Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 14:20

Αγαπητοί συνφορουμίτες , " γηράσκω αεί πολλά διδασκόμενος " .
Σήμερα έμαθα απο τα γραφόμενα πιο πάνω απο τον χρήστη dancerman ότι για να είσαι άντρας πρέπει να στέλνεις...mail στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ επιτροπή ανταγωνισμού !!!!! . Οι υπόλοιποι είναι δειλοί η άβουλοι κλπ../..πχ εγώ που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ απέχω απο τη χρήση του υγραερίου εδώ και ενάμισυ μήνα , περνώντας 2 φορές τη βδομάδα απο το πρατήριο που έβαζα πάντα , ρωτάω " τι έγινε Κωστάκη " , συνεχίζεις να σκαρφαλώνεις την τιμή έ ???..βάλε μου 10 ευρώ αμόλυβδη και όταν ρίξεις τις τιμές θα ξαναβάλω γκάζι "...πηγαίνω παρακάτω και βάζω τη βενζίνα που χρειάζομαι . Εγώ λοιπόν που συμπεριφέρομαι έτσι σαν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ κατά την κρίση του προλαλήσαντος επειδή δεν στέλνω...mail είμαι δειλός και άβουλος !!! . Ήμαρτον ...τι άλλο θα ακούσουμε .
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό dancerman » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 14:43

NickSt έγραψε:Αγαπητοί συνφορουμίτες , " γηράσκω αεί πολλά διδασκόμενος " .
Σήμερα έμαθα απο τα γραφόμενα πιο πάνω απο τον χρήστη dancerman ότι για να είσαι άντρας πρέπει να στέλνεις...mail στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ επιτροπή ανταγωνισμού !!!!! . Οι υπόλοιποι είναι δειλοί η άβουλοι κλπ../..πχ εγώ που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ απέχω απο τη χρήση του υγραερίου εδώ και ενάμισυ μήνα , περνώντας 2 φορές τη βδομάδα απο το πρατήριο που έβαζα πάντα , ρωτάω " τι έγινε Κωστάκη " , συνεχίζεις να σκαρφαλώνεις την τιμή έ ???..βάλε μου 10 ευρώ αμόλυβδη και όταν ρίξεις τις τιμές θα ξαναβάλω γκάζι "...πηγαίνω παρακάτω και βάζω τη βενζίνα που χρειάζομαι . Εγώ λοιπόν που συμπεριφέρομαι έτσι σαν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ κατά την κρίση του προλαλήσαντος επειδή δεν στέλνω...mail είμαι δειλός και άβουλος !!! . Ήμαρτον ...τι άλλο θα ακούσουμε .

καταρχην καλα κανεις με τη κινηση σου μονο για βενζινη, αλλα δεν μπορουμε να θεωρουμε οτι τα παντα ειναι ανυπαρκτα και επμενως δεν χρειαζεται να κανουμε τπτ. Υπαρχουν καταναλωτικες ενωσεις, επισης υπαρχουν υπηρεσιες του κρατους που εχουν αυτο ως αντικειμενο το να προστατεουν τον πολιτη ειτε απεναντι σε ιδιωτες ειτε απεναντι στο ιδιο το κρατος, βλεπε συνηγορη του καταναλωτη,συνηγορο του πωλητη, κανενα δεν ανυπαρκτο ολα κανουν την δουλεια τους με τα εργαλεια που εχουν και τα περιθωρια που τους δινει ο νομος.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 15:40

Πολυ καλα κανεις φιλε και βαζεις βενζινη αλλα του Κωστακη δεν του κουνιετε τριχα απ'τα τετοια του που δεν βαζεις εσυ υγραεριο γιατι πολυ απλα οσο πεφτει η δουλεια θα τσιμπαει προς τα'πανω την τιμη (τον παιρνει γιατι υπαρχει το καρτελ και ολοι θα την ανεβασουν συνενοημενα και τον παιρνει ακομη μεχρι να φτασει στο 10% η διαφορα υγραεριου-αμολυβδης)και θα το βγαλει το κερδος του!
Εσυ του την λες και αυτος (και ολοι μαζι το καρτελ!)το βιολι του λοιπον και συνεχιζετε το εργο επ'απειρον,τι κανεις μετα ρε φιλε συνεχιζεις το ιδιο εργο?
Επειδη το εκανα και΄γω συνεχεια αυτο το κολπο επι 5 μηνες και δεν υδρωσε κανενος το αυτι και με αγνοουσαν παντελος στο τελος και απ'το να κατσω να πλακωθω ειπα να στειλω μια επιστολη στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ οπως την χαρακτηριζεις επιτροπή ανταγωνισμού!
Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Ε.Α που λες μου απαντησε τηλεφωνικα μετα απο 2-3 μερες και μου εστειλε και επιστολη απαντηση και γενικα εδειξε μεγαλο ενδιαφερον!
Δεν συμφωνω με τον χαρακτηρισμο δειλους και αβουλους που αναφερεις εγω τους συμφορουμιτες τους χαρακτηριζω στ@ρχιδιστες και @ρχιδοξυστες που ναι μεν ολους τους ξυνιζει και τους ποναει αυτο το νταβατζιλικη στην τιμη του υγραεριου αλλα δεν μπαινουν ουτε καν στον κοπο(5-10 λεπτα!) να στειλουν μια απλη γ@μημενη επιστολη (δεν το συζαταω για κατι οργανωμενο,εχω κανει απειρες εκλεισεις για να κανουμε κατι οργανωμενο και με εχουν γραψει στ@ρχιδια τους ολοι μα ολοι πλην ελαχιστων μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου!) σε μια αρμοδια αρχη που ειναι υπευθηνη στο να προστατεψει τον καταναλωτη σε τετοιες περιπτωσεις,αν αυτη η αρχη αποδηχθει οτι ειναι ανυπαρκτη οπως λες ειναι αλλο καπελο,αλλα μια προσπαθεια δεν βλαπτει!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό Batfalcon » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 18:40

Συνεπώς πως προτείνεις να κινηθούμε, ώστε να έχουμε αποτέλεσμα;
Να συγκεντρώσουμε κάποιες υπογραφές σε ένα κείμενο; Για πες.
Fiat Panda 4x4 Powered by LPG Lovato
Batfalcon

Δημοσιευσεις: 76

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 19:13

Πολυ καλα κανεις φιλε και βαζεις βενζινη αλλα του Κωστακη δεν του κουνιετε τριχα απ'τα τετοια του που δεν βαζεις εσυ υγραεριο γιατι πολυ απλα οσο πεφτει η δουλεια θα τσιμπαει προς τα'πανω την τιμη (τον παιρνει γιατι υπαρχει το καρτελ και ολοι θα την ανεβασουν συνενοημενα και τον παιρνει ακομη μεχρι να φτασει στο 10% η διαφορα υγραεριου-αμολυβδης)και θα το βγαλει το κερδος του!
Εσυ του την λες και αυτος (και ολοι μαζι το καρτελ!)το βιολι του λοιπον και συνεχιζετε το εργο επ'απειρον,τι κανεις μετα ρε φιλε συνεχιζεις το ιδιο εργο?

και λεω εγω τωρα φιλε valsam, οταν πας στην Βουλγαρια και βαζεις υγραεριο δεν συντελεις εσυ πρωτα απο ολους στην αυξηση της τιμης του?
οταν επεμενα για τα Ελληνικα μαγαζια, εσυ δεν ησουνα που υποστηριζες τα Βουλγαρικα?
οταν μιλαγα για διαφυγοντα κερδη (απο φορους, ανεργεια κτλ) εσυ δεν εισουνα αυτος που το μονο κριτιριο σου ηταν η τιμη?
τωρα αν θα σου πω "ζητα απο τους Βουλγαρους να σε υποστηριξουν" γιατι την δικια τους οικονομια προτιμας να στηριζεις, θα περεξηγηθεις πιστευω, ετσι δεν ειναι?
ειδες ποσο γρηγορα γυρναει ο τροχος?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 19:31

Δεν μπορω παρα εν μερει να συμφωνησω με τον Ηλια. Οχι πως δεν εχω παει στη Βουλγαρια παλια αν και οντως και εγω πιστευω πως τα να πας Βουλγαρια η Σκοπια ειναι πραξη θυμου και εκδικησης περισσοτερο παρα οτιδηποτε αλλο το οποιο φυσικα σε βαθος χρονου θα γυρισει μπουμεραγκ!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 20:21

Ηλια τι ειναι αυτα που γραφεις ρε φιλε,θες να μας τρελανεις?
Εγω συντελω πρωτα απο ολους στην αυξηση της τιμης του υγραεριου βαζωντας καυσιμα απο την Βουλγαρια????????
Ακου να δεις για να καταλαβεις ασε που σιγουρα καταλαβαινεις αλλα για καποιον λογο (συμφεροντος ισος ? )κανεις πως δεν καταλαβαινεις και προσπαθεις να παρουσιασεις το ασπρο μαυρο!
Εγω πηγαινοντας μεχρι την Βουλγαρια η τα Σκοπια για να γεμισω καυσιμα δεν το κανω με μονο κριτηριο την τιμη (το κερδος το τρωει το περισσοτερο το πανε -ελα!)η τιμη ειναι το ελαχιστο,το κανω πανω απ'ολα για αντιδραση και οπως σωστα λεει ο tasoshunter ειναι ΠΡΑΞΗ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΑΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ για τα κοπροσκυλα τα λαμογια τα δικα μας παλικαρια και το εχω πει αυτο παμπολες φορες!!!!!!!!!!!
Πηγαινοντας στην Βουλγαρια η στα Σκοπια γαι να γεμισω συντελω στην μειωση των τιμων φιλε και οχι στην αυξυση ,φανταζεσαι να γινοταν να μην βαλει κανεις απο Θεσ/νικη για μια βδομαδα υγραεριο απο τα κανακαρια μας εδω και να εβαζαν ολοι απο Βουλγαρια η Σκοπια,θα τις εριχναν τις τιμες ναι η οχι??????
Οχι φιλε δεν θα συντελεσω εγω στον παρανομο (καρτελ!!!!) πλουτισμο τους δινοντας τους 20 λεπτα περισσοτερο το λιτρο απ'οτι πουλανε αλλου εδω στην Ελλλαδα!!!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 21:33

valsam έγραψε:

Επειδη το εκανα και΄γω συνεχεια αυτο το κολπο επι 5 μηνες και δεν υδρωσε κανενος το αυτι και με αγνοουσαν παντελος στο τελος και απ'το να κατσω να πλακωθω ειπα να στειλω μια επιστολη στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ οπως την χαρακτηριζεις επιτροπή ανταγωνισμού!
Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Ε.Α που λες μου απαντησε τηλεφωνικα μετα απο 2-3 μερες και μου εστειλε και επιστολη απαντηση και γενικα εδειξε μεγαλο ενδιαφερον!
Δεν συμφωνω με τον χαρακτηρισμο δειλους και αβουλους που αναφερεις εγω τους συμφορουμιτες τους χαρακτηριζω στ@ρχιδιστες και @ρχιδοξυστες που ναι μεν ολους τους ξυνιζει και τους ποναει αυτο το νταβατζιλικη στην τιμη του υγραεριου αλλα δεν μπαινουν ουτε καν στον κοπο(5-10 λεπτα!) να στειλουν μια απλη γ@μημενη επιστολη (δεν το συζαταω για κατι οργανωμενο,εχω κανει απειρες εκλεισεις για να κανουμε κατι οργανωμενο και με εχουν γραψει στ@ρχιδια τους ολοι μα ολοι πλην ελαχιστων μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου!) σε μια αρμοδια αρχη που ειναι υπευθηνη στο να προστατεψει τον καταναλωτη σε τετοιες περιπτωσεις,αν αυτη η αρχη αποδηχθει οτι ειναι ανυπαρκτη οπως λες ειναι αλλο καπελο,αλλα μια προσπαθεια δεν βλαπτει!

δικα σου λογια ειναι.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 23:04

Ουτε εγώ καταλαβαίνω πως συντελεί στο "έγκλημα" κάποιος που πάει Βουλγαρία να τα σκάσει και δε τα σκάει στους εξυπνάκηδες που πουλάνε 0.939 το "μαγικό αέριο".
Μακάρι και εγώ να μπορούσα να το κάνω, και μακάρι όλοι μας να μπορούσαμε να πεταχτούμε μέχρι Βουλγαρία.
Μη τρελλαθούμε κιόλας...καλά κάνει το παληκάρι.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 23:32

antonis8via έγραψε:Ουτε εγώ καταλαβαίνω πως συντελεί στο "έγκλημα" κάποιος που πάει Βουλγαρία να τα σκάσει και δε τα σκάει στους εξυπνάκηδες που πουλάνε 0.939 το "μαγικό αέριο".
Μακάρι και εγώ να μπορούσα να το κάνω, και μακάρι όλοι μας να μπορούσαμε να πεταχτούμε μέχρι Βουλγαρία.
Μη τρελλαθούμε κιόλας...καλά κάνει το παληκάρι.

δεν περιμενα να το καταλαβεις.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες