Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό jek » Πέμ 07 Νοέμ, 2013 16:52

και μη ξεχνάμε τι έγινε πέρυσι τέτοιο καιρό με το φόρο που θα έφτανε το αέριο στα 1,30€ !!!!! και το καλοκαίρι γεμίζαμε με 0,79 ;)
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 07 Νοέμ, 2013 16:56

papoys έγραψε:Παιδιά έχει ο καιρός γυρίσματα που λένε.

Αυτή τη στιγμή η βενζίνα μπορεί νάναι στο 1,58 αλλά μη ξεχνάτε ότι πριν δύο μήνες ήταν στα 1,72 και κανείς μας
δεν ξέρει σε τι τιμή θα είναι σε δύο μήνες.
Από την άλλη βρε παιδιά και εγώ έχω ένα σκούτερ αυτόματο 125 κυβικά με το οποίο κινούμαι όταν θέλω να κατέβω
στο κέντρο στην Αθήνα.
Αν δεν υπήρχε πρόβλημα πάρκινγκ θα έπαιρνα το αυτοκίνητο γιατί ειλικρινά είναι πιο οικονομικό στα καύσιμα
από το σκούτερ. :lol: :lol:

να δωσεις το σκουτερ και να παρεις παπι. :lol:
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό NickSt » Παρ 08 Νοέμ, 2013 13:49

hlias έγραψε:
papoys έγραψε:...
Αν δεν υπήρχε πρόβλημα πάρκινγκ θα έπαιρνα το αυτοκίνητο γιατί ειλικρινά είναι πιο οικονομικό στα καύσιμα
από το σκούτερ. :lol: :lol:

να δωσεις το σκουτερ και να παρεις παπι. :lol:

+10000000!... :clap:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 08 Νοέμ, 2013 17:41

Έχω συνηθίσει χωρίς ταχύτητες (αυτόματο το σκούτερ) και μου κακοφαίνεται να πάρψ παπί. :lol: :lol:

Τι γίνεται 0,94 σήμερα στο Γέρακα.Σταματημό δεν έχει. :thumbdown: :thumbdown:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό chrisd » Παρ 08 Νοέμ, 2013 18:08

papoys έγραψε:Έχω συνηθίσει χωρίς ταχύτητες (αυτόματο το σκούτερ) και μου κακοφαίνεται να πάρψ παπί. :lol: :lol:

Τι γίνεται 0,94 σήμερα στο Γέρακα.Σταματημό δεν έχει. :thumbdown: :thumbdown:

Kαθε χρονο το ιδιο γινεται ρε παιδια τωρα το μαθατε?
Χειμωνα η τιμη ταβανι και απο Απριλιο-Μαιο η τιμη πατος.
δειτε τιμες διυληστηριου στο oil.gge.gov.gr
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό billygr » Παρ 08 Νοέμ, 2013 20:03

0,938 εχουνε 2 Α.Π το υγραεριο στην χαλκιδικη στην περιοχη μου και τα υπολοιπα πρατηρια 0.948 ...εδω πέρα πάντως όταν ανεβάζει ενα βενζιναδικο πρωτο την τιμη ανεβαινουν και τα υπόλοιπα!
billygr

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 08 Νοέμ, 2013 22:39

Τουλάχιστον τα βρήκαν Αθήνα Θεσσαλονίκη και συντονίστηκαν στην ίδια τιμή. :thumbdown:

Να μη φωνάζει και ο valsam ότι η Αθήνα είναι φθηνή. :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 02:43

Η επιτροπη ανταγωνισμου που μου εστειλε επιστολη ειναι διατιθεμενη να ερευνησει το θεμα με τις τιμες υγραεριου!
Συμφορουμιτες οσοι περισσοτεροι στειλετε μια επιστολη και εσεις στην επιτροπη καλο θα ειναι,10 λεπτα της ωρας να γραψετε δεν ειναι πολυ ρε παιδια!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 16:17

valsam έγραψε:Η επιτροπη ανταγωνισμου που μου εστειλε επιστολη ειναι διατιθεμενη να ερευνησει το θεμα με τις τιμες υγραεριου!
Συμφορουμιτες οσοι περισσοτεροι στειλετε μια επιστολη και εσεις στην επιτροπη καλο θα ειναι,10 λεπτα της ωρας να γραψετε δεν ειναι πολυ ρε παιδια!

Μην ασχολείσαι με την επιτροπή ανταγωνισμού,
τιμώρήστε τους πανεύκολα...ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ LPG... για 1 μήνα...αν το κάνουμε όλοι...θα δείτε...πόσο γρήγορα ο νόμος της προσφοράς-ζήτησης θα επιβάλλει...σύνεση στα τιμολόγια!!!
Εδώ βλέπω 2-3 ετεκα να βάζουν άλλη τιμή μόστρα (0.899) και άλλη τιμή απο πίσω στο ψηφιακό πάνελ (0.929)...και δε διαμαρτύρεται κανένας, σα τα πρόβατα γεμιζουν όλοι!!
Σιγά μη κάνει κάτι η επιτροπή...που και να κάνει...θα τη γειώσουν σε 2 μερες τα τσακάλια!
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 20:10

Τα τσακαλια που λες φιλε ενοεις τους ανοιχτοχεριδες καλοθελητες που ειναι μεσα στα κολπα και στα ποστα και που θα υπερασπιστουν τους πρατηριουχους θαβοντας οποια ερευνα?
Με λιγα λογια που πας γυμνος στ'αγγουρια ρε valsam?
To ξερω φιλε αλλα δεν γαμεις,απ' το να καθομαι με σταυρομενα χερια και να με πηδουν ανελεητα τιποτενια κοπροσκυλα η το χειροτερο απ'το να παω μονος σαν τον βλακα και να παιξω μπουνιες με κανεναν μια προσπαθεια πολιτισμενη ειπα να την κανω!
Εχω καλεσει επανελημενα να κανουμε αυτο να κανουμε το αλλο και περα βρεχει απόλους σχεδον τους συμφορουμιτες,και μου την ειπαν κιόλας μερικα ατομα του φορουμ με παρατηρησεις του τυπου valsam ασε το υφος "Πάλης Ξεκινημα Νεοι αγωνες"!
Λοιπον μουγκα μαγκακια του πληκτρολογιου και πνιχτε την λοιπον οταν σας πηδανε τα λαμογια,δεν εχετε δικαιωμα να πειτε κιχ οσο και να παει το υγραεριο,βρε και 1,20-1,30 να πηγαινετε σαν τα προβατα και να τα λετε και ευχαριστω τα κοπροσκυλα!
Μια φορα μπηκε ενας πρατηριουχος νομιζω ηταν το πρωτο του ποστ η το δευτερο και μου εριξε πολυ χοντρα μπινελικια ,αυτο κατι μου λεει,λεει οτι μπαινουν εδω μεσα διαβαζουν ,γραφουν κιολας με ψευτικη ταυτοτητα (μου το ειπε κι'ολας ενας πρατηριουχος οτι παρακολουθει το φορουμ)αν λοιπον ημασταν πολλοι σαν και εμενα που να τα χωναμε στους πρατηριουχους συνεχεια δεν θα την ακουγαν λες φιλε?
Ειχα φαει τετοια τσατιλα στο λαμογιο που μου εριξε τα μπινελικια που του εστειλα π.μ κατευθειαν και του εδωσα ραντεβου να μου τα πει καταμουτρα αν ειχε τ@ρχιδια ,φυσικα ουδεποτε απαντησε στην ανοιχτη μου προσκληση!
Φτανει πια κουραστικα με το θεμα και εδω και κανα μηνα βαζω το 80% αεριο και βενζινη απο Σκοπια η Βουλγαρια(δηλ. αμα μεινω βαζω και κανα 20ρικο απο εδω μεχρι να ξαναπαω εξω!),το θεμα δεν ειναι οτι κερδιζω πολλα(το πολυ το κερδος το τρωνε τα πανε ελα Σκοπια και Βουλγαρια,Βουλγαρια το κερδος απο τα καυσιμα το τρωει ολο το πανε ελα αλλα απο εκει επιτρεπετε τουλαχιστον να φερεις 2-3 πακετα των 5 καπνο και βγαινει απο εκει κερδος ,Σκοπια αν σε πιασουν την πλερωσες!)αλλα μη εχωντας αλλο τροπο αντιδρασης επελεξα αυτον(ξεσκαω κιολας γιατι μου αρεσει και να οδηγω μονος με την καφεδουμπα και την τσιγαρουμπα και τσιτα την μουσικουμπα πραγμα που δεν γινετε με γυναικα και παιδια μεσα στο αυτοκινητο!)και μου μενει ενα 20ρικακι-30ρικακι στην τσεπη που θα το εδινα στα κοπροσκυλα !
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες