από valsam » Πέμ 10 Οκτ, 2013 17:47
Tα πραγματα ειναι τραγικα και μου σηκωθηκε η τριχα σημερα με αυτα που ακουσα απο υπαλληλο-υπευθηνο σεβαστης ηλικιας πρατηριου!
Βγηκα για "ψαρεμα" παλι σημερα για την συλλογη πληροφοριων για την υψηλοτατη τιμη Θεσ/νικης σε σχεση με αλλες πολεις προσποιουμενος τον υποψηφιο αγοραστη για να βαλω συστημα υγραεριου στο αυτοκινητο και πηγα σε πρατηριο το οποιο περναει και κιτ υγραεριου,αφου αφησα τον υπαλληλο-υπευθηνο να μου ππει ποιο συστημα,ποσσο θα κοστισει κ.τ.λ ξεκιναω το παραμυθι,"ναι ενταξει ολα καλα του λεω αλλα θα πεσει η τιμη του υγραεριου γιατι με τον κουμπαρο που μιλουσα σημερα το πρωι μου ειπε οτι στον Βολο σημερα πουλανε ουτε 73 λεπτα,θα πεσει και εδω αυριο μεθαυριο τοσο?"
Και σημληρωνει ο υπευθηνος"και στην Βεροια που ειναι διπλα στην Θεσ/νικη σημερα εχει 51 λεπτα(γελαω μεσα μου και λεω με προλαβες!)!"
"Οχι μου λεει δεν θα πεσει ειναι μεγαλη ιστορια,δεν σε ξερω ποιος εισαι και τι εισαι και δεν μπορω να σου πω αλλα και με 0,92 παλι σε συμφερει" και απανταω εγω"+ 20% καταναλωση+ την καταναλωση βενζινης+ λαδιερα γιατι και ο κουμπαρος μου honda εχει και μου ειπε οτι χρειαζετε φιλε φτασαμε να μου βγαινει στα 1,30 το λιτρο το υγραεριο,αστο καλυτερα (μου εβαλε και αυτη την ιδεα ο ανυπαρκτος Βολιοτης κουμπαρος)θα παρω ενα μεταχειρισμενο 1400 κυβικα με 2 χιλιαρικα και θα του βαλω φυσικο αεριο γιατι ειδα οτι πιο κατω εβαλε ενα πρατηριο αεριο και πουλαει 95 λεπτα το κιλο δηλ. τα 1,8 λιτρα,χονδρικα 50 λεπτα το λιτρο,ετσι δεν ειναι φιλε?"
Προς εκλπηξη μου απανταει ο κυριος "ετσι ειναι φιλε δικιο εχεις ετσι οπως τα κανανε καλ να παθουν,το μονο αρνητικο με το φυσικο αεριο ειναι οτι θα εχεις μεγαλο βαρος απο την δεξαμενη"
Τον ξαναρωταω (ο πονηρος)"φιλε με το ετσι οπως τα κανανε τι ενοουσες"και εκει με αυτα που μου ειπε εμεινα αφωνος!
Παιδια δεν θα μπω σε αλλες λεπτομεριες,ενα θα πω αν αληθευουν αυτα που ακουσαν τα αυτια μου σημερα τοτε το ΚΑΡΤΕΛ ειναι ΚΑΡΤΕΛ με κεφαλαια γραμματα και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κατι κοζα νοστρες κ.τ.λ .γιατι οπως μου ειπαν και απο την επιτροπη ανταγωνισμου θα εμπαιναν στο φορουμ να διαβασουν και αυτοι αυτα που γραφουμε και μου ζητησαν κιολας να παω μαρτυρας , στο τελος με βλεπω η με τσιμεντενια μποτακια να παιζω σουμπουτεο στον βυθο του θερμαικου κολπου η τιποτα με αλλαγμενη ταυτοτητα σε καμια Βενεζουελα!
Εγω πια μονος σαν το προβατο για σφαγη δεν προχωραω,αν οργανωσετε τιποτα (οχι τιποτα 5και 10 ατομα που ελεγα αλλα πολυ πραμα!)ειμαι μεσα αλλα μονος ξανα με τιποτα,εχουμε και παιδακια!