Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 12 Νοέμ, 2013 19:03

antonis8via έγραψε:fokion,

δεν αλλάζεις μοτέρ με 1000-2000 ευρώ τελειωμένος...απλά στο λέω πληροφοριακά...
φτου κακά..μακρυά απο εμάς...
γιατι το 3-χιλιαρο δε θα σε φτάσει

Αν μιλας για το αυτοκινητο ΜΟΥ εισαι λαθος...

Τελος παντων δεν ειναι αυτο το θεμα μας....

το θεμα μας ειναι οτι ο ΚΑΘΕΝΑΣ ξερει την τσεπη του
γι αυτο και φωναζω οτι στην ερωτηση "να βαλω - συμφαιρει το υγραεριο"
η απαντηση ειναι "ναι μεν αλλα - βαλτα κατω με χαρτι και μολυβι".
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 12 Νοέμ, 2013 20:45

gakost έγραψε:αφιερωμένο στον Valsam, κάτι μπορεί να γίνει και για το LPG

εδώ

Ετσι μπραβο καθε κατεργαρης στον παγκο του!
Η επιτροπη φιλοι συμφορουμιτες σε αντιθεση με εσας τους περισσοτερους εδειξε μεγαλο ενδιαφερον στο θεμα καρτελ στην τιμη του υγραεριου κινησης!
Δεν κοστιζει παιδια τιποτα,στειλτε μια επιστολη στην Ε.Ανταγωνισμου γραφοντας αυτα που βλεπετε και βλεπουν και αυτοι,δηλ. οτι υπαρχουν ολοιδιες τιμες στα πρατηρια σε αντιθεση με την βενζινη και το πετρελαιο και αυτοι θα δειξουν ακομη μεγαλυτερο ενδιαφερον!
Που θα παει θα σπασουν τα λαμογιοκοπροσκυλα,ενας συναδελφος τους δεν θα βρεθει που να κελαιδισει,τοσοι και τοσοι κλεβουν,αν πιασουν εναν που εχει νοθευμενη βενζινη η πειραγμενη αντλια και τυγχανει να εχει και αντλια υγραεριου και του πουν η κελαιδας τι παιζει με το υγραεριο η σου ριχνουμε 200,000 προστιμο τι θα κανει δεν θα κελαιδισει?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 12 Νοέμ, 2013 23:12

valsam έγραψε:

εδώ

Η επιτροπη φιλοι συμφορουμιτες σε αντιθεση με εσας τους περισσοτερους εδειξε μεγαλο ενδιαφερον στο θεμα καρτελ στην τιμη του υγραεριου κινησης!
Δεν κοστιζει παιδια τιποτα,στειλτε μια επιστολη στην Ε.Ανταγωνισμου γραφοντας αυτα που βλεπετε και βλεπουν και αυτοι,δηλ. οτι υπαρχουν ολοιδιες τιμες στα πρατηρια σε αντιθεση με την βενζινη και το πετρελαιο και αυτοι θα δειξουν ακομη μεγαλυτερο ενδιαφερον!
Που θα παει θα σπασουν τα λαμογιοκοπροσκυλα,ενας συναδελφος τους δεν θα βρεθει που να κελαιδισει,τοσοι και τοσοι κλεβουν,αν πιασουν εναν που εχει νοθευμενη βενζινη η πειραγμενη αντλια και τυγχανει να εχει και αντλια υγραεριου και του πουν η κελαιδας τι παιζει με το υγραεριο η σου ριχνουμε 200,000 προστιμο τι θα κανει δεν θα κελαιδισει?

Έχεις 1000 + δίκια . Μάταια όμως αγωνιάς .Κατά βάθος το ξέρεις και το ξέρουμε όλοι μας πως ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γίνει , πεντακόσιες χιλιάδες καταγγελίες να γίνουν .Αυτόν που λές πχ και να γίνει έτσι υποθετικά , θα προτιμήσει να φάει το πρόστιμο των 200.000 γιατί ξέρει ότι δεν θα πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ στο τέλος . Μακάρι φίλε μου να κάνω λάθος .
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τετ 13 Νοέμ, 2013 01:11

έχεις αλλάξει ποτέ μοτέρ fokion στο sportage;
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Τετ 13 Νοέμ, 2013 08:46

γνωριζει κανενας γιατι η τιμη εχει ανεβει ετσι ξαφνικα? χτες ρωτησα ενα πρατηριουχο και μου ειπε οτι τα διυλιστηρια δεν παραγουν αρκετο υγραεριο με αποτελεσμα να γινεται εισαγωγη. και ετσι το επιπλεον κοστος. βεβαια...και περυσι τετοια εποχη την ιδια ανοδο ειχαμε...τι γινεται...? γιατι καθε τετοια εποχη ανεβαινει κατακορυφα η τιμη?
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 13 Νοέμ, 2013 08:47

στο δικο μου οχι - ακομα...

σε ιδιο αυτοκινητο στο συνεργειο που πηγαινω το δικο μου και που τον συστησα εφτασε ΜΑΖΙ με καινουργιο συμπλεκτη τα 1300 ευρω.

600 μοτερ γυμνο
100 σετ συμπλεκτη
600 εργασια λαδια μυδια ξυδια και διαφορα ασχετα "μερεμετια"
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό kyriak » Τετ 13 Νοέμ, 2013 09:19

Χαχαχα όχι εσύ αλλά ένας άλλος , γιατί λες στο συνεργείο που πηγαίνω και δεν λες στο συνεργείο που δουλεύω ή στο συνεργείο μου ? κακό είναι? , τι θες να μας πεις ότι κάθε μέρα πας στο συνεργείο και ο ιδιοκτήτης να σου λέει , ο τάδε τόσα πλήρωσε για σέρβις , ο τάδε τόσα για μοτέρ ο τάδε έβαλε εκείνο το ανταλλακτικό ….. συνελεθε … όλοι έχουμε αυτοκίνητα και δεν πάμε κάθε εβδομάδα η κάθε μέρα συνεργείο. Και ένα μικρό παιδί σας καταλαβαίνει .
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 13 Νοέμ, 2013 11:17

Ρε φιλε Κυριακο τι ονειρα βλεπεις στα καλα καθουμενα και ξαφνικα ερχεσαι να πεις το μακρυ και
το κοντο σου δεν ξερω αλλα εχει πλακα τελικα.
Δεν μου ειπες εσυ τι δουλεια κανεις ρε φιλε? Και γιατι νοιαζεσαι τοσο πολυ για την δικη μου τσεπη?
Η με θεωρεις τοσο μα@@@α που να μην ξερω το συμφερον μου? Αν μου δωσεις μια πειστικη απαντηση
σ΄ αυτες τις ερωτησεις αντε μετα να δεχθω οτι εισαι ο εξ' ουρανων προστατης των ξεγελασμενων γκαζακηδων
που την πατησαν αλλα δεν το καταλαβαν ακομη....!! :)) :)) :)) :)) :))
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 13 Νοέμ, 2013 13:45

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό dancerman » Τετ 13 Νοέμ, 2013 16:48

NickSt έγραψε:
valsam έγραψε:

εδώ

Έχεις 1000 + δίκια . Μάταια όμως αγωνιάς .Κατά βάθος το ξέρεις και το ξέρουμε όλοι μας πως ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γίνει , πεντακόσιες χιλιάδες καταγγελίες να γίνουν .Αυτόν που λές πχ και να γίνει έτσι υποθετικά , θα προτιμήσει να φάει το πρόστιμο των 200.000 γιατί ξέρει ότι δεν θα πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ στο τέλος . Μακάρι φίλε μου να κάνω λάθος .
δεν χρειαζεται να αποθαρρυνεται κανεις λιγα λεπτα θα απρει απο το χρονο σας να στειλετε την καταγγελια.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες