Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 20 Οκτ, 2013 23:49

Και εγώ μέσα είμαι

Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό manoliss » Δευτ 21 Οκτ, 2013 01:22

egine η μαλκια με την Συρια πηραν ολα τα καυσιμα επανω αλλα η βενζινα επεσε περιπου 6+ λεπτα και το υγραεριο κρατησε καλα την τιμη και δε πεφτει....σαν δε ντρεπονται οι αλητες....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 21 Οκτ, 2013 13:15

manoliss έγραψε:egine η μαλκια με την Συρια πηραν ολα τα καυσιμα επανω αλλα η βενζινα επεσε περιπου 6+ λεπτα και το υγραεριο κρατησε καλα την τιμη και δε πεφτει....σαν δε ντρεπονται οι αλητες....

φίλοι μου,

γιατι εξάπτεστε;
εδώ έγινε ολόκληρο post με τίτλο "Μπορούμε;" και απο καταασκευαστικά όνειρα καταλήξαμε στο αν μπορούμε να μαζευτούμε 20 ατομα να πάμε να βρουμε ένα πρατήριο και να ζητήσουμε προσφορά για καλύτερη τιμή στα καύσιμα,

και ακόμη.... τίποτα!!!
Σιγά μη πάμε για καταγγελίες τώρα....
είπαμε...σα το καναπέ μας... τίποτα!!!
και δε βγάζω την ουρά μου απ'
εξω.....
η αλήθεια είναι ότι στο πληκτρολόγιο ξεδίνει κανένας εύκολα, αλλα όταν πρέπει να τρέξεις και να κινηθείς εκεί αλλάζει το πράγμα! ;)

Επίσης...η ελεύθερη αγορά στηρίζεται στο νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.
Επομένως...η βενζίνη δεν έχει πλέον τη ζήτηση που είχε, τα βενζινάδικα...πάμπολα...οπότε τα περιθώρια κέρδους οικτρά!
Τα πρατήρια όμως που έχουν LPG ακόμη είναι ελάχιστα, οπότε ο πρατηριούχος...ποντάρει ότι και 0.90 να στο πουλήσει...αντι να τρέχεις 15 χλμ στον επόμενο...θα πεις...δε βαριέσαι...και θα του αφήσεις το 30άρι ευρώ ακόμη και να βάλεις εις γνώσεις σου 1.5 λίτρο λιγότερο.
Το θέμα είναι..ότι...συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα τουλάχιστον σε εμένα....
Βαζω 30 ευρώ στον Αλιμο...βγάζω σκάρτα 190 χλμ.... μέσα στην Αθήνα.
Ξαναβάζω 20 ευρώ στην ΕΤΕΚΑ στη πειραιώς....βγάζω....250 χλμ πάλι στις ίδιες διαδρομές....
τι γίνεται ρε παιδιά...στοιχειωμένο είναι το αμάξι μου;
πάντα ΕΓΩ το οδηγώ και ουδείς άλλος.... πάντα με τον ίδιο....πιεσμένο τρόπο...
δε λέω...το σκίζω...αλλα..το σκίζω πάντα με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες συνήθειες...και τώρα τελευταία αρχίζουν και δε μου φτουράνε τα υγραεριο-ευρώ!!!!
Σε λίγο...θα βγάζω με τα ίδια λεφτά....όσα χλμ έβγαζα με τη 100άρα αν συνεχίζει αυτό το κακό!!!
κοπανιστό αέρα φουλάρουν μερικοί;
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό jek » Δευτ 21 Οκτ, 2013 15:13

απο τα 20 γεμίσματα (π.χ.) τα 15 κάνω στη Πέτρου Ράλλη και τα 5 στην Φαίωνος, ποτέ μα ποτέ και στα 2 πρατήρια δεν είχα πρόβλημα, πάντα τα ίδια χιλιόμετρα έβγαζα και συνεχίσω να βγάζω.
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό chrisgsi » Δευτ 21 Οκτ, 2013 17:55

Πέτρου ραλλη στην bp??στον κηφισο;
chrisgsi

Δημοσιευσεις: 90

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 21 Οκτ, 2013 19:40

Εστειλαν σε κανεναν επιστολη-απαντηση απο την επιτροπη ανταγωνισμου?
Εμενα σημερα μου εστειλαν κανονικα με σφραγιδες και ολα,προισταμενξης,προεδρου κ.τ.λ,και φαινετε οτι το αντιλαμβανονται το θεμα αλλα!!!!
Το ρεζουμε του "αλλα" που λεω ειναι το εξης (ενα μικρο αποσπασμα ειναι αυτο!)που μου γραφουν:
"αντιλαμβανεστε οτι μας ειναι δυσχερες εως αδυνατο χωρις και την δικη σας βοηθεια να φτασουμε σε ενα αποτελεσμα"
Με λιγα λογια θελουν να βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα!
Μονος γιατι ρε μαγκες,αντε να σας δω τωρα!
Αν θελει λοιπον κανεις να με βοηθησει γιατι θα ανοιξουν οι ασκοι του αιολου απο τα κοπροσκυλα τους πρατηριουχους στειλτε μου συμφορουμιτες π.μ να οργανοθουμε και θα τους ξεσκισουμε,δεν πειραζει, αν θελουμε τελος παντων να δικαιωθουμε ποτε τοτε και αν χρειαστει να τους παμε το φαγητο στο πιατο στην επιτροπη ας το κανουμε ενωμενοι!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό jek » Δευτ 21 Οκτ, 2013 21:44

chrisgsi έγραψε:Πέτρου ραλλη στην bp??στον κηφισο;

ναι εκεί ;)
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 23 Οκτ, 2013 16:45

Ωπα ρε παιδια,σιγα,ενας,ενας,τι τρομερη ανταποκριση ηταν αυτη παλι στο καλεσμα μου!
Μου φαινετε οτι τελικα καλα μας κανουν οι πρατηριουχοι!
Τετοια αναισθησια πραγματικα με αφηνει εκπληκτο!
Σιγα μην μπω ο βλακας μπροσταρης και στην τελικη αν γινει κατι να εποφεληθειτε εσεις οι Ελληναρες !
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Τετ 23 Οκτ, 2013 17:36

valsam έγραψε:Ωπα ρε παιδια,σιγα,ενας,ενας,τι τρομερη ανταποκριση ηταν αυτη παλι στο καλεσμα μου!
Μου φαινετε οτι τελικα καλα μας κανουν οι πρατηριουχοι!
Τετοια αναισθησια πραγματικα με αφηνει εκπληκτο!
Σιγα μην μπω ο βλακας μπροσταρης και στην τελικη αν γινει κατι να εποφεληθειτε εσεις οι Ελληναρες !

Ο Έλληνας έχει μάθει μια ζωή να είναι ραγιάς.400 χρόνια σκλαβιάς δεν είναι τυχαίο... Άδικα ασχολείσαι φίλε μου. Τα ζώα δεν ξυπνάνε με τίποτα. Παρακολουθώ τα διάφορα φόρουμ υγραερίου τουλάχιστον 2 χρόνια. Δόξα το Θεό που δεν έβαλα και στο δικό μου αυτοκίνητο. Κάνω τη δουλειά μου με ένα παπάκι...Η επόμενη λύση ποδήλατο...Τους κλέφτες όμως δεν τους δίνω δεκάρα...
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό dancerman » Τετ 23 Οκτ, 2013 18:10

Σορρυ που αργησα να απαντησω απο το τελευταιο μυνημα λογω καποιων δουλειων που ειχα να τελειωσω δεν ειχα χρονο, απ 'οτι βλεπω ειμαστε 4 ατομα οποιος αλλος θελει να δηλωσει συμμετοχη εχει χρονο μεχρι 31 οκτωβριου. μεχρι τωρα συμμετεχουν valsam,tsopirs,rover214,dancerman.

Εγω παντως θα πω οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να μην θελει να μπλεξει κτλ, παρ 'ολα αυτα για μενα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει εδω μεσα και να οριεται για τις τιμες αφου γουσταρει να του συμπεριφερονται σαν προβατο στη σφαγη.

Κατι να χασουμε δεν εχουμε μονο να κερδισουμε,αντιθετως τα πρατηρια μερικες χιλιαδες ευρω για προστιμα.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 46 επισκέπτες