hlias έγραψε:valsam έγραψε:NickSt έγραψε:Αγαπητοί συνφορουμίτες , " γηράσκω αεί πολλά διδασκόμενος " .
Σήμερα έμαθα απο τα γραφόμενα πιο πάνω απο τον χρήστη dancerman ότι για να είσαι άντρας πρέπει να στέλνεις...mail στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ επιτροπή ανταγωνισμού !!!!! . Οι υπόλοιποι είναι δειλοί η άβουλοι κλπ../..πχ εγώ που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ απέχω απο τη χρήση του υγραερίου εδώ και ενάμισυ μήνα , περνώντας 2 φορές τη βδομάδα απο το πρατήριο που έβαζα πάντα , ρωτάω " τι έγινε Κωστάκη " , συνεχίζεις να σκαρφαλώνεις την τιμή έ ???..βάλε μου 10 ευρώ αμόλυβδη και όταν ρίξεις τις τιμές θα ξαναβάλω γκάζι "...πηγαίνω παρακάτω και βάζω τη βενζίνα που χρειάζομαι . Εγώ λοιπόν που συμπεριφέρομαι έτσι σαν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ κατά την κρίση του προλαλήσαντος επειδή δεν στέλνω...mail είμαι δειλός και άβουλος !!! . Ήμαρτον ...τι άλλο θα ακούσουμε .
Πολυ καλα κανεις φιλε και βαζεις βενζινη αλλα του Κωστακη δεν του κουνιετε τριχα απ'τα τετοια του που δεν βαζεις εσυ υγραεριο γιατι πολυ απλα οσο πεφτει η δουλεια θα τσιμπαει προς τα'πανω την τιμη (τον παιρνει γιατι υπαρχει το καρτελ και ολοι θα την ανεβασουν συνενοημενα και τον παιρνει ακομη μεχρι να φτασει στο 10% η διαφορα υγραεριου-αμολυβδης)και θα το βγαλει το κερδος του!
quote]
δικα σου λογια ειναι.
δικα σου λογια ειναι.
Ηλια πραγματικα δεν σε καταλαβαινω,ετσι οπως μου την λες και τα παρουσιαζεις μου αφηνεις την εντυπωση οτι εισαι με την μερια των πρατηριουχων(και δεν ειναι η πρωτη φορα που μου εχεις δοσει αυτην την εντυπωση!).
Ακριβος δικα μου λογια ειναι και αυτα που τονιζεις με κοκινη γραματοσειρα πιο πανω αν δεν τα καταλαβες να σου τα ξαναεξηγησω,καπου τα εχεις μπερδεψει(καλα ενταξει πουθενα δεν τα εχεις μπερδεψει πιστευω αλλα προσπαθεις να μπερδεψεις τον κοσμο !)
Αναφερεσαι σε εμενα και με ρωτας "οταν επεμενα για τα Ελληνικα μαγαζια, εσυ δεν ησουνα που υποστηριζες τα Βουλγαρικα? οταν μιλαγα για διαφυγοντα κερδη (απο φορους, ανεργεια κτλ)"
ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΑ ΤΟ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ παρουσιαζεις οτι κανω γενικο κακο γενικα στην Ελληνικη οικονομια αγοραζοντας Βουλγαρικα,η μηπως το πας αλλου και ενοεις οτι αφου εγω θα γεμισω υγραεριο και βενζινη στην Βουλγαρια ο πρατηριουχος θα τσιμπησει επανω την τιμη για να βγαλει τα σπασμενα και ετσι συντελω στην αυξηση της τιμης(το παραδειγμα του Κωστακη)?
Αυτο που λεω για τον Κωστακη το λεω για τον καθε ξυστ@ρχιδι που δεν μπαινει ουτε καν στον κοπο να στειλει μια επιστολη στην επιτροπη ανταγωνισμου και για τον λογο οτι αν δεν κανουμε επιτελους κατι μαζικο δεν γινετε τιποτα,αν το κανω εγω και αλλοι 5-10-100 να πηγαινουμε και να γεμιζουμε στα Σκοπια η στην Βουλγαρια ο Κωστακης για να βγαλει αυτο το 5-10% πεσμενου τζιρου θα κανει μια αυξηση(και ετσι να το θετεις ετσι οτι συντελω στην αυξσηση τιμων παλι αδικο εχεις Ηλια γιατι ο Κωστακης και ο καθε Κωστακης και το πονηρο του αρωστημενο αχορταγο μυαλο του ειναι υπευθυνως 100% ακομη και ο ξυστ@ρχιδης εχει μεριδιο ευθηνης αλλα σε καμια περιπτωση εγω για αυτην την παραλογη αυξηση!) αν ομως δει 30-40% μειωση του τζιρου να εισαι σιγουρος οτι θα κανει πολυ μεγαλη μειωση τιμων!
Το εργο το βλεπω καθημερινα και αποκλειετε να μην το εχεις δει και εσυ!