για να τελειωνουμε καπου την κουβεντα, ναι υπαρχουν μερικα πρατηρια υγραεριου που κλεβουν αλλα υπαρχουν και μερικα πρατηρια βενζινης και πετρελαιου που δεν κλεβουν, πιστευω να μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα, πιο ευκολα θα κλεψει αυτος που παει για 3-6 λεπτα το λιτρο παρα αυτος που παει για 12+ (τοσο υπολογιζω οτι βγαζουν απο τα αερια καυσιμα).
μαγαζια με ακριβες τιμες υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα οπως και αυτα με τις φθηνες, ψαξιμο θελει.
για τον φιλο τον valsam.
αν πιστευα οτι υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα στο 1.000.000 να βρεθει μια λυση στο καρτελ των καυσιμων, των φαρμακων, του γαλακτος ή σε οποιο αλλο καρτελ υπαρχει για ειδη πρωτης αναγκης να εισαι σιγουρος οτι θα ημουνα αν οχι ο πρωτος τοτε σιγουρα ο δευτερος που θα εκανε επωνυμη καταγγελια με οποιο προσωπικο ή επαγγελματικο κοστος. αλλα φιλε μου (σε θεωρω φιλο και ας εχουμε διαφωνισει χοντρα πολλες φορες στο παρελθον και θα διαφωνησουμε περισσοτερες στο μελλον) αν πιστευεις οτι μπορει να βρεθει λυση και καποια στιγμη και να χτυπησει το κρατος αυτους τους μεγαλοκαρχαριες οι οποιοι μπορουν και ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις αναλογα με τα συμφεροντα τους τοτε θα σε αποκαλεσω πολυ ρομαντικο. εγω ρομαντικος σταματησα να ειμαι στα 15 μου, ειλικρινα ειναι απο τις λιγες φορες που θελω να εχω αδικο εγω και δικιο εσυ.