραέριο είχε 93,8, φτάνω Ελληνικό και το βρίσκω 94,5 (μέχρι χθες το απόγευμα 93,8 είχε και εκεί) και γυρνάω Γέρακα το απόγευμα και το βρίσκω 95,8, ε μετά λές άντε και...
Όχι λοιπόν μόνο στα Σκόπια θα πήγαινα αν μπορούσα, αλλά και στην ....Τουρκία αν με συνέφερε.

Τα υπόλοιπα τα προσπερνάω γιατί τις απόψεις μου τις έχω πει σε άλλομήνυμά μου.
Αλλά για τις τιμές στα πρητήρια του Γέρακα πριν γράψης κοίτα και λίγο το gaspire.Ένα κλίκ είναι δίπλα από τις
προσφορές.Και τα τρία του Γέρακα πωλούν 93,8 και το ξέρω γιατί εγώ έχω ενημερώσει για τις τιμές τους,επειδή έτυχε να
περάσω και τις δω και στα τρία.
Δεν ξέρω μόνο αν το άλλαξαν αργά τοαπόγευμα.Θα το δω σήμερα και θα ενημερώσω.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό dancerman » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 09:03

Οπως ανεφερα πηγα μονο γι αυτο το λογο για βενζινη και υγραεριο, απο περιεργεια πηγα να ρωτησω για ενα καθαρισμο δοντιων και μου ειπε 20 ευρω και δεν τον εκανα οταν εδω θεσσαλονικη θα παω και θα τον κανω με 30.

Προς ολους αυτους που λενε να στηριξουν τον ελληνα επιχειρηματια, ναι θα τον στηριξω αλλα οχι αυτον που με κλεβει και ειναι γνωστο οτι με κλεβει και αισχοκερδει με ποσους τροπους
1)πειραγμενες αντλιες
2)νοθευμενα καυσιμα
3) καρτελ υγραεριο

Απο τετοιους επιχειρηματιες βρωμιαρηδες ελληνες εγω μακρια μονο οσο υγραεριο χρειαζομαι 5 10 20 αυτο παραπανω λεφτα δεν δινω σε αυτους στην ελλαδα.

Στηριζω την τοπικη οπικονομια και αυτους που συναλλασομαι καθημερινα και ξερω οτι δουλευουνε τιμια και βγαζουν το νομιμο και ηθικο κερδος. Ας κλεισουνε γτ πολυ απλα εγω δε προκειτε να κλεισω επειδη δουλευω ηθικα, τιμια και νομιμα.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 10:22

dancerman έγραψε:Οπως ανεφερα πηγα μονο γι αυτο το λογο για βενζινη και υγραεριο, απο περιεργεια πηγα να ρωτησω για ενα καθαρισμο δοντιων και μου ειπε 20 ευρω και δεν τον εκανα οταν εδω θεσσαλονικη θα παω και θα τον κανω με 30.

Προς ολους αυτους που λενε να στηριξουν τον ελληνα επιχειρηματια, ναι θα τον στηριξω αλλα οχι αυτον που με κλεβει και ειναι γνωστο οτι με κλεβει και αισχοκερδει με ποσους τροπους
1)πειραγμενες αντλιες
2)νοθευμενα καυσιμα
3) καρτελ υγραεριο

Απο τετοιους επιχειρηματιες βρωμιαρηδες ελληνες εγω μακρια μονο οσο υγραεριο χρειαζομαι 5 10 20 αυτο παραπανω λεφτα δεν δινω σε αυτους στην ελλαδα.

Στηριζω την τοπικη οπικονομια και αυτους που συναλλασομαι καθημερινα και ξερω οτι δουλευουνε τιμια και βγαζουν το νομιμο και ηθικο κερδος. Ας κλεισουνε γτ πολυ απλα εγω δε προκειτε να κλεισω επειδη δουλευω ηθικα, τιμια και νομιμα.

+++100000000000000
Όχι απλώς τα έβγαλες όλα στην φόρα αλλά είναι η αλήθεια !!!!!!!!!!!! Φυσικά και είναι η πραγματικότητα
Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους !!!
Για αυτό το αέριο πλέον συμφέρει μόνο κάποιους !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με αέριο αυτή τη στιγμή 0,90 έως 0,96 και βενζίνη 1,55 έως 1,68 στην Αθήνα !!!!!
Μόνο Γιάννενα και βόλο συμφέρει πλέον να έχεις αέριο !!!!!!!!!!
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 11:25

tsopirs έγραψε:Δυστυχώς τινω να συμφωνήσω με αυτούς που γεμίζουν έξω...όσον αφορά τους ξένους εδώ συνήθως παίζει η μικρά πρατήρια-οικογενειακά η ξένοι..είναι ελάχιστοι οι Έλληνες εργαζόμενοι..και κυρίως έχω να πω ότι Ο Έλληνας δεν σώζεται..χθεσινό παράδειγμα ..πάει φίλος να σε μαγαζάτορα σχετικά γνωστό να πάρει τιμές για μονοση οροφής με τα τουβλάκια...αφού ρωτάει και αρχίζει ο έλληνας την παπατζα έρχονται στην τιμή..του λέει καλή κίνηση κανείς...μήπως εισαι μέσω Του ΕΣΠΑ;;;λέω και ο φίλος ναι..λοιπόν η τιμή μόλις έμαθε για ΕΣΠΑ είναι 2000€...πάει σε άλλους δύο..και το παίζει ο δικός μου κλαμμενος...400&500 ευρα η τιμές..αυτά και Αλλα μικρά και μεγάλα παραδείγματα στην Ελλάδα της κρίσης..Αν δεν θέλουν αυτοί να σωθούν και σε βλέπουν σαν σάκο με χρήματα εγώ θα τους σώσω;;μάλλον εγώ δυστυχώς τους σωζω γιατι δεν θελω να τα ακουμπάω έξω και γιατι μου την δίνει που θελω να δώσω 120 ευρα για να βγάλω διαβατήριο την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι έλληνες μπαινοβγαίνουνβμε μια απλή ταυτότητα

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Έτσι για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα, ο φίλος σου με την μόνωση θα πλήρωνε την μόνωση:

1)Μετρητά όλα με την παράδοση χωρίς να περιμένει την εκταμίευση της επιδότησης;
2)Το κομμάτι της συμμετοχής του (25%;) μετρητά με την παράδοση και το υπόλοιπο (75%) της επιδότησης όταν εκταμιευτεί η επιδότηση;
3)Τίποτα με την παράδοση και όλα με την εκταμίευση;

Επίσης μήπως ζήτησε και υπερτιμολόγηση για να πάρει πιο μεγάλη επιδότηση; (Ελληνική πατέντα λέμε :wtf: :thumbdown: )

Κάθε απάντηση διαμορφώνει και διαφορετική τιμή γιατί η πίστωση έχει κόστος και σαφώς το δικαιότερο θα είναι να την επιβαρυνθεί αυτός που την ζητάει.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό anj890 » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 11:55

papoys έγραψε:
anj890 έγραψε:Φίλε μου, ωραία είναι αυτά που λες, αλλά εδώ που φτάσαμε ο καθένας κοιτάει τη τσέπη του. Όταν λοιπόν φεύγω από Γέρακα σήμερα το πρωί, όπου το υγραέριο είχε 93,8, φτάνω Ελληνικό και το βρίσκω 94,5 (μέχρι χθες το απόγευμα 93,8 είχε και εκεί) και γυρνάω Γέρακα το απόγευμα και το βρίσκω 95,8, ε μετά λές άντε και...

Αλλά για τις τιμές στα πρητήρια του Γέρακα πριν γράψης κοίτα και λίγο το gaspire.Ένα κλίκ είναι δίπλα από τις
προσφορές.Και τα τρία του Γέρακα πωλούν 93,8 και το ξέρω γιατί εγώ έχω ενημερώσει για τις τιμές τους,επειδή έτυχε να

Ηλία, στο 'πα και πριν αλλά προφανώς δεν το κατάλαβες. Είσαι επαγγελματίας, αλλά με αυτά που γράφεις (φτηνές πόρνες κλπ) απλά εκτίθεσαι. Τέλος η κουβέντα εδώ.

Παππού, πριν γράψεις κάτι, ασ'το gas price και βγες μία βόλτα. Γέρακα μένω και εγώ. Είπα ότι το πρωί που έφυγα για δουλειά είχε 93,8 και το απόγευμα που γύρισα είχε 95,8. Τι ακριβώς δεν καταλαβες? Anyway, μόλις τώρα γέμισα από Πανικίδη με 95,8.
anj890

Δημοσιευσεις: 108

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 12:13

Επειδη ακουσα πολλα και με στεναχωρησαν θα πω το ''οτι θελει ο καθενας ας κανει''!!!
φιλε dancerman αν ηθελες να μου πεις τι δουλεια κανεις ακομη και υπαλληλος να εισαι ξερεις ποσα τρωτα σημεια
θα εβρισκα για τη δουλεια σου?
Εκτος αυτου βλεπω οτι πολλοι λετε τον επαγγελματια Ελληνα κλεφτη. Εμεις οταν κανουμε συναλλαγες με εμπορους ειμαστε σωστοι? Τι να πω για υπερτιμολογησεις , οχι τιμολογια για πιο φθηνο κοστολογιο και πολλα αλλα. Και το κυριοτερο οτι εξ'αιτιας των πρατηριουχων που πουλανε ακριβα το υγραεριο μονο βαλαμε στο τσουβαλι ολους τους Ελληνες. Στη Βουλγαρια πουλανε πολυ πιο φθηνα παρα πολλα ειδη απο ψωμι μεχρι πολυκατοικια τι σημαινει οτι ολοι οι Ελληνες κλεβουν? Παρ'ολα αυτα ο καθενας κανει οτι του λεει η συνειδηση
του και η δικη μου λεει να στηριξω τους Ελληνες επαγγελματιες ασχετο αν εις γνωση μου πολλες φορες πεφτω θυμα της πονηριας και της αισχροκερδειας τους.
Ευχομαι να μην μεινουν αλλοι Ελληνες ανεργοι αλλα αν μεινει κανεις απο εσας που υποστηριζετε τους επαγγελματιες γειτονικων χωρων θα γινω σκληρος και θα σας πω πατε σε Σκοπια η Βουλγαρια να βρειτε δουλειες.
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 12:29

anj890 έγραψε:Παππού, πριν γράψεις κάτι, ασ'το gas price και βγες μία βόλτα. Γέρακα μένω και εγώ. Είπα ότι το πρωί που έφυγα για δουλειά είχε 93,8 και το απόγευμα που γύρισα είχε 95,8. Τι ακριβώς δεν καταλαβες? Anyway, μόλις τώρα γέμισα από Πανικίδη με 95,8.

Εγώ ενημέρωσα στο gaspire (αν δεις λέει papoys) γιατί το μεσημεράκι πήγα λαική στα Βριλήσια.
Τόσο στην Κλεισθένους όσο και το άλλο στο ΕΘΝΟΣ είχαν 0,938 .Στη Λ. Μαραθώνος είχα περάσει το πρωί και είχε το
ίδιο.
Αφού τολες σε πιστεύω αλλά το άλλαξαν και τρεις μαζί ταυτόχρονα απογευματινές ώρες.
Έτσι για να πειστούν κάποιοι ότι δεν λειτουργούν σαν καρτέλ. :D :D
Ή παρέλαβαν και οι τρεις ταυτόχρονα με ακριβότερη τιμή. =)) =)) =)) =))

Οπότε έτσι που συμπεριφέρονται :thumbdown: μη κρατώντας ούτε τα προσχήματα πως να πεις στους άλλους στη
Θεσσαλονίκη μην πάτε Σκόπια.'Εχουν και τα δίκια τους.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 12:36

anj890 έγραψε:
papoys έγραψε:

Ηλία, στο 'πα και πριν αλλά προφανώς δεν το κατάλαβες. Είσαι επαγγελματίας, αλλά με αυτά που γράφεις (φτηνές πόρνες κλπ) απλά εκτίθεσαι. Τέλος η κουβέντα εδώ.

Παππού, πριν γράψεις κάτι, ασ'το gas price και βγες μία βόλτα. Γέρακα μένω και εγώ. Είπα ότι το πρωί που έφυγα για δουλειά είχε 93,8 και το απόγευμα που γύρισα είχε 95,8. Τι ακριβώς δεν καταλαβες? Anyway, μόλις τώρα γέμισα από Πανικίδη με 95,8.

αν εσυ εχεις μαθει να αλλαζεις αποψεις ζωης αναλογα με το συμφερον σου πολυ καλα κανεις, ασε εμενα να εκτιθεμαι που ειμαι σταθερος στα πιστευω μου και δεν τα αλλαζω αναλογα με το που φυσαει ο ανεμος.
για να τελειωνω καπου και εγω, κοιτα την τσεπη σου φιλαρακι καλα κανεις, οταν με χρειαστεις ομως γιατι ο επομενος που θα ερθει σιγουρα στην δυσκολη θεση εισαι εσυ με αυτη τη νοοτροπια που εχεις, μην με ψαξεις δεν θα βρεις γιατι εσυ θα με εχεις διωξει (ελπιζω να μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μιλαω για μενα μονο)
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 43 επισκέπτες