Φιλε kostas75 εγω ειπα οτι ο καθενας αναλογα με τη χρηση που κανει βλεπει αν τον συμφερει η οχι και
παραδειγμα εφερα εμενα που πριν 4 μηνες με συμφερε με χιλια τωρα ετσι και ετσι .
Τωρα οσον αφορα τον Ηλια δεν πιστευω οτι ειναι υπερ των πρατηριουχων και της τιμης που πουλανε (πανακριβη)
αλλα τονιζει οτι δεν μπορει αυτος και ο καθενας μας να κανει κουμαντο στα μαγαζια τους ποσο θα πουλησουν.
Υπαρχει ο νομος της αγορας (προσφορα και ζητηση) και ο καθενας εχει το ελευθερο να επιλεξει πρατηριο.
Και εδω ερχεται το καρτελ (που φωναζει δικαιως ο φιλος valsam) και περιοριζει τις επιλογες του καταναλωτη.
Και εδω πιστευω οτι ο Ηλιας εχει αντιθετη αποψη με την υπαρξη καρτελ απλα τονιζει οτι ειναι δυσκολο να σπασει αυτο στην παρουσα φαση. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει. Εγω την πιο εντονη αντιπαραθεση την ειδα στο οτι ο Ηλιας εχει την αποψη οτι οσο και να πωλουνται τα προιοντα στην πατριδα μας δεν ειναι σωστο να πηγαινουμε εξω γιατι αυτο προς στιγμην ειναι προς οφελος μας αργοτερα ομως θα γυρισει μπουμεραγκ.
Κοινως πιστευω οτι στα περισσοτερα συμφωνουμε ολοι (ακριβη τιμη ,καρτελ) αλλα υπαρχουν επιμερους διαφορες.

ότι είμαι τσιράκι σου.
θα το φτάσουν μήπως ήρθε η ώρα να σηκωθούμε απο τον καναπέ.