manoliss έγραψε:egine η μαλκια με την Συρια πηραν ολα τα καυσιμα επανω αλλα η βενζινα επεσε περιπου 6+ λεπτα και το υγραεριο κρατησε καλα την τιμη και δε πεφτει....σαν δε ντρεπονται οι αλητες....
φίλοι μου,
γιατι εξάπτεστε;
εδώ έγινε ολόκληρο post με τίτλο "Μπορούμε;" και απο καταασκευαστικά όνειρα καταλήξαμε στο αν μπορούμε να μαζευτούμε 20 ατομα να πάμε να βρουμε ένα πρατήριο και να ζητήσουμε προσφορά για καλύτερη τιμή στα καύσιμα,
και ακόμη.... τίποτα!!!
Σιγά μη πάμε για καταγγελίες τώρα....
είπαμε...σα το καναπέ μας... τίποτα!!!
και δε βγάζω την ουρά μου απ'
εξω.....
η αλήθεια είναι ότι στο πληκτρολόγιο ξεδίνει κανένας εύκολα, αλλα όταν πρέπει να τρέξεις και να κινηθείς εκεί αλλάζει το πράγμα!
Επίσης...η ελεύθερη αγορά στηρίζεται στο νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.
Επομένως...η βενζίνη δεν έχει πλέον τη ζήτηση που είχε, τα βενζινάδικα...πάμπολα...οπότε τα περιθώρια κέρδους οικτρά!
Τα πρατήρια όμως που έχουν LPG ακόμη είναι ελάχιστα, οπότε ο πρατηριούχος...ποντάρει ότι και 0.90 να στο πουλήσει...αντι να τρέχεις 15 χλμ στον επόμενο...θα πεις...δε βαριέσαι...και θα του αφήσεις το 30άρι ευρώ ακόμη και να βάλεις εις γνώσεις σου 1.5 λίτρο λιγότερο.
Το θέμα είναι..ότι...συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα τουλάχιστον σε εμένα....
Βαζω
30 ευρώ στον Αλιμο...βγάζω σκάρτα 190 χλμ.... μέσα στην Αθήνα.
Ξαναβάζω
20 ευρώ στην ΕΤΕΚΑ στη πειραιώς....βγάζω....250 χλμ πάλι στις ίδιες διαδρομές....
τι γίνεται ρε παιδιά...στοιχειωμένο είναι το αμάξι μου;
πάντα ΕΓΩ το οδηγώ και ουδείς άλλος.... πάντα με τον ίδιο....πιεσμένο τρόπο...
δε λέω...το σκίζω...αλλα..το σκίζω πάντα με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες συνήθειες...και τώρα τελευταία αρχίζουν και δε μου φτουράνε τα υγραεριο-ευρώ!!!!
Σε λίγο...θα βγάζω με τα ίδια λεφτά....όσα χλμ έβγαζα με τη 100άρα αν συνεχίζει αυτό το κακό!!!
κοπανιστό αέρα φουλάρουν μερικοί;